Soomlaste kolmas värav ning sellele eelnenud surve. Ilus
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
HOKI
Collapse
X
-
Kanada noore staari nimi on McTavish. Mõtlesin, kas selle McTavishi poeg, kes kunagi Soome liigas mängis? Jah on. Jõuab isast karjääris kindlasti kaugemale, noorte Mm-tiitlid juba olemas, hakkab Disneylinnas suurt raha teenima.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Päris kummaline, et kaotad finaali, aga tuled ikkagi selkorral Eesti Meistriks. Jutt siis Coolbeti hoki liigast , kus võidutsesid lätlased. Aga tänu finaali jõudmisele tulid Pantrid Eesti meistriteks. Muidugi olen väga hokivõõras ega tea suurt midagi asjast. Väga nagu reklaame tähele ei pand, aga mingi kogukond hokil ikka on kui finaale vaatas 600-700 inimest.
Hoki koondise nimekiri tuli ka välja. Pundis on ikka veel 44 a Lauri Lahesalu, kes nagu ma aru saan klubihokit ei mängi, aga iga koondise kogunemine on kohal. Ei tea kas meil tuleb jalkas kunagi Vassiljeviga sama seis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustPäris kummaline, et kaotad finaali, aga tuled ikkagi selkorral Eesti Meistriks. Jutt siis Coolbeti hoki liigast , kus võidutsesid lätlased. Aga tänu finaali jõudmisele tulid Pantrid Eesti meistriteks. Muidugi olen väga hokivõõras ega tea suurt midagi asjast. Väga nagu reklaame tähele ei pand, aga mingi kogukond hokil ikka on kui finaale vaatas 600-700 inimest.
Hoki koondise nimekiri tuli ka välja. Pundis on ikka veel 44 a Lauri Lahesalu, kes nagu ma aru saan klubihokit ei mängi, aga iga koondise kogunemine on kohal. Ei tea kas meil tuleb jalkas kunagi Vassiljeviga sama seis?
Ma arvan, et Eestis hokit ja jalgpalli võrrelda on ikka päris ebaaus. Alade kõlapind/harrastajaskond on suurusjärkudes erinev. Mis koondise tulevikku puutub, siis koondis ikkagi peamiselt saab olema täpselt nii tugev kui palju Soomes või Rootsis mängivaid noori koondise kasuks otsustab. Eestis ei ole niipea näha mingit erilist hokikultuuri arengut kui jäähalle juurde ei tule.
Kommentaar
-
Lugesin, et Kanada koondis olla mm-il taas “täiesti tundmatu”. Isegi mina, kes ma pealiskaudselt vahetevahel nhl-i hailaite vaatan, tean, et näiteks Toffoli ja Krebs on oma klubides üpris olulised mängijad.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Keerasin mingi hetk etv+ kommentaari vene keele peale, sest sümpaatne habemik tundus. Nüüd on jäänudki nii, sest ktv kommentaaridega üleskasvanule tundub hokis venekeelne jutt loomulikum kui eestikeelne.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Montembeault seisab sel mm-il hästi. Võib-olla polegi Canadiensi vahimured nii suured?
Läti rõõm on ka minu rõõm. Ning ETV+ venekeelse habemiku rõõm samuti. Turniir on üllatusi täis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar