Kas keegi teab algava WC kohta mõnda fantasy mängu? Kunagi oli yle.fi lätkätietäjä, aga seda enam ei eksisteeri
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
HOKI
Collapse
X
-
Mis on täiesti arusaamatu on see, et MM toimub nüüd igal aastal!(kui ma nüüd ei eksi) Tegu on pm mõrvaga selle ala vastu. Kas asjapulgad ei ole kuulnud sõna "devalveerumine"? Mõelge ise kui iga kuradima aasta toimuks jalgpalli MM, kas see oleks lahe? Ei, ei oleks. Ja seda kirjutab jalgpalli armastav inimene.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustMis on täiesti arusaamatu on see, et MM toimub nüüd igal aastal!(kui ma nüüd ei eksi)
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustSee on läbi ajaloo iga aasta toimunud, kui ma nüüd ei eksi.
Kommentaar
-
kevadist MM-i ei toimunud eelmisel sajandil ainult olümpia-aastatel, sedagi eranditega - MM toimus 1972, 76 ja alates 1992 tänaseni
ning kuni me näeme tribüünidel tuhandeid hokituriste, kes ei ole pidanud paljuks kulutada kallitele piletitele ja kõigele muule - niikaua on iga-aastane turniir omal kohal
tühjavõitu saal sommide esimesel kodumängul - eks see on kindlasti ka vale hinnapoliitika tagajärg; eelmisel aastal olid saalid samuti pooltühjad tänu kallitele piletitele, turniiri käigus lasti siis hinnad alla
aga sittagi pole sellest vist õpitud
Kommentaar
-
Sveits paneb ikka täitsa hullu - kas on potentsiaali ka turniiri võitmiseks ?
tegelikult ei usu ikkagi hästi
aga tase ühtlustub, sommid pole suutnud teise kolmandiku keskpaigaks veel prantslastele väravat visata !
too USA-GER mäng on jah ebatavaliselt odav tehtud, Sen plaanib vist seda vaatama minna
Kommentaar
-
Algselt postitas olll Vaata postitustSveits paneb ikka täitsa hullu - kas on potentsiaali ka turniiri võitmiseks ?
tegelikult ei usu ikkagi hästi
aga tase ühtlustub, sommid pole suutnud teise kolmandiku keskpaigaks veel prantslastele väravat visata !
too USA-GER mäng on jah ebatavaliselt odav tehtud, Sen plaanib vist seda vaatama minna
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar