Ehk keegi asjatundja oskab öelda, mis on Eesti senise eduka turniiri võti? Mõniaeg enne turniiri tehti veel peatreenerite vahetus ning sai nagu meediast ka hokiuudiseid sirvides lugeda, kuidas kõik vastased on sisuliselt täis professionaalid ja pigem oodatakse võitlust püsimajäämise nimel, kuid nüüd mängitakse kõrgemasse gruppi pääsu nimel.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
HOKI
Collapse
X
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustEhk keegi asjatundja oskab öelda, mis on Eesti senise eduka turniiri võti? Mõniaeg enne turniiri tehti veel peatreenerite vahetus ning sai nagu meediast ka hokiuudiseid sirvides lugeda, kuidas kõik vastased on sisuliselt täis professionaalid ja pigem oodatakse võitlust püsimajäämise nimel, kuid nüüd mängitakse kõrgemasse gruppi pääsu nimel.
Kiitus ka peatreenerile, kes pikalt koondise juures töötanud ja teab kõigi plusse-miinuseid, erinevalt vahepeal põgusalt pukis olnud kanadalasest, kelle visioon meeskonna võimekusega ei klappinud.
Turniiri lõpp oli valus, aga ootuspärane. Leedu oli ikka võrreldes kõigi teistega nagu meeskond teiselt planeedilt. Aga asjad arenevad vaikselt. Kui eelnevalt oli vaid üks võit maksimum, siis aasta tagasi saadi kaks ja nüüd juba kolm. Eelmisel suvel oli terve punt mängijad fookuses kui potentsiaalsed NHL-i draftis minejad, mis veel üks märk arengusammudest.
Rooba kaptenina viimas Pääsukesed kord põhi MM-ile, miks ka mitte?
Kommentaar
-
Tõenäoliselt on šansid väikesed, arvestades, et 19-aastasena sai ta lõppenud hooajal Soome esiliigaski suht vähe mänguaega, kuigi lammutas Jokerite U20 satsis.
Õhtuleht: Mänguaega kogus ta Jokerite U20 meeskonna ning meeste esiliigas osaleva Jokerite farmklubi Kiekko-Vantaati ridades. U20 liigas oli ta oma satsi parim punktitooja: 48 mänguga 21 väravat ja 23 söötu. Meeste seas viskas ta üheksa mänguga ühe värava ja andis ühe resultatiivse söödu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustTõenäoliselt on šansid väikesed, arvestades, et 19-aastasena sai ta lõppenud hooajal Soome esiliigaski suht vähe mänguaega, kuigi lammutas Jokerite U20 satsis.
Õhtuleht: Mänguaega kogus ta Jokerite U20 meeskonna ning meeste esiliigas osaleva Jokerite farmklubi Kiekko-Vantaati ridades. U20 liigas oli ta oma satsi parim punktitooja: 48 mänguga 21 väravat ja 23 söötu. Meeste seas viskas ta üheksa mänguga ühe värava ja andis ühe resultatiivse söödu.
Mulluses draftis läks näiteks pärast 37-punktilist hooaega (46 mängu) 6. ringis noorhärra nimega Aarne Talvitie, kellega koos Arrak enne ebaõnnestunud Ameerika seiklust Espoo Bluesi U20 eest võrdsel tasemel mängis. Ja ega ei draftida ju ka ainult statistika järgi, ikka vaadatakse mis valdkond meeskonnas tugevdamist vajab. Talvitiet on kirjeldatud hea kahesuunalise mängijana ja sama on öeldud ka Arraku kohta.
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKuidas muidu Arraku senine karjäär paistab võrdluses Roobaga samas vanuses? Ma nagu mäletaks mingeid artikleid, et Rooba lammutas Soome noorteklassides ja oli ka NHLi-i skautide vaateväljas. Edasine karjäär pole küll päris fail, aga siiski vist natuke tagasihoidlik?
Draftis läheb 217 meest ja ega pärast esimesi ringe enam väga vahet pole, kelle sa valid, kuna väga vähestest saavad NHL mehed. Kui läheb hästi, siis satud mõne teemanti otsa, aga enamasti läheb valik põhimõtteliselt raisku.
Kommentaar
-
Tundub,et Soome asju pakkima ja tõesti on mängud üleühe,loputad Kanada ja USA ja kaotad Taani,Saksamaale ja nyyd veerandfinaalis Šveitsile uskumatu.Sveitslased lihtsalt uisutavad gaas põhjas samal ajal kui sommid lasevad teisel käigul.
Läti on korralikult mängus sees võiks ka sealt tulla üllatus.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustSee Marjamäki võiks küll kuskilt alla hüpata.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu vaevalt et ta meesteleütles et laske teise käiguga,Šveitslased lihtsalt uisutasid sommid üle.
See vend ei saanud koondise eesotsas mitte millegagi hakkama.
Ainult vanajumal teab, miks seda tolgust nii kaua seal hoiti.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKolm korda samasse auku ühe turniiri jooksul astuda on puhtalt riietusruum.
See vend ei saanud koondise eesotsas mitte millegagi hakkama.
Ainult vanajumal teab, miks seda tolgust nii kaua seal hoiti.Ja nuh see oli ta viimane mäng kah Jalonen tagasi.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Menüüst saab ju keelt valida!
Algselt postitas dnb Vaata postitustReaalselt teeb ERR Venemaa–Kanada ja Rootsi–Läti mängust ainult venekeelse ülekande??
Marjamäki alustas oma peatreeneri ametiaega juba sellega, et mõned vennad keeldusid koondisesse tulemast mingil põhjusel!
Samas espoost kinga saades viis kärpat kaks korda järjest meistriks, et midagi nagu on.
Koondise ajalukku läheb ikkagi kui treener kes ei suutnud ühtegi tiitlivõistluste medalit tuua, mis sommide puhul viimase paarikümne aasta jooksul suht stabiilselt tulnud.
Järgmine hooaeg marjamäki jokerite peatreener khl-s!
Ja Leijonatel tagasi kuldne JalonenINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar