Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
HOKI
Collapse
X
-
Toeta Eesti Naiste Jäähokikoondise taasloomist!
Eesti Naiste Hokikoondis ja videoproduktsiooni ettevõte Vita Pictura on ellu kutsunud koostööprojekti eesmärgiga toetada Eesti naiste jäähokikoondise püüdlust naasta peale 12-aastast pausi IIHF maailmameistrivõistluste sarja.Löö kaasa ja anna oma panus, et tuua Eesti tagasi naiste jäähoki maailmakaardile, populariseerida sportlikke eluviise ja rääkida kaasa võrdõiglusele spordis.Projektil on kaks peamist eesmärki:
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustBaikali järve jääl mängiti hokit.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustIsegi hokikauge inimesena on need välismängud mis teatud liigad korra aastas suudavad korraldada alati vapustavalt ilusad.
Kommentaar
-
Valgevenes läks playoffi mäng 6 OT perioodi keskpaigani, et lõpuks see kuldne värav.
Mängu alustati kohaliku aja järgi kell 19 ja lõppes 1.45
Gazzetta are reporting that Chiellini won't extend his contract with Juventus and is expected to retire at the end of the season
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustValgevenes läks playoffi mäng 6 OT perioodi keskpaigani, et lõpuks see kuldne värav.
Mängu alustati kohaliku aja järgi kell 19 ja lõppes 1.45
Gazzetta are reporting that Chiellini won't extend his contract with Juventus and is expected to retire at the end of the season
https://www.flashscore.com/match/KCF.../match-summary
Kommentaar
-
Robert Rooba Soomes väravaküttide edetabeli teine mees. Vaatasin huvi pärast, mis sai möödunud viie aasta esimesest kolmest parimast väravakütist, kes Soomest lahkunud. Paljud hüppasid kohe edasi KHL-i, mõni maandus Šveitsis. Roobal aga vist sai just tehtud aastane pikendus, kui ma ei eksi. Ei tea, kas see välistab ka klubivahetuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustRobert Rooba Soomes väravaküttide edetabeli teine mees. Vaatasin huvi pärast, mis sai möödunud viie aasta esimesest kolmest parimast väravakütist, kes Soomest lahkunud. Paljud hüppasid kohe edasi KHL-i, mõni maandus Šveitsis. Roobal aga vist sai just tehtud aastane pikendus, kui ma ei eksi. Ei tea, kas see välistab ka klubivahetuse.
„Uueks hooajaks tekkis igasuguseid võimalusi. Enne otsustamist mõtlesin, kus saaksin mängida võimalikult suurt rolli,” selgitas Rooba uue lepingu tagamaid. „Ühest meeskonnast teise hüppamine pole minu jaoks – lojaalsus on ägedam. Tean, et meil on potentsiaali olla järgmisel aastal edukam.”
Rooba pole loobunud ka eesmärgist jõuda maailma tugevuselt teise liigasse KHL-i. „See on endiselt eesmärgiks, aga iga asi omal ajal,” kinnitas ta. „Praegu on minu plaanid seotud Jyväskyläga. KHL-is tehakse lepinguid peamiselt pärast hooaja lõppu, Soomes aga juba nüüd. Samas on KHL-i meeskondadel võimekust mängijaid välja osta.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar