Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Täna K-Järvel toimunud meistriliiga mängus oidi Panter/Purikad võtma vastu oma esimese kaotuse meistrisarjas. K-J ärve võitis 8-2.Homme 15.00 Premias Viiking Sport - Tartu Kalev/Välk.
Talviklassiko 2012 Hifk-Jokerit 04.02.12 Helsingi olympiastaadion algus 15.00 Piletid tulevad myyki 31.10.11 kell 9.00 lippupalvelus ,hinnad 29/39/49 eur.
Talviklassiko 2012 Hifk-Jokerit 04.02.12 Helsingi olympiastaadion algus 15.00 Piletid tulevad myyki 31.10.11 kell 9.00 lippupalvelus ,hinnad 29/39/49 eur.
09.12.2012 toimub Olümpiastaadionil teinegi mäng, Soome vs Venemaa.
Ise arvan millegipärast, et see 2012 HIFK-Jokerit mäng enam samasugust populaarsust ei saavuta kui selle aasta oma. Ega sealt tribüünilt vist eriti näe ka midagi.
Selle jaoks on olemas selline leht nagu icehockey.ee(Eesti jäähokiliidu koduleht).Kui leht on avanenud siis leiad sealt pealkirja Eesti MV,teed kliki ja on nähtaval ajkava,statistika jne.Viiking Sport mängib oma kodumängud Premias 15.00 ja Pantrid 17.00 .16.00 see mingi ufo maandumise aeg.
Talviklassikole mis toimub 04.02.2012 juba 25000 piletit myydud
Talviklassiko 2012 Hifk-Jokerit 04.02.12 Helsingi olympiastaadion algus 15.00 Piletid tulevad myyki 31.10.11 kell 9.00 lippupalvelus ,hinnad 29/39/49 eur.!
Oot on plaanis minna või? Olll?
2 mängu veel ja jalkahooaeg saab läbi, siis võib hokile pühenduda
Lippupalvelu myyb pileteid ja ohh ime neil Tallinnas kontor, Stoki kaubamajas ja ma ei tea kes Sen on aga mina HIFK (Jokerid on Harkimon huorat) mul fänni kaart ka sellega saab sooduka vähemalt Soomest ostes saab aga ma arvan et see kehtib ka siit ostes .Lepiks siis midagi kokku lähme käime Stokis ära ja kysime mis,kus,millal !Fänni kaardiga saame kell 12.00 mängupäeval Pepes baari ja peale mängu iltajuhlat!
Lippupalvelu myyb pileteid ja ohh ime neil Tallinnas kontor, Stoki kaubamajas ja ma ei tea kes Sen on aga mina HIFK (Jokerid on Harkimon huorat) mul fänni kaart ka sellega saab sooduka vähemalt Soomest ostes saab aga ma arvan et see kehtib ka siit ostes .Lepiks siis midagi kokku lähme käime Stokis ära ja kysime mis,kus,millal !Fänni kaardiga saame kell 12.00 mängupäeval Pepes baari ja peale mängu iltajuhlat!
Okei, ei taha Harkimon houra olla See fännikaart kehtib ainult ühele või? Et sina paned juhlat ja meie Olliga vahime akna taga?
Aga eks helistab ja ostame ära enne kui piletid otsa saavad.
Lippupalvelu myyb pileteid ja ohh ime neil Tallinnas kontor, Stoki kaubamajas ja ma ei tea kes Sen on aga mina HIFK (Jokerid on Harkimon huorat)mul fänni kaart ka sellega saab sooduka vähemalt Soomest ostes saab aga ma arvan et see kehtib ka siit ostes .Lepiks siis midagi kokku lähme käime Stokis ära ja kysime mis,kus,millal !Fänni kaardiga saame kell 12.00 mängupäeval Pepes baari ja peale mängu iltajuhlat!
Kommentaar