Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WRC
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustp.s. ära aja sellist ila suust välja. Kui katus vahepeal sõidab, siis julge tunnistada ja lähme sõpradena edasi.
Muidu jääb praegu väga selline tunne, et esmalt kütad kellelegi lõuga ja siis kukud alles oma käitumist ratsionaliseerima.
Ma ei ole mitte kellelegi lõuga kütnud. Või kui tahad niimoodi väita, siis ütleme, et sina kütsid esmalt kellelegi lõuga, mina kütsin omakorda sulle ja sina hakkasid selle peale nutma ja halama, et "nii ei tohi, paha onu tegi haiget, kitun emmele ära..."
Tule taevas appi.
Kommentaar
-
lenc, ma ei ole enam nii noor, et kvalifitseeruda "poisukese" alla. J
Tegelikult ütlesid mitmed teised sõitjad, et seal rajaosas olid ootamatult suured rööpad rajal sees ja Östberg pääses oma sõnutsi täiesti imekombel sealt läbi. Ja idioot oled sa ise muidugi.
Tuletades sulle su oma retoorikat "igale ühele oma keeles", siis ma kaldun arvama, et kui sa noh... päriselt ka ühele idioodile ütled seltskonnas (võõra inimesena) lambises olukorras, et "ise oled idioot", siis sa jalutad koju tühja sahtliga.
Aga ma ei ole selline ja ma saan tegelikult väga hästi aru, mis järgnevate sõnavõttude point on, kuid nii need asjad lihtsalt päris ei käi .
Ja mina personaalselt jätan endale ka edaspidi spordiportaalis õiguse öelda emotsiooni või kalkulatsiooni pealt sportlaste kohta halvasti.
Ole nüüd meheks ja vaata vutti või midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustlJa mina personaalselt jätan endale ka edaspidi spordiportaalis õiguse öelda emotsiooni või kalkulatsiooni pealt sportlaste kohta halvasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustma ei ole mitte kusagil väitnud, et sul pole õigust öelda sportlaste kohta halvasti. Aga mul puudub igasugune respekt inimese vastu, kes pärast sellist sõimu hakkab ise jonnima ja halama, kui teda ennast natuke sõimatakse. öelnuks sa siis mulle lihtsalt vastu, et "ah tõmba nahhui, lenc!" vms, oleks kõik normaalne, arusaadav ja jutt sellega lõpetatud. Aga hakata niimoodi pillima ja solvunut mängima, see on lihtsalt hale.
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Kommentaar
-
Ei taha ära sõnada aga Ott Tänak on kahe kiiruskatse kaugusel, et tuua pärast aastat 2004 eestisse WRC rallilt esikoht. Igal juhul mul heameel, kuidas Ott nüüd kõigi suud kinni paneb, kes teda kraaviotiks kutsusid Lenda Ott, lenda!!!
Edit: tuleb oma sõnu sööma hakata kahjuks. Eks ole kuulda mis siis nüüd kahjuks juhtus
Kommentaar
-
Algselt postitas difender Vaata postitustEi taha ära sõnada
Kommentaar
-
Algselt postitas difender Vaata postitustEi taha ära sõnada aga Ott Tänak on kahe kiiruskatse kaugusel, et tuua pärast aastat 2004 eestisse WRC rallilt esikoht. Igal juhul mul heameel, kuidas Ott nüüd kõigi suud kinni paneb, kes teda kraaviotiks kutsusid Lenda Ott, lenda!!!
Edit: tuleb oma sõnu sööma hakata kahjuks. Eks ole kuulda mis siis nüüd kahjuks juhtusMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
pole jupp aega olnud nii murtud ühe kindla sporditulemuse peale, aga kokkuvõttes kaaluvad positiivsed faktid negatiivsed üle. raske töö hakkab vilja kandma, CMON!!!!
CHAMP
5574241t151hbae1.jpg
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar