Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kergejõustik
Collapse
X
-
Baltal on nüüd täitsa head medalivõimalused minu arust. Päris mitu arvestatavat konkurenti ei saanud hakkama. See süsteem tegelikult ongi minu arust nõme. Et teed mingi terve aasta rasket tööd, siis ei suuda pakku tabada ja kõik on võsas. Samas ei oska ma mingit muud süsteemi ka välja pakkuda. Võib olla lasta hooaja edetabeli põhjal esikolmik või midagi sarnast automaatselt lõppvõistlusele. Kuigi jah, tingimused on ju kõigile samad ja oma probleem, kui käki kokku keerad.
Leave a comment:
-
Üks konkurent vähem - maailma edetabeli 3. Funmi Jimoh vaid 6.34
Leave a comment:
-
Nagu alati.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSee rahvusvaheline telepilt on päris perse kukkunud.
Leave a comment:
-
wow...tubli Ksenja!!!!! mingi 6.80 hüpe on jalas raudselt!!!Algselt postitas lenc Vaata postitustNo mis teha, kui ERR-l pappi pole ja peab rahvusvahelise telepildiga leppima...
))
Leave a comment:
-
No mis teha, kui ERR-l pappi pole ja peab rahvusvahelise telepildiga leppima...Algselt postitas wacho Vaata postitustYLE näitas Balta esimest katset, kui samal ajal ETV pealt hyppas mingi poolakas. Palju õnne ERR!
Leave a comment:
-
YLE näitas Balta esimest katset, kui samal ajal ETV pealt hyppas mingi poolakas. Palju õnne ERR!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jalgpallifantoom Vaata postitustBolt
100 m - 9,59
200 m - 19,19 (2*9,59.5)Läti ja Eesti võitu.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustTäna siis odaviske ja kaugushüppe eelvõistlus. Mida loodate eelkõige odaviskest?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: