Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kergejõustik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kaspy
    replied
    Algselt postitas Juveman Vaata postitust
    Ja suht loomulik, et meedia medalit ootab, kui ta sisuliselt 8 ala järel medalikonkurentsis oli. Mis siin imestada on ma ei saa aru?
    See et Pahapill 1500 m punkte kaotab võrreldes teistega oli ju teada, lisaks pole ka teivas kõva punktialana just tema tugevaim külg. Samamoodi oleks võinud rääkida leedukast kui reaalselt medalipretendendist peale avapäeva, kuigi seda ei tehtud ja ka õigusega.

Leave a comment:

• Juveman
    replied
    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Mismõttes nagu? See mees pole juba mitu aastat normaalset edasiminekut näidanud, passides seal 8200-8300 punkti vahel.
    Ei saagi aru mille põhjal ootab meedia temalt üldse sellistelt võistlustelt medalit. Sellise närvikavaga sportlase tase jääbki sinnakanti püsima.

Ega ma arvagi, et temast Noole sugune tegija tuleb. Nool oli täiesti omaette klassist. Ja kui ma ütlen, et temast saab veel asja, ei mõtle ma sellega seda, et ta 9000 ära teeb. 8500 punkti mees võib sealt aga küll tulla. Asi seegi. Närvikava on nii ja naa, Raja omast sadu kordi parem, samas tegijatele jääb veel tiba alla. Ja suht loomulik, et meedia medalit ootab, kui ta sisuliselt 8 ala järel medalikonkurentsis oli. Mis siin imestada on ma ei saa aru?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    mis kell hakkab?
    11.10

tähemärgid

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Kuule, Noolelgi ju hakkas alles 28 aastasel minema ju?
    Järsku Pahapillil kah hakkab vaikselt neid suuri võite tulema lähiaastate jooksul.
    Ärgem teda ikka Noolega võrdle, Nool oli tema vanuses juba mingi 2-3 korda üle 8,5k teinud, sh 24-aastaselt 8575. Ja Noolest oli ikka näha, et seal on kuskil mingi purakas sees, Tanel Tein v-o suudab kuskilt oma rekordile 200-300 otsa panna kunagi.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas guillermo Vaata postitust
    Kanter heidab grupis A üheksandana.
    mis kell hakkab?

Leave a comment:

• guillermo
    replied
    Algselt postitas Markko Vaata postitust
    Kas mõni guru oskab öelda, kummas kvalifikatsiooni grupis Kanter heidab? Või loositakse grupid vahetult enne võistluspäeva?

Kanter heidab grupis A üheksandana.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Mismõttes nagu? See mees pole juba mitu aastat normaalset edasiminekut näidanud, passides seal 8200-8300 begin_of_the_skype_highlighting**************8200-8300******end_of_the_skype_highlighting punkti vahel.
    Ei saagi aru mille põhjal ootab meedia temalt üldse sellistelt võistlustelt medalit. Sellise närvikavaga sportlase tase jääbki sinnakanti püsima.
    Kuule, Noolelgi ju hakkas alles 28 aastasel minema ju?
    Järsku Pahapillil kah hakkab vaikselt neid suuri võite tulema lähiaastate jooksul.

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Algselt postitas Juveman Vaata postitust
    Pahapillist muidugi kahju, kettas ja odas oleks pidanud oma ära tegema, et medal võtta. A temast saab veel asja. Sama ei saa paraku öelda Raja ja Arro kohta.
    Mismõttes nagu? See mees pole juba mitu aastat normaalset edasiminekut näidanud, passides seal 8200-8300 punkti vahel.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Kulla lumivalguke, kas su kasutajanimi pole ka äkki "rassistlik"?
    Tra, mõelge, enne kui kirjutate.

Leave a comment:

• Juveman
    replied
    Ei hakka pikemalt peatuma kommentaatorite peal, aga härra Kallas on mul närvid ära söönud nende päevadega. Sellist iba annab ikka ajada. Tooge härra Sokk tagasi palun. Ma olen nii kuristiku äärele juba viidud, et enne kuulaksin Kaljuveeri kommentaare kui tema omi. Oh halastage ometi.

Pahapillist muidugi kahju, kettas ja odas oleks pidanud oma ära tegema, et medal võtta. A temast saab veel asja. Sama ei saa paraku öelda Raja ja Arro kohta.

Leave a comment:

• lumivalgeke
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Helar Osila ja see teine tüüp kindlasti ka "ei ole rassistid". Aga seda nad oma jutu järgi just täpipealt on. Mis riiki peaks näiteks Mo Farah nende arvates esindama, 9-aastasena kadunud riigist Somaaliast põgenikuna Inglismaale saabunu? Haledad inimesed.
    .
    Lisaks on nad veel midagi muud, kuna kenade mulatitaride vastu neil küll midagi ei paista olevat ja lätlanna võitu kaugushüppes kommenteeriti ikka kerge kadedusega, mitte rõõmuga, et naabrinna võitis.

Aga kui 100 m jooksu järel otse eetris "valge mees" hõiskamine tundus veel naljakas, siis see eelpoolgi tsiteeritud ERRi spordiportaali uudis sama asja kohta on küll räigelt rassistlik. Eriti kui isegi Delfi suutis teha täiesti neutraalse lookese, mitte ilatseda "valge mehe soo" päästja üle totaalselt faktivabalt.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Ma pole küll rassist aga masendav on, et kui klõpsin ES 2-e peale siis on jooksud nagu kaks tilka vett EM-iga. Eurosport 2 näitab nimelt aafrika meistrivõistlusi Nairobist
    Helar Osila ja see teine tüüp kindlasti ka "ei ole rassistid". Aga seda nad oma jutu järgi just täpipealt on. Mis riiki peaks näiteks Mo Farah nende arvates esindama, 9-aastasena kadunud riigist Somaaliast põgenikuna Inglismaale saabunu? Haledad inimesed.

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    Algselt postitas Markko Vaata postitust
    Kas mõni guru oskab öelda, kummas kvalifikatsiooni grupis Kanter heidab? Või loositakse grupid vahetult enne võistluspäeva?
    Homme peaks loosimine tulema.

See sinknikotiin tegi ühe alaga pahapillile ära.

E: eksisin

Leave a comment:

• Markko
    replied

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    kui tunneb, et see aitab kaasa, siis miks mitte
    LOL. Ma ei usu, et ta palvetab kiiremalt jooksmiseks.

Leave a comment:

Working...
X