Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Uued seksikad Eesti - Makedoonia mängu pildid
    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Kurat, kas need on Rocki või Kalevi tantsutüdrukud?
      slimm.ee

Kommentaar

jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
          Kossukoondise fännid seebiks!
          Ja milleks need jalkakoondise fännid saavad?

Eilsete tulemuste taustal on üks positiivne asi - kummagi meeskonna fännid ei saa näidata teineteise peale näpuga, et näe "meie omad olid paremad". S*ttagi nad olid

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
            Kurat, kas need on Rocki või Kalevi tantsutüdrukud?
            Millegipärast arvan, et Kalevi.

Tere, tera! Kui kunagi koos jooma satume, siis võin õlleklaasi taga sulle selgitada tagamaid.

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
              Tere, tera! Kui kunagi koos jooma satume, siis võin õlleklaasi taga selgitada tagamaid.
              et muidu ei eksiks sinna lehele ju kunagi mitte keegi? noh, alati on võimalik foorumi lausspämmimise asemel teksti sisse põimida näiteks sõnu nagu "mirtel" "pohla" ja "alasti". ja klikke rohkem kui unistada oskad.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
                et muidu ei eksiks sinna lehele ju kunagi mitte keegi? noh, alati on võimalik foorumi lausspämmimise asemel teksti sisse põimida näiteks sõnu nagu "mirtel" "pohla" ja "alasti". ja klikke rohkem kui unistada oskad.
                Kus sa seda lausspämmi näed? Ärka üles!

Kommentaar

Eesti vs Makedoonia mängu pildid
                  Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
                    Trenn. ee kuulub Skutile ja külastuste pealt saab ju reklaami müüa
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Vabandan OT pärast, aga mis selle trenn.ee eesmärk on? Mis portaal see selline üldse on? Kes seda külastama peaks?
                      Olen ühest-koma-teisest (spordi)portaalist ikka kuulnud, aga sellest küll ei ole. Ainult neid piltidele linke olen läbi selle portaali klikkinud, aga kuna sellel lehel on need pisipildid suht perversed (pisipilt peaks aimu andma sellest, mis on pildil, aga neist seal ei saa essugi aru), siis pole edasi kunagi klikkinud. Mitte paha pärast eksju.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
                        mõelgem positiivselt: korvpallikoondise saamatus loob soodsa pinnase vutikoondisel säramiseks!
                        või äkki nii: vutikoondise saamatus loob soodsa pinnase kossukoondise säramiseks!

igipõline teema tegelt,tundub,et mõlemad täiendavad teineteist hoopis,tuhmumise suunas
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Einoh, homme on kossul otsustav päev ja võit või sobiva punktiarvuga kaotus pole minu arvates küll eriti kindel. Kui just Kuld või Kikerpill pommitama ei hakka. Pigem siiski esimene.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

täna siis korvpallikoondise tõehetk kas jäävad a-gruppi või tuleb mudaliigas madistama hakata
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Tundub,et kisub saunaks ja seda Portugali vastu:S
                              Olen see kes olen

Kommentaar

mida korvpalli????krt eesti koondis ei taha isegi kodus portugali vastu mängida,ma ei saa aru kas ei taheta võita???krt kui me ei suuda portugali võita siis mis edasi?
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X