Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKossukoondise fännid seebiks!
Eilsete tulemuste taustal on üks positiivne asi - kummagi meeskonna fännid ei saa näidata teineteise peale näpuga, et näe "meie omad olid paremad". S*ttagi nad olid
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKurat, kas need on Rocki või Kalevi tantsutüdrukud?
Algselt postitas Jasper Vaata postitustDELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustTere, tera! Kui kunagi koos jooma satume, siis võin õlleklaasi taga selgitada tagamaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustet muidu ei eksiks sinna lehele ju kunagi mitte keegi? noh, alati on võimalik foorumi lausspämmimise asemel teksti sisse põimida näiteks sõnu nagu "mirtel" "pohla" ja "alasti". ja klikke rohkem kui unistada oskad.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustet muidu ei eksiks sinna lehele ju kunagi mitte keegi? noh, alati on võimalik foorumi lausspämmimise asemel teksti sisse põimida näiteks sõnu nagu "mirtel" "pohla" ja "alasti". ja klikke rohkem kui unistada oskad.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Vabandan OT pärast, aga mis selle trenn.ee eesmärk on? Mis portaal see selline üldse on? Kes seda külastama peaks?
Olen ühest-koma-teisest (spordi)portaalist ikka kuulnud, aga sellest küll ei ole. Ainult neid piltidele linke olen läbi selle portaali klikkinud, aga kuna sellel lehel on need pisipildid suht perversed (pisipilt peaks aimu andma sellest, mis on pildil, aga neist seal ei saa essugi aru), siis pole edasi kunagi klikkinud. Mitte paha pärast eksju.
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustmõelgem positiivselt: korvpallikoondise saamatus loob soodsa pinnase vutikoondisel säramiseks!
igipõline teema tegelt,tundub,et mõlemad täiendavad teineteist hoopis,tuhmumise suunasKapten Trumm
Kommentaar
-
mida korvpalli????krt eesti koondis ei taha isegi kodus portugali vastu mängida,ma ei saa aru kas ei taheta võita???krt kui me ei suuda portugali võita siis mis edasi?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar