Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Peab mainima siis, et Eesti U18 koondis on balti turniiril alistanud nii lätlased kui ka eile Euroopa tipud leedukad. Fantastiline! :P Rain Veidemann esimeses mängus 17 ja teises mängus.........36 punkti!!! Samuti head ettested Sven Kaldrelt ja Rannar Raap'ilt+ üks meeskonna eeldatavaid põhitegijaid Jaan Puidet vigastas enne esimese mängu treeningut pisut selga, tundub, et varu meil on, tarvis veel Venemaast ja Türgist jagu saada ja turniiri võit ongi meie (ärge küsige, miks viimati nimetatud balti matšil osalevad).
A ma küsin miks nad ei võiks osaleda, mis se halba teeb, poisid saavad lihtsalt rohkem tugeva tasemega mänge. See et Leedu alistati on väga hea, nüüd veel vaja Venelastele ära teha, siis ma oleks rahul.
A ma küsin miks nad ei võiks osaleda, mis se halba teeb, poisid saavad lihtsalt rohkem tugeva tasemega mänge. See et Leedu alistati on väga hea, nüüd veel vaja Venelastele ära teha, siis ma oleks rahul.
Äkki sellepärast ,et kui ma viimati vaatasin siis need 2 meeskonda ei kuulu Balti riikide alla,aga noh mida mina ka tean.
Kalevi foorumis panin tähele sama asja, kuid ei hakanud reageerima
kuidagi ebareaalne oleks
lihtsalt mingi eksitus
aga ma väga loodan, et söön oma sõnu kunagi
Kalevi eelmise hooaja leid paneb NBA suveliigas päris hästi!
Ehk talle sobibki sealne mängustiil vähe rohkem.Loodetavasti teenib lepingu, kuna statsid ei ole üldse halvad 2 mängupeale. Teenib viimaks veel lepingu ka ookeani taga.Minu arvates ta siin eesti liigas ja Kalevisse väga sisse ei sulandunud.Mehe mõõtmed nii pikki kui laiupidi ja "võimu" arvestades- oleks oodanud temalt eesti liigas suuremaid tegusid ja valitsemist korvi all.
Kalevi eelmise hooaja leid paneb NBA suveliigas päris hästi!
Ehk talle sobibki sealne mängustiil vähe rohkem.Loodetavasti teenib lepingu, kuna statsid ei ole üldse halvad 2 mängupeale. Teenib viimaks veel lepingu ka ookeani taga.Minu arvates ta siin eesti liigas ja Kalevisse väga sisse ei sulandunud.Mehe mõõtmed nii pikki kui laiupidi ja "võimu" arvestades- oleks oodanud temalt eesti liigas suuremaid tegusid ja valitsemist korvi all.
Mul sõber oli ta mängu vaadanud ja ta oli pidevalt kulpi saanud ja mööda visanud
Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!
Kommentaar