Bussi rike osutuski heaks endeks. 8 punktiline võit Rockile ja kõik põhi mehed tegid statistika järgi korraliku mängu. Sanikidze mitte mängimise põhjust teab keegi?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Lauri J Vaata postitustkust ma näen Rocki mängu , v kuulen , ja mis kell se hakkab ? .Noninonii
Kommentaar
-
Algselt postitas Lauri J Vaata postitustkust ma näen Rocki mängu , v kuulen , ja mis kell se hakkab ? .
BBL: Lietuvos Rytas vs TÜ/Rock>>
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroSel hooajal on Tsintsadze mäng olnud päris suur pettumus. 1vs1 läbimurded ei õnnestu ning väga palju praaki. Huvitav, milles asi.
PS: Ja ei tohiks sedagi ära unustada, et George on 22-aastane. Eestis istuvad sama vanad mängumehed pingil ja on "lootustandvad noormängijad". Samas sama vanalt grusiinilt oodatakse iga mäng suuri tegusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSamas sama vanalt grusiinilt oodatakse iga mäng suuri tegusi.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustPealegi pole mängujuhi esmane roll "paugutamine", vaid meeskondliku mängu juhtimine. Ja selles osas on noor täkk paraku valdavalt põrunud.
Ja ikkagi, kui George ei tee punkte, siis ei tee keegi. Mis mõtet on teha liikumist nt Teini peale. Tein ju põhimõtteliselt ei taha peale visata. Kullamäe "Parim Enne" hakkab läbi saama. Doronin julgeb ainult siis visata, kui ta on täiesti vaba jne. On kaks võimalust: 1. Kas enne hooaega eeldatigi, et George hakkab meeskonna põhiliseks punktitoojaks, mispuhul ei saa Tsinni süüdistada isetsemises. 2. Meeskond on juba eos vigaselt koostatud, sest pole korralikku SG`d, kes tagaliinist punkte tooks- ka sellel puhul on raske Tsinni süüdistada.
Kommentaar
-
Eelmise aasta Balti liiga tulemus on ju tõesti väärt saavutus, mida eeskujuks tuua. Ja kui juba võrdlemiseks läks, siis ootaks ka eurosarjas sama kaugele jõudmist, võistkonnad on ju sisuliselt identsed. Ja mis need reaalsed ootused sellise eelarve ja koosseisuga satsil siis oleks? Eesti meistritiitel? Eelmise aasta Eurocupi nelja sisse saamine näitas, milleks võimelised ollakse. Kuigi, olgem ausad, oli siis tase seal nõrgem. Ja mis puutub teist lõiku, siis sa vist ei tabanud mu mõtet. 1-2 mehe najal elades ei tule midagi. Kui just pole tegemist Euroopa tasemel tippmängijatega. Vaieldamatult on olemas materjal hooaja eel seatud eesmärkide täitmiseks. Põhjusi, miks potentsiaali pole siiani suudetud realiseerida, on muidugi mitu, kuid Tsintsadze tegutsemine mängujuhi kohal pole sellele põrmugi kaasa aidanud.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMis osas põrunud? Balti Liigas (mis on ehk parim võrdlusmoment) on 6 vooru enne lõppu kogutud sama palju võite, kui terve eelmise hooajaga. Euroopas on koperdatud ainult Samaara otsa, muud tulemused on olnud okeid. Minu arvates puhuti ootused enne hooaega lihtsalt liiga kõrgele. Meeskond ise on ju pea identne eelmise hooajaga- Cushworthi vahetas välja Beard ja Peaaegu Leedu koondislase Sestokase vahetas välja peaaegu NBA mees Sanikidze.
Ja ikkagi, kui George ei tee punkte, siis ei tee keegi. Mis mõtet on teha liikumist nt Teini peale. Tein ju põhimõtteliselt ei taha peale visata. Kullamäe "Parim Enne" hakkab läbi saama. Doronin julgeb ainult siis visata, kui ta on täiesti vaba jne. On kaks võimalust: 1. Kas enne hooaega eeldatigi, et George hakkab meeskonna põhiliseks punktitoojaks, mispuhul ei saa Tsinni süüdistada isetsemises. 2. Meeskond on juba eos vigaselt koostatud, sest pole korralikku SG`d, kes tagaliinist punkte tooks- ka sellel puhul on raske Tsinni süüdistada.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustEelmise aasta Balti liiga tulemus on ju tõesti väärt saavutus, mida eeskujuks tuua. Ja kui juba võrdlemiseks läks, siis ootaks ka eurosarjas sama kaugele jõudmist, võistkonnad on ju sisuliselt identsed. Ja mis need reaalsed ootused sellise eelarve ja koosseisuga satsil siis oleks? Eesti meistritiitel? Eelmise aasta Eurocupi nelja sisse saamine näitas, milleks võimelised ollakse. Kuigi, olgem ausad, oli siis tase seal nõrgem.
Sama asi Balti Liigas. Tänu 37-aastase kunagise tippkeskmängija ja teadmata tasemega Grusiini lisandumisele hakati rääkima "Läbi aegade Eesti parimast klubist" ja kindlast kohast 4 parema hulgas. Ma küsiks, mille alusel?
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustJa mis puutub teist lõiku, siis sa vist ei tabanud mu mõtet. 1-2 mehe najal elades ei tule midagi. Kui just pole tegemist Euroopa tasemel tippmängijatega. Vaieldamatult on olemas materjal hooaja eel seatud eesmärkide täitmiseks. Põhjusi, miks potentsiaali pole siiani suudetud realiseerida, on muidugi mitu, kuid Tsintsadze tegutsemine mängujuhi kohal pole sellele põrmugi kaasa aidanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=HqUtnyEcG74
juhul kui keegi pole näinud veelMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar