Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Linnamees PraS pani mu täitsa paika, et ei oskagi midagi öelda! Glory-glory Tartu Rock!!! Kui teisipäeval 2:0 tuleb, siis ma tervitan sind mõnes raadiosaates!
lugupeetud Cramo fännid Oskar ja Jürgen. Kui te sitad mulle veel ette jääte, ei jää teist mitte munnigi alles.
Ja sul ei tasu kah iga sita pärast ärrituda......pealegi,tallinnas neile kallale tungida oleks selge lollus,aga tartusse need lõustad arvatavasti enam ei tule.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Karta siiski on, et teisipäeval on antud isikud Tartu linnas kohal
Palun las nad selgitavad,et mida nad taotlevad sellise asjaga?Kas ikka on mõtet minna provotseerima?Loodan,et tartlastel on piisavalt mõistust peas,ning ei hakka endale sitta kaela tõmbama mingi tühja pärast.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Ma tõesti loodan, et see "lasteaed" pannakse Merli poolt paika ja "peidetakse" Kalevi fännide sekka ära.
Pole ju mõtet võõrasse liivakasti ülbitsema minna.
Vähe sellest et võõrasse liivakasti mitte ülbitsema minna,siis saaksime kõik paremini läbi kui ka enda liivakastis peaksime ennast viisakalt ülal.See eeldab loomulikult ka seda,et tartlased meie liivakasti ülbitsema ei tule.
Mina ei saaks Tartu toetajatele midagi ette heita, kuna selles finaalseerias Cramo fännid olid need, kes esimesena ületasid hea maitse piiri.
Tagasitegemine pole muidugi õigustatud, kuid teatud piires siiski mõistetav
Mina ei saaks Tartu toetajatele midagi ette heita, kuna selles finaalseerias Cramo fännid olid need, kes esimesena ületasid hea maitse piiri.
Tagasitegemine pole muidugi õigustatud, kuid teatud piires siiski mõistetav
Jah,oleks mõistetav.Aga kui nüüd tartlased teevad tagasi,ning samuti ületavad hea maitse piiri,siis panevad nad sellega uuesti selle ratta pöörlema.
Usun,et palju targem oleks tartlastel jääda praegu viisakaks ja näidata,et nad ei lasku nii madalale,see paneks ehk ka need kaks kutti mõtlema,ning järgmine kord jääks selline lollus ära.
Mina jääksin antud situatsioonis rangelt viisakaks,ning näitaks sellega enda üleolekut vastase suhtes.
Rääkides tartlaste tagasitegemisse,siis ei usu et nad millegi uuega suudavad üllatada,usun et olen ka nende poolt kuulnud enamus solvanguid mida välja mõelda annab.
nii viis-kuus aastat tagasi lubati ka basket.ee foorumites iga finaalmängu eel, järel ja ajal üksteisel supp välja lüüa. küll ei mäleta, et miskit oleks ka reaalselt juhtunud. vere temperatuur jääb isegi leedukatega võrreldes liiga madalaks.
nii viis-kuus aastat tagasi lubati ka basket.ee foorumites iga finaalmängu eel, järel ja ajal üksteisel supp välja lüüa. küll ei mäleta, et miskit oleks ka reaalselt juhtunud. vere temperatuur jääb isegi leedukatega võrreldes liiga madalaks.
seda küll...
ega ma 25+ vanuses rahvalt seda ei ootakski, aga noorem peale kasvav seltskond on kuidagi käest ära minemas.
OT lõpetuseks Kalev (naabrimees) ruulib!
Võtan selle teema enda poolt kokku lootusega,et mõlema klubi fännidel on piisavalt kaine mõistust,et finaalseeria läheb ajalukku põnevate mängudega,mitte aastaga mil toimusid esimesed suuremad konfliktid fännigruppide vahel.
Minul on usku Eestlaste kainesse mõistusesse,ning kui mõnel nooremal kekatsil tuleb tahtmine lollusega hakkama saada,et siis need 25+ fännid nooremaid natuke taltsutavad.
Egotrip......loodan et see postitus sul siin oli lihtsalt ajutine vihahoog,ning suudad keskenduda omade toetusele,mitte probleemide otsimisele.
Muide avaliku korra raske rikkumise eest tuleb korralik nuts välja käia,nii et rusikad taskusse ja kossu nautima.
Kommentaar