Millegi pärast arvan ma, et Pokla Tarvasse ei sobi.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Korvpall
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Nii ja naa, kas ja kui seda oleks teinud Tarvas Kriisa seisukohalt või Rock Taltsi seisukohalt? Selge on, et ju üleminekutasu ei maksta ning allesjäänud palgaraha eest sa sellist meest ei too poole hooaja pealt. Pikki niigi Cramol polnud. Muidugi, isiklikult kahju Raidist.Cramo muutub aina ebasümpaatsemaks.
http://sport.err.ee/index.php?06109055"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Sa oled umbes täpselt sama loll nagu keskmine maakast Tartu Rocki fänn olla saab.Cramo muutub aina ebasümpaatsemaks.
http://sport.err.ee/index.php?06109055Kommentaar
-
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Õhtuleht – uudised, arvamused ja meelelahutus, lisaks sport, galeriid ja videod. Sõnumid otse elust, veebis, mobiilis ja paberil!
"Tahtsin teiste mängijate suhtes aus olla. Üks asi on ebaõnnestumine, teine asi suhtumine. Olen teda kaks aastat profiks sundinud. Ta mõtleb, et on hea korvpallur. Kuid heaks saamiseks on vaja vaeva näha.""Sellist Poklat ma küll enda käe alla ei taha."Kommentaar
-
Okei aga ma ei ole õnneks/kahjuks Rocki fänn. Palju meil neid mehi välismaale ikka saab, kui Rock teeks nt sama Taltsile oleks ma sama pettunud. Praegu peaks iga Eesti klubi ikkagi mõtlema eelkõige Eesti korvpalli huvides. Said oma Keerlese jätta, oli siis sellest kasu?
Rikkusid ainult mehe võimaluse välismaale tugevamasse liigasse saada.
Kommentaar
-
Ikka ju võiks vähegi andekamad sinna tillinäppimis satsi minna, et siis hea palga eest maasikas kummi venitada. Et jumala eest ei peaks kuskil "pärakas persest väljas" trenni tegema, et palk välja teenida.
TTÜ kõrgemas divisjonis ja Tarvas imegu näppu? Ja Aaviksoo laseb jälle kiidulaulu. Mingi sportlik printsiip võiks ka ikka olla.
Nagu meil tavaks on siis ilmselt olid Keerlesel leping hooaja lõpuni. Nüüd saatku isehakanudpersekukkunudmanagerholsmer kuu peale nii kaua kui lepingus poleks punkti sees mis lubaks hea pakkumise korral klubist lahkudaINTER ARMA CARITASKommentaar
-
KülalineKommentaar
-
Kommentaar
-
Mõned faktid veel sirgeks- Holsmer pole ammu enam kraamu mänedzer. Enne kui igas postis teravat tõmbad, get your facts...ah, whatever. Rocki koha pealt nii ja naa, Eichfuss siiski on teinud õige valiku.Ikka ju võiks vähegi andekamad sinna tillinäppimis satsi minna, et siis hea palga eest maasikas kummi venitada. Et jumala eest ei peaks kuskil "pärakas persest väljas" trenni tegema, et palk välja teenida.
TTÜ kõrgemas divisjonis ja Tarvas imegu näppu? Ja Aaviksoo laseb jälle kiidulaulu. Mingi sportlik printsiip võiks ka ikka olla.
Nagu meil tavaks on siis ilmselt olid Keerlesel leping hooaja lõpuni. Nüüd saatku isehakanudpersekukkunudmanagerholsmer kuu peale nii kaua kui lepingus poleks punkti sees mis lubaks hea pakkumise korral klubist lahkuda"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar