Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
sai siis "Suur Jaan" ka ära nähtud ja peab kurbusega nentima, et Eestis on ikka suur pikkade põud, sest mismoodi muidu seletada Jaan poisi osalemist Rapla ridades Meistriliigas, kui puuduvad pikad ühe erandiga välja arvata on Raplal nii mõnedki toredad vihased noored, kes kindlasti võivad rikastada kohaliku korvpallimaastiku mõne aja pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitustsai siis "Suur Jaan" ka ära nähtud ja peab kurbusega nentima, et Eestis on ikka suur pikkade põud, sest mismoodi muidu seletada Jaan poisi osalemist Rapla ridades Meistriliigas, kui puuduvad pikad ühe erandiga välja arvata on Raplal nii mõnedki toredad vihased noored, kes kindlasti võivad rikastada kohaliku korvpallimaastiku mõne aja pärast.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Kas kellegil on aimu tuleva hooaja kalendrist? KML
Tahaks juba teada millal Pärnul järgmised kodumängud on...viimased 10 päeva igapäev refreshinud basket.ee lehte.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
«Tartu on ainus Balti liiga meeskond peale Lietuvos rytase, kes saab aru, mida teeb,» ütles Vainauskas. «Neil on suurepärane noor treener, selge kooslus, mängijad, kes mängivad seni, kuni on meeskonnale vajalikud ja piisavalt hästi valitud leegionäärid.»
Siuksed sõnad siis Rytase klubi juhatuse esimehe poolt!
Rock on sel hooajal ülivõimas ja ma olen kindel, et Rockile eesti meistriliigas väärilist vastast ei leidu! (põhiturniiril võib küll komistusi tulla, aga playoffides panevad teistele pika puuga ära.)Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitust«
Rock on sel hooajal ülivõimas
Ootaks loosungitega ikka vähemalt sinnamaani kus pooled balti liiga mängud ja Challenge sarjas vähemalt alagrupi mängud läbi on.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Ma ei tea, kas just fakti konstateering, aga igatahes on tegemist väga sümpaatse satsiga. Ses mõttes, minu jaoks isiklikult on kokku saanud kõige sümpaatsemad korvpallurid Eestis. Eriti hea meel on Kurbase üle, kes näikse lõpuks mänguaega saama hakkavat, lisaks Eichfuss, Veidekas, Evart, Raadik, Talts + Tsinn ja Eziukwu. Nagu sõber ütles: "Noored ja andekad mehed, neeger - mis sa hing veel ihaldad".
Algselt postitas marcello Vaata postitustSee oleks nagu fakti konstanteering aga hooaeg pole veel hakanudki!
Ootaks loosungitega ikka vähemalt sinnamaani kus pooled balti liiga mängud ja Challenge sarjas vähemalt alagrupi mängud läbi on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustHAHAHAHAHA HAAHAAAHAAAAHAAA HAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kalev sai kalevilt täna kotid taha, 87:81
Go Kalev!
aga mina cramo poolehoidjana loodan,et kehvemaks enam minna ei saa ja kevadel ollakse eesti parim klubi igal rindelMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustÄra hõiska enne õhtut.Tibusi loetakse kevadel.kas sa usud,et sinu lemmik nüüd jääbki ainult võitma?usun,et nii tarvas kui ka teine kalev teevad rocki omadel seljad prügiseks.
aga mina cramo poolehoidjana loodan,et kehvemaks enam minna ei saa ja kevadel ollakse eesti parim klubi igal rindel
Kommentaar
-
Ai jaa....ühisliiga unustasin täitsa ära....krt ETV näitab ka veel kõiki mänge, isegi võõrsil omi....krt selle asemel nad võiksid näidata Rocki eurokohtumisi.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Püüdke aru saada, et VTB osalejatel on klausel olemas, et kohalik telekanal peab mänge üle kandma. Tahaks muidugi Rocki mänge pigem näha, kui Kalev ei leiagi nii pea endale korvi alla kedagi, aga nii see juba on.
Nüüd said nii mõnedki ninanipsu, kes pakkusid, et TTÜ/Kalev hakkab peksupoiss olema BBL-is vms. Koosseis on küllaltki korralik. Rockilt ootaks ka tegusid. Kui Cramo korvi alla kedagi ei saa, siis tundub, et jäävadki viimastele kohtadele pusima.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar