Kuigi mul pole midagi Kalev/Cramo kaotuste vastu, siis ühest on esialgu küll kahju. See on Kuusmaa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKuigi mul pole midagi Kalev/Cramo kaotuste vastu, siis ühest on esialgu küll kahju. See on Kuusmaa.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
PILDIGALERII: TTÜ/Kalev sai BBLi avamängus võidu - http://sport.err.ee/index.php?06114693Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Masendav!
Kui ruttu normaalset pukki ei leita siis on lausa häbi. Miks nüüd räägitakse 4-5 millist kui oli jutt, et tuleb eelmise hooajaga võrdne eelarve, muidu poleks ühisliigasse minna mõtet?
Ausalt öeldes on pohh kes tiitli Tallinnasse toob aga ma lootsin, et see on siiski Sumo. Aga praeguse seisuga on küll kuskil puusse pandud. Väga normaalsed kontrollkohtumised kuni viimaseni ja siis täielik krahh...
Kanamod ja aismännid saavad koos valveimejaga uue aasta alguses auhindu vastu võtta!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Ma ei ole kahjuks siiani aru saanud, miks arvatakse et Kuusmaa on ülihea treener. Mulle kahjuks nii ei tundu...õnneks on mul alati võimalus eksida.
Algselt postitas urmar Vaata postitustKuigi mul pole midagi Kalev/Cramo kaotuste vastu, siis ühest on esialgu küll kahju. See on Kuusmaa.Algselt postitas budulojus Vaata postitustminust ei olegi kahju?aga kuusmaa paneb selle ludride karja veel edukalt juba see hooaeg mängimaAlgselt postitas marcello Vaata postitustMasendav!
Ausalt öeldes on pohh kes tiitli Tallinnasse toob aga ma lootsin, et see on siiski Sumo.
Kommentaar
-
Algselt postitas dwideng Vaata postitustMa ei ole kahjuks siiani aru saanud, miks arvatakse et Kuusmaa on ülihea treener. Mulle kahjuks nii ei tundu...õnneks on mul alati võimalus eksida.
Kui on kerde/klandorf tandem siis loomulikult loodan, et tiitili toob Tallinnasse sumo, mitte need kaks napoleoniINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustJa kust sa lugesid välja nagu ma arvaksin, et sumo on ülihea treener?
Kui on kerde/klandorf tandem siis loomulikult loodan, et tiitili toob Tallinnasse sumo, mitte need kaks napoleoni
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustCramo võidab Dolphinsit 24-ga ja Rock kaotab 9-ga, päris jube see korvpalli tase ikka Tartus..Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Kalevi fännidel pole midagi hõisata, nendele on lisaajani jõudmine unistuseks. Mis Rocki puutub, siis tundub, et tsentrit ei osata kasutada, mängib ligi 37 minutit ja saab 5 ründelauda ja teeb vaid 7 pealeviset, mis ka kõik sisse läksid. Korvpallis peaks ikka mõne korra mööda ka viskama . 7 viset mängust on ikka vähe, kui kõik sisse läksid, oleks pidanud rohkem üritama.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustOi, kas " sel hooajal ülivõimas" Bock kaotas rootslastele?
Raadikule andke ka ikka mänguaega, muidu hakkab proffesionaalsemalt maasikas viibima.
Kommentaar
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustKuidas Cramol läheb?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustCramo võidab Dolphinsit 24-ga ja Rock kaotab 9-ga, päris jube see korvpalli tase ikka Tartus..Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar