Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Korvpall
Collapse
X
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Minu arust on Keskerakonna Kalev ikkagi vana Asto,BC Tallinna,A Le Qog-i,BC Pirita järglane. Vana Kaleviga ei seo neid ikka mitte miskiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Kommentaar
-
no tegelikult olgem ausad, et ka sellel kalevil pole mitte mingit vähimatki seost vana kaleviga. pirita ta on ja piritaks ta jääb.hoolimata ka sellest, et mu väga hea tuttav seal palli patsutab,ütlen ma et tegemist on üsna arusaamatutel motiividel tegutsev punt, millel pole õiget publikut, oma noortetööd ega isegi ambitsioone kuhugi jõuda. üks tiksujate punt.täpselt sama palju kalev, kui on seda cramo.Kommentaar
-
See hooaeg mingite nooremapoolsete tüüpidega, kes ka Meistriliigas pingiotsale saavad, mängitakse ju esiliigas lausa, seda SK Rim/Tallinna Kalev nime all.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar