Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Ma ei saa aru, miks peab ühte maha tegema, et teist esile tuua.Mina nautisin küll tänavust Euroliiga hooaega. Kutxa ja sümpaatne habemik Bouroussis tõusid hooaja jooksul minu jaoks sellisteks, kellele kaasa elada (+ meie mehel oli ka hooaja algul väike roll selles). Vinge vana ikka! Võib Halliku kombel kolmese joone tagant täpselt peale uhada, aga erinevalt Hallikust meeldib tal ka korvi all mürada. Kahju, et Final Fouris tühjade pihkudega lõpuks jäädi. Finaalis olid vast kaks kõige ebasümpaatsemat satsi, aga samas tore ju, et venkud ja Teodosic said lõpuks selle ihaldatud karika kätte.
Üldiselt oli põnevam ja ühtlasem hooaeg, kui eelmine. Loodetavasti tõesti seda toimivat asja nüüd ära ei lõhuta oma kraaklemistega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas seda imiteeritakse MMilde, olümpiatel jms ka? Viimati vist oli keskmine pakk vist mingi -30?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitusteelmine mäng kaotati 16 punniga, ning iga veerand saadi lutti. Pole just väga encouraging. Kui just Kalevil kaks ameeriklast vigastatud ei ole, siis peaks suht sarnane mäng tulema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee, kuidas Kullamäe pidevalt platsil töllerdas ja Cramo rünnakuid otseselt segas, oli küll üsna häiriv vaadata. Aga lõpp hea kõik hea.
olla cramo fänn on umbes sama nagu olla city fänn.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAhsoo. Ma ennast muidugi Cramo fänniks ei julge liigitada, aga Rocki-Kalevi vahelises finaalis olen tõesti päälinlaste poole kaldu.
Normaalsele inimesele on kaarsilla-Tannu, Allingu Vallo, illaku tütremees, Asko Paade, Rannula Heix, Kandimaa Tomm, Lusti Tõnn ja Neissaare Jürx koos alma materiga palju südamelähedasemad kui Gregor "keskmiselt 1 mäng viiest" Arbet ja vaheldumisi nutt ja piss püksis olev Varraku Äll koos VTB-st per mäng 10 tuhhiga tagasi tulevad ehitusmeistritest omanikud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHea üritus. Aga ma ei ela Tallinnas.
Edit: Kui sa juba Tartu legende nimetama hakkasid, siis miks unustasid Tanel "ah p*rsse, maga end parem Tartu kaarsillal kaineks" Teini?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustloed ka teksti või niisama targutad?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
olla cramo fänn on umbes sama nagu olla city fänn."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar