Algselt postitas trip24
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas trip24 Vaata postitustKas te jalgpallifännid vaatate korvpalli või?
Kommentaar
-
Algselt postitas trip24 Vaata postitustEks igal ühel ole omad tõekspidamised aga minu meelest jalgpall ja korvpall just eriti kokku ei käi.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Ma vaatan ka vormelit, natuke vähem kui ennem kuna minu lemmik Michael Schumacher ei sõida enam ja aega ka eriti ei ole kuna käin siis enamasti jalgpalli mängimas. Kõiki spordialasi on huvitav vaadata (sati pealt on võimalusi muidugi eriti palju) aga korvpalli ma üldjuhul ei vaata.
Kommentaar
-
Eesti korvpallikoondis on minu jaoks niipalju alla käinud, et uudiseid kuulates enam ei teki positiivset emotsiooni, nagu varem, kusjuures on huvitav, et ei teki ka negatiivset emotsiooni. Ainult siis kui Kerde näolapp ekraanile ilmub ja vanas headuses lambist vabandusi esitama hakkab, lähen kööki kohvi tegema.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustAinult siis kui Kerde näolapp ekraanile ilmub ja vanas headuses lambist vabandusi esitama hakkab, lähen kööki kohvi tegema.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustLisaks veel niipalju, et viimane eestlane, kes õigustas keskmängija nime, oli Kim-Erik Küttis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust75:74 Läti kotis. Äkki ikka on veel lootust
Lätlased olid ka mingi kuke kaasa tarinud, kes ka lõpuks mängust ära saadeti. Korra puksis Kanguriga ja siis lõpus Mürkaga, kuid vana kasutas kenasti künarnukke ning noore poisi nina sai kenasti haiget ja siis vigisemise peale kohtunik ta minema saatis.
Üldiselt rahuldavalt mängiti kui nüüd mõned vennad ka katuse korda saaks ning asjata peaga vastu seina ei tormaks siis võiks veel midagi loota valikmängudest
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar