Kerde jutu järgi pidi raske treeningtsükkel olema praegu Rockil. Või pagan seda teab, kas ikka on treeningsükkel või hoopis mingi muu tsükkel. Igatahes veider viis vormi kogumiseks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas ek Vaata postitustHea soovitus küll et kui tahad rahulikult elada siis pane mask ette või ole kodus - edaspidi püüa enne mõelda kui kirjutama hakkad.
15 aastase nolgi juttu, kes öösel ööklubi ees tolgendab, ma küll puhta kullana ei võtaks.
Kommentaar
-
Päris hea mäng oli see RUS-FRA. Suurim hämmastuse hetk oli siis, kui paar minti enne lõppu prantslastel valge mees platsile tuli. Muidu ma nagu pole Vene satsi poolt, aga selliste pprantslaste poolt ka ma ka olla ei saa. Nii, et - OK tulemus. Loodame, et mu saksa poisid suudavad vähemalt poolaja koduväljaku satsi vastu sammu pidada. Et oleks huvitav vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustPäris hea mäng oli see RUS-FRA. Suurim hämmastuse hetk oli siis, kui paar minti enne lõppu prantslastel valge mees platsile tuli. Muidu ma nagu pole Vene satsi poolt, aga selliste pprantslaste poolt ka ma ka olla ei saa. Nii, et - OK tulemus. Loodame, et mu saksa poisid suudavad vähemalt poolaja koduväljaku satsi vastu sammu pidada. Et oleks huvitav vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustSeoses Tanel Teini vägitegudega tuli mulle see teema meelde
Juuni ammu läbi, midagi intrigeerivat pole siiani lugeda saanud.
eks ma enne hooaja algust kirjutanСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustLoodetavasti on EM turniiri ka meie poolearulised kohtunikud vaadanud ning oskavad midagi ka kõrva taha panna ning ei pea nende terve tuleva hooaja sarjama igal pool
Parim näide eilne hispaania-saksamaa mäng, kus tekkis suur poleemika olukorras, kus nõuti saksa tagamängijale kahekordset, isegi meie kommentaatorid jõudsid suure suuga juba seletada, kuidas ikka kohtunikud eksisid jne. Ilusti oli ju näha otsepildis, mis me siis veel kordusest räägime, et tegemist oli tavalise "saamatu pallikäsitlusega", mille kohta on isegi selge reegel määrustesse sisse kirjutatud. Kui huvitab siis vaadake järgi....punktid 24.1.2 ja 24.1.3. Aga kui juba EM-i tasemel treenerid ja mängijad pistavad karjuma ja käsi laiutama, siis ega see tavaline eesti fänn siis targem pole
Aga see jutt mul siin nagu vastutuult sülitamineNõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
No mõned siiski teavad et praktiliselt kõigi spordialade kohtuniku töö on tänamatu. Siiski on individuaalalade vahel lood lihtsamad, kus piisab "mõõtmisest". Kui aga mees-mehe vastu asjad käivad, siis... Kunagi mäletan, kuidas üks vanema generatsiooni kabefanaatik kurtis, et no pole kohtunikku kuskilt võtta - raske töö ja saab alati sõimata.
Kommentaar
-
Nii, jällegi saab olla tänulik, et Viasati tuuner ka olemas - Viasat Sport 1-ga oleks muidu kitsas. Viasati paketis näitab muidugi ka mingi Leedu kanal mängu ka. Mängus pole Leedul kerge olnud, Sarunas on selgelt vigane ja selget vedajat pole. Vastastel on näha, et Planicic on midagi Kiddi kõrval mängides ka õppinud. Üldjoontes peab muidugi väga palju valesti minema kui Leedu oma ära ei võta. Usun juba et neljanda alguseks on vahe 7-8 punga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar