Ma ka ei kõvataks. Pop paneb playoffides kaitse kinni ja kaotab lõpuks umbes Prantsusmaale.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustFino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustTürgi tõmbas ennast usa vastu nii ribadeks, et said tšehhide käest kolaka ja edasi ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSellest Kalev Cramo selle hooaja komplekteeritud satsist ei saa küll midagi vist..
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustHooaeg pole alanud isegi veel, rahu. Hispaania tegi Serbiale pähe täna, see peaks olema teema millest rääkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSerbia mängis pool mängu Jokicita.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustNujaa ma kahjuks olin maratonil ja mäng jäi nägemata, pärast tulemust vaadates olin üllatunud, siis vist loog.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustTa eemaldati kolmanda alguses kui kohtunike eksimuse peale liiga närvi läks.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSellest Kalev Cramo selle hooaja komplekteeritud satsist ei saa küll midagi vist..
Aga peamine mure on ikka see, et kust kurat see teravus peaks tulema. Škele-Jõesaar üritasid, aga kumbki pole 1-1 liiga hea. Kurbas-Paasoja isegi ei üritanud midagi teha, vaid pigem panustasid vabalt kolmeste möödaloopimisele. Raieste sai muidugi maruvähe peale, aga mängis nagu number kolm kehas olev neli.
Aga eks esimesed mängud näitavad ära, et kuidas see seis tegelikult on. Kahtlustan, et VTB esimesest neljast mängust tuleb neli lutti, mis vastaseid arvestades poleks kõige hullem, ja siis tehakse kiiresti kaks mängijavahetust ära (üks korraliku kehaga keskmängija + üks teravuselooja SG-SF kohale). Umbes nagu eelmisel aastal.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKahtlustan, et VTB esimesest neljast mängust tuleb neli lutti, mis vastaseid arvestades poleks kõige hullem, ja siis tehakse kiiresti kaks mängijavahetust ära (üks korraliku kehaga keskmängija + üks teravuselooja SG-SF kohale). Umbes nagu eelmisel aastal.
Eelmine aasta ikkagi oli keskmängijatega see, et ok tsenter saadeti ära, kuna saadi veelgi parem ja Lynchil oli juba pikk leping sõlmitud.
Ning defence breakerid olid kohe olemas, 2 tükki, lihtsalt ka see Almeida asendati, kui seal naljakaid asju hakkas välja tulema.
Natuke kurb on, et see Salashi projekt niiviisi uue peatreeneri tõttu ära lõppes, ta ju täitsa korralik vend, hakkas just just kaela kandma.
Aga jah, selle sastaviga saab veel nalja näha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar