320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Mõnikord leiab soccernetist lausa pärleid ,kui sellised superhüpermegatargad vufflood nagu Pras ja skint hakkavad jalgpalli ja korvpalli vahele võrdusmärki toppima.

    Kommentaar


      Mõned mõtted siia juurde veel. Esiteks pole mõtet kahte ala (kunstlikult) võrrelda ega vastandada stiilis, et üks on nii palju saanud ja nii vähe saavutanud ning teine piskuga imesid korda saatnud ning kas Andorra alistamine jalgpallis on suurem saavutus kui Kreeka pooletoobise klubi kottipanek. Pointless, noh. Raha pole ju maa pealt kadunud ning selle saamine on siiski paljus küsijate enda tegemiste või tegematajätmiste taga. Eks eraldiste kasutamine näitab, kas summad on õigesse kohta läinud või mitte.

      Mis konkreetselt nüüd Kalevisse puutub, siis on selge, et kuskil on väga kõvasti puusse pandud. Sissetoodud pallur peab olemasolevatest ikka korralikult üle olema. Baronsil viskasid kolm leegionäri vist ca 50 silma 70st, Kalevil kuskil 20. BBL-i rong on läinud, kuid meeskond ikka komplekteerimata ning sisse tuuakse "viskekahur" Islandilt. Eurosarjas on veel võimalik asja parandada, aga siiski on hooaeg juba eos suht tagumikku läinud pehmelt öeldes. Mingil hetkel viskab ka Valdmaal kopa ette, rahad tõmmatakse ära ning olemegi ringiga alguses tagasi. Projektipõhiste üritustega polegi muud varianti - mingil hetkel tuleb ikka sein vastu.
      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

      Kommentaar


        Suvaline tont kuskilt dzunglist savionnist siia tuua mängiks kah paremini,eeldatavalt oleks suhtumine parem.Pryor kolistas 13 tundi enne mängu algust rõõmsalt mööda lõbustusasutusi.tagajärjeks 1punkt!
        INTER ARMA CARITAS

        Kommentaar


          Algselt postitas Mr.Maximus Vaata postitust
          kui sellised superhüpermegatargad vufflood nagu Pras ja skint


          1010101010
          jokers to the right
          clowns to the left of me

          Kommentaar


            Ma pole küll paraku mitte nii megahüpersupertark, et ma teaksin nupukombinatsioonide vufflood või 10101001010111 tähendust, aga see ei keela mul siiski mõndades teemades toimuvale väheke sarkasminooli pildumast. Mõni ehk mõikas.

            Oma seisukoha Eesti korvpallis toimuva kohta olen ma eeldatavasti juba siia kunagi varem kirja pannud ning ega see paranenud pole... ei minu seisukoht ega olukord.

            Kommentaar


              Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
              Loe mõni sporti puudutav linnauudis läbi siis saad teada ,mis Euroopa tuntusest ma virvendan.
              Kui Tallinna Linnavalitsus oma otsusega liba -kalevile 2,T milli eraldas siis oli üheks nõudmiseks .et klubi esindaks Tallinna edukalt Euroopas .
              Ja sina Pras ära vigise ,ma ei ole Florale seda raha nõudnud vaid taunin konkreetselt sellist poliitilist , korruptsiooni maigulist rahaeraldust olgu see korv ,võrk või mis iganes pallimäng. Kusjuures selline stiil on just Savisaare valitsusperioodil eriti silmatorkav.
              Ma võin olla korvpalli suhtes negatiivne aga selliste rahasüstide puhul kehtigu ausa mängu reeglid ja toetust peavad saama kõik populaarsemad meeskonnaalad.
              Ja siin tuleks ka vaadata ikkagi klubide eelnevaid saavutusi aga mitte nii ,et pappi vistakse kellegi huvidest lähtuvalt. Demolraatlikus riigi need asjad nii ei käiks.
              Nojah...Spordis on ikka väga raske tuntust ja tulemust ette ära osta.Nagu näha ei saa sellega kohati hakkama isegi megaklubid,kes staare palkavad.Kui su(või tähendab linnauudise) jutt vastab tõele,siis igal juhul prognoosimatu samm.Tundub sama utoopilisena,kui liiklustrahvirahade riigieelarvesse paigutamine.Ju siis oli linnal korvpalli rohkem usku.Kuid tundub,et napilt läks siiani,mängud on siiski põnevad olnud.Õnne pole olnud,nagu spordis ikka vahel.Aga ära heida meelt,edaspidi visatakse veel rokem pappi ja küll siis juba tugevamad pärdikud välja veavad.;=)
              Kapten Trumm

              Kommentaar


                tahaks midagi öelda, aga emotsioonid on veel nii üleval
                igatahes, grusiin võtku tuure kohe mitme kraadivõrra maha, tra sa isetsed niipalju
                ja mürka, mürka. Mürka? Kas ta mängib rocki? polegi näinud veel
                igatahes publik oli täna nagu ülisuper, pole ammu sellist möllu näinud
                positiivse poolepeale jääb ka see, et võitsin kaks rocki fännisärki
                järgminegi kord viskama +3 prillidega
                Слава Україні! Героям слава!

                Kommentaar


                  Sina olidki see, kes selle vabaviskevõistluse võitis?
                  Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

                  http://lisaaeg.wordpress.com

                  Kommentaar


                    jep
                    vaanaatik oli ka mängu vaatamas, aga tegelikult ikkagi mõlemad oleme hullult nördinud rocki peale. 10-15ga oleks pidanud kotti panema
                    Слава Україні! Героям слава!

                    Kommentaar


                      Miks Eesti klubid terve hooaja esimese poole katsetavad erinevaid mehi?Rockil väidetavalt raha olemas aga nad isegi ei katseta.Kas on raske meeskond juba augusti lõpuks täielikult komplekteerida?
                      Müstilised tüübid
                      Oleks Kalevil normalse suhtumisega viskaja olemas,oleks mõnigi kaotus olemata olnud.Katsejänesed aga viskaja kohal:1 punkt,4 punkti;6 punkti jne
                      Rockil korvi all arvestatav jõud olemas,oleks eile Rytase tsentrilt isu ära võetud.Aga ei,Eesti klubid otsivad siis mehi kui mujal juba hooajad alanud ja siis tuuakse siia tüübid kes Islandi liigasse ei sobi...
                      INTER ARMA CARITAS

                      Kommentaar


                        Eesti klubid ei ole nii rikkad, et häid mehi juba suvel palgata, ikka oodatakse viimase hetkeni, kui hind on kukkunud. Kindlasti on ka skautimine nõrgavõitu, vähemalt ei ole kuulnud, et keegi selle teemaga personaalselt tegeleks. Pärast seda jääbki, kas loota juhusele ja leida grusiini taolisi noori või tõmmata kuskilt X-liiga kõvemaid poegi, kelle väärtus on kukkunud ning nii samuti oskused.

                        Kommentaar


                          Küsimus selline:Kas oktoobris Basket ei ilmunud või pean ma oma majaelanikud üles rivistama?
                          INTER ARMA CARITAS

                          Kommentaar


                            krt täna kaks head balti liiga matsi a ykski kanal ei tee mängudest ylekandeid.varsti ei ole eesti telekanalites yldse eńam sporti,vähemalt tundub nii
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

                            Kommentaar


                              Tipa-tapa Suurhalli... Ega siin mingeid alternatiive välja ei pea mõtlema.

                              Kommentaar


                                ära räägi lollust aramis. vaata asja veidi laiemalt. saad ehk aru, ei hakka pikamalt rääkima. aga no kui zalgirise kodust oli võimalik ülekannet teha, siis miks teha koduülekannet, aga ehk tuli teha valik ja seekord võitis selle duelli eesti rahvussport- suusatamise SPRINT
                                //

                                Kommentaar

                                Working...
                                X