Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Peking 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Väga hea on Heino Endeni kommentaari kuulata Leedu-Argentiina mängus
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Väga hea on Heino Endeni kommentaari kuulata Leedu-Argentiina mängus
      kui korvpalli kommenteerib andres sõber siis alati on garanteeritud et pärle tuleb kohe hulgim.

minu mõttes enamus ajast on küsimus et miks teised suudavad ennast ületada aga eestlased mitte?rannavõrkpallis tegid kiluvargad maailmameistritest usa paarile ära aga meie omad olid täna väga kahvatud.
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        minu mõttes enamus ajast on küsimus et miks teised suudavad ennast ületada aga eestlased mitte?rannavõrkpallis tegid kiluvargad maailmameistritest usa paarile ära aga meie omad olid täna väga kahvatud.
        Ma võin kihla vedada, et meie naabrid mõtlevad meie kohta sama ning kiruvad enda sportlasi
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
          Mis need vaesed ujujad, kelle kriteeriumid võistlusele saamiseks olid lihtsalt naeruväärselt madalad, tegema peaks, et sa nendega rahul oleks? Maailma suurimal areenil riigi rekord ujuda ... no ei tundu nagu sita tulemusena. Ega see Hiina bassein just mäest alla ka pole, et jube kiirelt liikuda saaks.
          kus ma ütlesin, et ujujate tulemused sitad on või et ma nendega rahul pole?

mu mõte oli, et pigem on tegu asjade loomuliku käigu kui eneseületustega: suurepärased olud (targemad onklid on öelnud, et tegu on müstiliselt kiire veega) pluss ujumise üleüldine pidev areng (suvaline näide: 100m rinnuli eelujumiste aegadega oleksid 17 meest Ateenas medalile tulnud).

Kommentaar

ETV ülekanded on ikka täielik pettumus. Igavad, aeglase reageerimisega. Tundide kaupa ühte ja sedasama - nii ei tohiks olümpiamänge näidata.
            ETV2 tundub hetkel aga hoopis mõttetu, sinna klõpsates näeb peamiselt teleteksti. Milleks?
            Eurosport pole ka suurem asi. Lõputud ujumise kordused.
            Õnneks näeb veel soomlasi. Muidu saaks olümpiast küll kohutavalt ühekülgse pildi. Kahju, et Rootsi TV enam ei paista. Nende ülekanded olid kõige mitmekülgsemad ja paremad.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              ETV ülekanded on ikka täielik pettumus. Igavad, aeglase reageerimisega. Tundide kaupa ühte ja sedasama - nii ei tohiks olümpiamänge näidata.
              Just. Sattusin varem ülesse ennast ajama ja vaatasin lätlaste rannavolle mängu ja pärast seda Geor/Gia esitlust Bra/Siilia vastu, pärast mida hakkas praegu lätlaste rannavolle mängu kordus. Kogu aeg toimub mingi üks ja sama sitt.

P.S. Intervjuu purilauduriga oli lahe. Säärits: "No millised on siis sinu parimad tulemused". Purilaudur: "No sellel võistlusel olin 93 hulgas 40 hulgas, aga seal teisel võistlusel enne vigastust 63." Ma ei mäleta mis nende võistluste nimed oli, aga see "enne vigastust 63." tõi hästi lol näole.
              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
                No okei, ma ei tea seda ajalugu kõike küll nii täpselt ja vaidlema hakata ma ei kavatse, kuigi üldiselt on Olümpiamänge peetud rahu ning vaherahu ajaks. Antiikolümpiamängude algusperioodidel vähemalt. Ning kaasaegsed olümpiamänge suurte sõdade ajal peetud ei ole.

During the Olympic Games a truce or ekecheiria was observed. Three runners known as spondophoroi were sent from Elis to the various participant cities at each set of games to announce the beginning of the truce. During this period armies were forbidden from entering Olympia, wars were suspended and legal disputes and the use of the death penalty were forbidden. The truce was primarily designed to allow athletes and visitors to travel safely to the games, and was for the most part observed, although Thucydides wrote of a situation where the Spartans were forbidden from attending the games and fined 200,000 drachmas for assaulting the city of Lepreum during the period of the ekechiria, claiming that the truce had not yet taken hold.
                antiikmängud olid enamvähem samaväärsed praeguste kreeka meistrivõistlustega.

Kommentaar

Täna taas hea näide ETV küündimatusest. Eesti võistleja Partõka teeb rekordi, võidab oma eelujumise ning jõuab korraks ülemaailmsesse telepilti, aga kas meie kanal ka seda otseülekandes näitab? Oh ei - samal ajal korratakse vanu asju.
                  Sisuliselt pole ETV täna hommikul kella 7-st (kui ujumisfinaalid lõppesid) mitte midagi mõistlikku näidanud. Ainult kordused ja rannavolle.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Mina pean kurbusega tõdema, et peale Tolmoffi mängu polegi ma midagi vaadand sellel olümpial. viimati vaatasin silmad punnis OMi Atlanta ajal, Sydney sattus juba kooliajale ja Ateena ajal hakkas asi tunduma kuidagi suur ja igav. Lisaks muidugi veel see, et ETV ülekanded on muutunud tõesti väga ühekülgseks. Juba Ateena ajal hakaks mind jubedalt häirima see poliitika, et olid välja valitud kindlad spordialad, mida näidati siis hommikul ja õhtul.
                    Kõige tipuks oli veel õhtune olümpiastuudio, kus selle asemel, et näidata ka teisi pspordialasid, mis ETV ekraanile ei jõudnud, näidati sootuks taaskord päeval juba kordi nännutatud ülekandeid. Kõige tipuks oli jalgpalli finaalmäng, milles mängivad meeskonnad sain teada ülekande alates tegu võis muidugi ka minu isikliku ignorantsiga olla

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                      Intervjuu purilauduriga oli lahe.
                      ennegi on juhtunud, et OM-koha Eestile kui riigile võitleb välja 1 sportlane, olümpiale sõidab aga hoopis teine, kes selleks ajaks vblla paremas vormis on

Joh.Ahun oli märtsis-aprillis tsipa parem kui Henri Kaar
                      ja seda arvesse võttes poleks arvatavasti viimane midagi oluliselt enamat suutnud, aga kerget skandaali üritati tagantjärgi üles võtta küll
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

kas kolmubia ja dominica on eesti telemehi millegagi vihastanud, et neid ei peetud avatseremoonial tutuvustuse vääriliseks? ilmselt oli neid veel, aga ei viitsinud seda janti väga pikalt jälgida.

Kommentaar

etv omad vist mõtlevad et keegi netist OMi tulemusi ei vaata,osila hakkab ajama et tere õhtust ja nüüd ootame kindlasti eesti rekordit aga kas see ujumine mitte juba hommikul ei olnud?sellel olümpial on etv teleprogramm ikka väga kehvakene,kahjuks soome kanaleid ei näe ning eurosport on ka alla taseme
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Hiinas oli siis juba õhtu poolik.

Kommentaar

lõpuks siis midagi positiivset eesti sportlaselt.Olümpia tenniseturniiril alistas Kaia Kanepi avaringis 14ndana asetatud itaallanna Flavia Pennetta 6:2, 7:6. ani mängu näitab täna etv2
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                lõpuks siis midagi positiivset eesti sportlaselt.Olümpia tenniseturniiril alistas Kaia Kanepi avaringis 14ndana asetatud itaallanna Flavia Pennetta 6:2, 7:6. ani mängu näitab täna etv2
                                Ani mäng muideks poole peal ning etv2 hui näitab.

"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Working...
                                X