krt see kuuse lemps on oinas,kui mäng algas olid meie omad maailma parimas aga kui mäng hakkas käest ära minema hakkas see kohe vabandusi otsima et vigastused ja muud probleemid segavad.krt kas ta ei saa aru et mehed ei ole vormis
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Peking 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkrt miks meie omad blokist jooksu panevad???tunnistagem et kahe esimese päevaga on eesti sportlased ikka väga väga kehvalt esinenud.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkrt miks meie omad blokist jooksu panevad???tunnistagem et kahe esimese päevaga on eesti sportlased ikka väga väga kehvalt esinenud.
Kommentaar
-
Nõustun.
10 munnimärki.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
üldiselt kui kogu spordirahvas elas kaasa Rivo jala paranemisele, siis tänase mängu põhjal võib öelda, et alt vedas hoopis üks teine mees...
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustEesti rekordid lendavad, aga ikka on kõik väga sitt?Algselt postitas JanK Vaata postitustEi ütleks. Ujujad on Eesti rekordeid purustanud ja Treieri 30. koht pole ka ju väga hull.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusttra saatku see venelaste seltskond sealt olümpialt minema. vähemalt kuniks sõda pole läbi. siis vaatab edasi."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustNõustun. Olümpia on ajalooliselt siiski ette nähtud kui rahuaeg. Ning oi kui õnnelik ma olin, kui venelane täna judo pronksimatšis kaotas, mitte et ta ise süüdi oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusttra saatku see venelaste seltskond sealt olümpialt minema. vähemalt kuniks sõda pole läbi. siis vaatab edasi.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEi ütleks. Ujujad on Eesti rekordeid purustanud ja Treieri 30. koht pole ka ju väga hull. Vehkleja Novolsjov sai ju maailma esinumbrilt kotti.
Budu, are you drinking?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar