ma loodan igaljuhu!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSee nädal on paus liigades ja koondised mängivad
Ma ei usu sind.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSee nädal on paus liigades ja koondised mängivadMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkrt midagi ikka näidata oleks.võiks ju kasvõi inglise madalamaid liigasi näidata
anna andeks, aga sa ei saa ju reaalselt NII rumal olla?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustammu olen tahtnud küsida...
anna andeks, aga sa ei saa ju reaalselt NII rumal olla?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustok ärme näita midagi ja kordame koguaeg levadia ja flora mänge
kuule mõtle nüüd reaalselt natuke, ega televisioonis ei käi asi nii et täna keegi mõtleb et oh näitaks seda, keerab nuppu ja pilt tuleb. Selleks et midagi näidata peab olema selleks teleõigus, ning see maksab raha.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust/facepalm
kuule mõtle nüüd reaalselt natuke, ega televisioonis ei käi asi nii et täna keegi mõtleb et oh näitaks seda, keerab nuppu ja pilt tuleb. Selleks et midagi näidata peab olema selleks teleõigus, ning see maksab raha.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustammu olen tahtnud küsida...
anna andeks, aga sa ei saa ju reaalselt NII rumal olla?
Teleülekanne tehakse näiteks sellisest mängust: Sat 28 Wycombe Wanderers v Shrewsbury Town (12.15pm) League Two Sky Sports 1.
Ja mitte üksnes! Oleks võimalik osta ka järgneva mängu õigused!
29/03 Live: Weymouth vs. Barrow Setanta Sports
Live Blue Square Premier encounter from the Wessex Stadium as Weymouth look to distance themselves further from the drop zone against fellow relegation candidates Barrow.
Kõik TV4 tegemata töö.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar