Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eelmine aasta ei kandnud. Arvan, et ka seeaasta ei kanna

Kommentaar

Super ülekanne, asi on muutunud ikka väga paremkas, võrreldes eelmie hooajaga. Operaatorite töö oli tänasel ülekandel super.
      Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

kuulge kas netistriimi sellest kanalist on raske paluda? keegi võiks asja ikkagi ära teha
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
          kuulge kas netistriimi sellest kanalist on raske paluda? keegi võiks asja ikkagi ära teha
          Eelmisel aastal keegi viitsis paar korda striimimise korraldada, aga ära see vist kadus või vähemalt ei informeeritud võimalusest.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitust
            Super ülekanne, asi on muutunud ikka väga paremkas, võrreldes eelmie hooajaga. Operaatorite töö oli tänasel ülekandel super.
            Päris hea oli seekord see ülekanne jah kui paar udust rongi ja lumehange kaadrit välja arvata.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Homme siis Kalevsport kossu ei näita vaid eelistab sellele võrkpalli
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Mõistlik ju. Kuna poolfinaalid maksavad igati rohkem, kui üks rutiine põhiturniiri mäng
                Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

"Kartsin" ka ise et puhuvad sellest mõttetust,mittemidagiütlevast mängust taas mulli üles nagu eelmise a lõpul,kuid õnneks mitte,tark otsus!

Kommentaar

Täiesti võimatu on mängu jälgida.
                    Põhiline probleem on see, et operaatoritöö on täiesti pask. Pall liigub 10 korda kiiremini, kui kaamera. Tihti on nii, et pall on väljaku nurgas, aga pilt on vabsjee kuskil mujal.
                    Lisaks on veel pall tume

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                      Täiesti võimatu on mängu jälgida.
                      Põhiline probleem on see, et operaatoritöö on täiesti pask. Pall liigub 10 korda kiiremini, kui kaamera. Tihti on nii, et pall on väljaku nurgas, aga pilt on vabsjee kuskil mujal.
                      Lisaks on veel pall tume
                      Mine staadionile.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                        Mine staadionile.
                        Siis poleks ju liidul vaja üldse ülekandele raha raisata.

Kommentaar

Ma olen ammu küsida tahtnud kas keegi kord nädalas Kalevspordi päält näidatavat Savikat ka vaatab?

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                            Ma olen ammu küsida tahtnud kas keegi kord nädalas Kalevspordi päält näidatavat Savikat ka vaatab?
                            ma oleń seda saadet vaadanud,tegemist ju eesti parima huumoriga ja koomik on tasemel
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Ma ükspäev vaatasin korra algust ja korra lõppu. Pidevalt käis soigumine sellel teemal, et Ansip on idikas

Kommentaar

Mõtlesin, et vaataks täna võrgu finaali, aga ei saanudki aru, kas oli juba läbi või ei näidatud üldsegi?

Kommentaar

Working...
                                X