Algselt postitas sunnik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vancouver 2010
Collapse
X
-
Nende noorte kõrbemise suhtes ongi Alaver see mees, kes tõsiselt peeglisse peaks vaatama. Tema muidugi endal mingit süüd pole näinud, aga kui tema käe all kõrbejaid on rohkem kui üks, siis pean tunnistama, et mina temaga ei nõustu.Algselt postitas Shermann Vaata postitustEnne eelmist hooaega vist vahetas Alaveri miguni vastu. Korraks oli isegi abi, aga nüüd on ikka vanal heal tasemel.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
yeah, põnev on vaadata küll, kuigi väga tihti on nii, et kes esimesena minema saab, see esimeseks jääbki, ning teised kemplevad niisama taga.Algselt postitas Wingback Vaata postitustLumelauakross on kõige vaatemängulisem ala üldse seal.
Raske rada ja favoriidistaatus ei garanteeri sulle midagi.
Kommentaar
-
Vaadates praegu iluuisutamaise meeste luhikava showd, siis Oelge mulle et ma pole ainuke kel laheb suda pahaks Anu Saaritsa peale, kes saab orgasmi kui Evgeni soitma tuleb, jube kuulata, selle 2 minuti jooksul jouab ta korrutada pea 10 korda KUNINGAS ON TAGASI, SEE ON KUNINGA SOIT, IMELINE KUNINGAS, IMELINE EVGENIi don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Jah, oled siiski liiga optimistlik.Algselt postitas karl54 Vaata postitustTäna siis sprint, ootaks eestlastelt 5. edasipääsukohta - olen liiga optimistlik?
Tundub, et Austria seekord Saksamaale ja Usale medalikogumises vastu ei saa kahjuks.
Kommentaar
-
Oot oot. 5 meest ju ei osale üldse?Algselt postitas karl54 Vaata postitustTäna siis sprint, ootaks eestlastelt 5. edasipääsukohta - olen liiga optimistlik?
Tundub, et Austria seekord Saksamaale ja Usale medalikogumises vastu ei saa kahjuks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar