Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vancouver 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sunnik Vaata postitust
    kurat, see lumelauakross on ikka paras õnnemäng.
    Naiste kross oli vist esimene võistlus, millest sel olümpjal elamuse sain. Kuidagi ei saa enda jaoks seda värki seal Kanadas käima.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
      Enne eelmist hooaega vist vahetas Alaveri Šmiguni vastu. Korraks oli isegi abi, aga nüüd on ikka vanal heal tasemel.
      Nende noorte kõrbemise suhtes ongi Alaver see mees, kes tõsiselt peeglisse peaks vaatama. Tema muidugi endal mingit süüd pole näinud, aga kui tema käe all kõrbejaid on rohkem kui üks, siis pean tunnistama, et mina temaga ei nõustu.
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Lumelauakross on kõige vaatemängulisem ala üldse seal.
        Raske rada ja favoriidistaatus ei garanteeri sulle midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
          Lumelauakross on kõige vaatemängulisem ala üldse seal.
          Raske rada ja favoriidistaatus ei garanteeri sulle midagi.
          yeah, põnev on vaadata küll, kuigi väga tihti on nii, et kes esimesena minema saab, see esimeseks jääbki, ning teised kemplevad niisama taga.

Kommentaar

Vaadates praegu iluuisutamaise meeste luhikava showd, siis Oelge mulle et ma pole ainuke kel laheb suda pahaks Anu Saaritsa peale, kes saab orgasmi kui Evgeni soitma tuleb, jube kuulata, selle 2 minuti jooksul jouab ta korrutada pea 10 korda KUNINGAS ON TAGASI, SEE ON KUNINGA SOIT, IMELINE KUNINGAS, IMELINE EVGENI
            i don t like u u don t like me

Kommentaar

Kas Sääritsa Ann mitte omasoo ihar ei pidavat olema? On kuskilt kõrvu jäänud. Samas ega meesiluuisutajad ka just kõige mehelikumad välja ei näe. Plushenko igaljuhul naist omab, aga kes teab kaua läheb kui Maria ta Alexeiga teki alt leiab.

Kommentaar

Kas nendest meesiluuisutajatest keegi üldse uisutada ka oskab? Kõik koperdavad.

Kommentaar

See oskab kes seal tele2 reklaamis on

Kommentaar

Täna siis sprint, ootaks eestlastelt 5. edasipääsukohta - olen liiga optimistlik?
                    Tundub, et Austria seekord Saksamaale ja Usale medalikogumises vastu ei saa kahjuks.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                      Täna siis sprint, ootaks eestlastelt 5. edasipääsukohta - olen liiga optimistlik?
                      Tundub, et Austria seekord Saksamaale ja Usale medalikogumises vastu ei saa kahjuks.
                      Jah, oled siiski liiga optimistlik.

Kommentaar

Ega meessprineritel mingit pääsu pole. Muidu on hooaeg küll lõplikult sealsamuses. Liiga suure suuga oli Björn Kristjansen hooaja alguses.

Kommentaar

Päris lahe rada. Kontrolli kaotad, oled järgmine hetk kuskil augus.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                            Oot oot. 5 meest ju ei osale üldse?

Kommentaar

ega ta ei täpsustanud ju et mehed. Naised muidugi jäid mõlemad välja juba...

Kommentaar

31. koht. Ei vea ka üldse.

Kommentaar

Working...
                                X