Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vancouver 2010
Collapse
X
-
Selles mõttes on hea meel, et kui suusatajad meil nii sitad on, siis vähemalt jalgpallurid ja eriti jalgpalli 10 fänni hoiavad maailmas Eesti sporti kaardi peal.Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKuse lempsi ruupor jäi nii kinni ,kui kinni
Smiguunn saab Koka köögis homme austava nõudepesija koha .
Kommentaar
-
Ah minge kõik persse.teie arust on kõik asjad maailmas ilusad.egas eestlased kriitikat ei talu jah,kurb vaadata,et olete smiguni katkestamisega rahul ja otsite nagu kuuse lemps vabandusi.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Eestlased taluvad kriitikat, siis kui see on põhjendatud. Praegune sinu lahmimine pole. See, et Šmigun võitis hõbeda, ei tähednda kohe, et ta nüüd võidab igal ajal kõiki. Polnud täna tema päev. Sellel olümpial on Šmigun oma töö väga hästi teinud ja tema peaks olema viimane inimene kelle turja hakata.Algselt postitas budulojus Vaata postitustAh minge kõik persse.teie arust on kõik asjad maailmas ilusad.egas eestlased kriitikat ei talu jah,kurb vaadata,et olete smiguni katkestamisega rahul ja otsite nagu kuuse lemps vabandusi.
Ära rohkem peale võta.
Kommentaar
-
Normaalne kriitika on konstruktiivne kriitika. Sina tuled ja kargad siin jala pealt jala peale ja kiljud, et on möku, jobu jne. Kämoon. Ma ei taha halvasti öelda. Olen sõbralik kuju, aga üldiselt nõustun Vincentiga.Algselt postitas budulojus Vaata postitustAh minge kõik persse.teie arust on kõik asjad maailmas ilusad.egas eestlased kriitikat ei talu jah,kurb vaadata,et olete smiguni katkestamisega rahul ja otsite nagu kuuse lemps vabandusi.
Kommentaar
-
Kas ma olen öelnud,et ta on möku ja jobu?Lihtsalt mind hämmastab see kui kergelt ikka alla antakse.Krt kui sa enne starti juba tunned,et enesetunne ei ole teab mis asi siis miks on üldse vaja startida?See ei ole ikka mingi tavaline külavõistlus kus lihtsalt kõrvale astud,tegemist ikka Olümpiaga.Algselt postitas dannar Vaata postitustNormaalne kriitika on konstruktiivne kriitika. Sina tuled ja kargad siin jala pealt jala peale ja kiljud, et on möku, jobu jne. Kämoon. Ma ei taha halvasti öelda. Olen sõbralik kuju, aga üldiselt nõustun Vincentiga.
Aga eks kõigil oma arvamus ja sellel teemal ei viitsi rohkem vaielda.Lihtsalt loodan Eesti sportlastelt rohkem võitlusvaimu ja siis tulevad ka tulemused.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Loodetavasti sa ikka kuulsid seda, et migun läheb 27. veebruar uuesti rajale.Algselt postitas budulojus Vaata postitustLihtsalt mind hämmastab see kui kergelt ikka alla antakse.
Kommentaar
-
Mis kuradi võidud sul tulevad, kui sa juba 20+ s-i maha jääd pärast paari km-i ja see ka aina kasvas. Kristina läks medalikohale sõitma, mitte 20ndat kohta.Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas ma olen öelnud,et ta on möku ja jobu?Lihtsalt mind hämmastab see kui kergelt ikka alla antakse.Krt kui sa enne starti juba tunned,et enesetunne ei ole teab mis asi siis miks on üldse vaja startida?See ei ole ikka mingi tavaline külavõistlus kus lihtsalt kõrvale astud,tegemist ikka Olümpiaga.
Aga eks kõigil oma arvamus ja sellel teemal ei viitsi rohkem vaielda.Lihtsalt loodan Eesti sportlastelt rohkem võitlusvaimu ja siis tulevad ka tulemused.
Kommentaar
-
Loodedavasti oled aru saanud ,et paljud kes täna lõpuni võistlesid lähevad ka uuesti 27.veebruaril rajale.Algselt postitas Shermann Vaata postitustLoodetavasti sa ikka kuulsid seda, et migun läheb 27. veebruar uuesti rajale.
Ning Maskile,no eks paljud läksid medalimõtetega rajale aga ei suutnud liidrite tempot hoida,miks teised ei katkestanud?aga muidugi soovin smigunile edu.
Ning loodan,et sellest katkestamisest ka 27 kuupäeval kasu oleks.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Kes need teised medalisoosikutest siis nii palju algul maha jäid?Algselt postitas budulojus Vaata postitustLoodedavasti oled aru saanud ,et paljud kes täna lõpuni võistlesid lähevad ka uuesti 27.veebruaril rajale.
Ning Maskile,no eks paljud läksid medalimõtetega rajale aga ei suutnud liidrite tempot hoida,miks teised ei katkestanud?aga muidugi soovin smigunile edu.
Ning loodan,et sellest katkestamisest ka 27 kuupäeval kasu oleks.
Kommentaar
-
tegelt tegi Mannima ka väga hea sõidu.Algselt postitas taku* Vaata postitustbudukas, tegelt ka noh...
sa oled vist marsi elanik
tõesõna.
isegi Raul Seema ütles,et liiga vara tuli rajalt ära.aga teiega vaielda on ju väga mõtetu,teil alati õigus.isegi siis oleksite rahul kui eestlane viimaseks jääks.
ilusat õhtut teile!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar