Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olümpia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• lenc
    replied
    Tundub, et Eurosport Playeri kadumisel järel kolib see sisu Go3-e kaudu edastatavasse Discovery+ valikusse. Igatahes on tekkinud selline alamvalik: https://go3.tv/olympics
    Kõik Olümpia striimid peaks seal näha olema ning Discovery+ on Go3-s see kuu tasuta

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Mul see naiste 100 meetri superstaaride mõõdik jäi kuskil Gail Deversi ja Merlene Ottey juures seisma
    Marion Jones…

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Kõige tuntumad tulevad USA korvpallikoondisest.
    Aga üldielt see nimekiri teil jube kergejõustikukeskne.
    No kui tavalist eestlast võtta, siis naljalt kergeraksust (ind.alad) edasi kandugi, suurriike muidugi paeluvad veel ujumised, võimlemised, trekid jm. A olümpial vähemalt tore värk näha mitmeid asju just ainult kord nelja aasta jooksul, vahva riikide võistlus.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Kõige tuntumad tulevad USA korvpallikoondisest.
    Aga üldielt see nimekiri teil jube kergejõustikukeskne.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust

Mul jäi naiste kergeraksu mõõdik seisma Joyner-Kersee ja Griffith Joyneri juures. Huvitav, kas nad olid sugulased.
    Trine Hattestad veel viskab oda ja.

Leave a comment:

• cabron
    replied

Mul see naiste 100 meetri superstaaride mõõdik jäi kuskil Gail Deversi ja Merlene Ottey juures seisma
    Mul jäi naiste kergeraksu mõõdik seisma Joyner-Kersee ja Griffith Joyneri juures. Huvitav, kas nad olid sugulased.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust

Sha'Carri USA hetke popim kergejõustiklane, saavad sprinterid vee vähekel netflixi boosti ka​

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Tambieri on legit. Ta on tõesti superstaar. See EMi cameo oli äge tal.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied

Hulk sportlasi
    Sha'Carri USA hetke popim kergejõustiklane, saavad sprinterid vee vähekel netflixi boosti ka​

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Testpublikuks olev kolleeg liigitusest "vanaema ja vaatab telekat" ütles "see itaalia kõrgushüppaja" ntx.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Sidney McLaughlin-Levrone, Noah Lyles, Jakob Ingebritsen, Sha'Carri Richardson, Mondo Duplantis, Karsten Warholm, Femke Bol. Kindlasti leiaks veel selliseid, kes on meedias tunduvalt rohkemaga kui lihtsalt super tulemustega.
    Hea küll. Ma olen selline suhtkoht eluvõõras spordifänn.

Aga neist inimestest tean:
    Noah Lyles - tänu sellele world champion of what jaurule.
    Ingebritsenit tean, aga mitte täpselt seda, mis tema saavutused täpsemalt, aga perekondlik värk on silma jäänud.
    Duplantise kohta ei kobise, tema tuntud. Warholm ka, aga seal muidugi Mägi koefitsient.
    Femke Boli osas tean eelkõige tema naljakat häält.

McLaughlin-Levrone'i osas vist ilma guugeldamata pakuks 400 tj?

Sha'Carri osas pean guugeldama.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Tugitooli vanaemad reaalselt ilmselt tõesti Duplantise ja Warholmi peal (tublid euroopa poisid), samas küll USA pushib oma Simone Bilesi jm.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Ma esitasin ühel lehekoosolekul küsimuse, et kes on praegu OMil selline Michael Phelpsi või Usain Bolti mastaapi superstaar, keda ka nö. vanaema nimepidi teaks? Või on sport läinud nii kildudeks, et olümpiaaladel on lihtsalt tublid tegelased ja superstaare pole?
    Sidney McLaughlin-Levrone, Noah Lyles, Jakob Ingebritsen, Sha'Carri Richardson, Mondo Duplantis, Karsten Warholm, Femke Bol. Kindlasti leiaks veel selliseid, kes on meedias tunduvalt rohkemaga kui lihtsalt super tulemustega.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Ma esitasin ühel lehekoosolekul küsimuse, et kes on praegu OMil selline Michael Phelpsi või Usain Bolti mastaapi superstaar, keda ka nö. vanaema nimepidi teaks? Või on sport läinud nii kildudeks, et olümpiaaladel on lihtsalt tublid tegelased ja superstaare pole?
    Ei olegi. Warholmi ja Duplantist mõned teavad.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

Working...
X