Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olümpia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• allars
    replied
    Mädal vist päris lootusetu veel pole, aga läheb raskeks. Kui isegi mõni must kuskil ära annab, on norrakad jaol.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Kas Martinsoni vana julgeb ka "kõva mehe" Noolele miskit optimismi ja positiivsuse kohta öelda?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Enne tänast ei olnud ma selle Kanal 2-e kommentaatorite kritiseerimisega kaasa läinud (osalt ka selle tõttu, et ma üldiselt lasin nende jutu kõrvust mööda), siis täna hommikune kergejõustik ajab endal ka keema juba. Täiesti absurdne hurraoptimism olukorras, kus selgelt ei olda tippvormis (Tilga) ning mõistetamatu rahulolu keskpäraste tulemustega (Ermi kaugushüpe). Lisaks muidugi Timo Tarve hüüatused kui hea sooritus tehti olukorras, kus tegelikult tulemus ei paranenud üldse (nii kaugushüpe kui kuulitõuge). Kas on tõesti ülevalt juhised antud, et tuleb igas olukorras vankumatult positiivseks jääda ja sportlaste endi kohta kesised tulemused suureks rääkida?

E: just jõudsin ära postitada kui Tarve kommenteerib Skotheimi viimast heidet "Ja ei tule siit, ei tule siit olulist lisa juurde", olukorras kus sportlane taob endale vastu rinda ja tulemus paranaeb poole meetri võrrra....

Leave a comment:

• taku*
    replied
    ära siis nädala pärast oma postitust ära kustuta

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Homme saame siis vaadata kuidas teine kena noormees, vabandust, tüdruk, Usbekistani tüdruku kiirelt ära taob.

image.png

Tõeline olümpiavaim oma eheduses
    Kas EKRE-sse astumise avaldus ka juba sisse antud või?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Meie palju armastatud jalkat veelgi vähem mängima... kui tervis teemaks.
    Pohh see tervis, kole on.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust

eurosport või eurosport2 on igal õhtul-öösel näidanud, vahepeal jäi ilma pärast mingi sessioon ära.
    Surfil pidanuks medalid juba jagatud olema, aga nüüdseks üle läinud jup, kuna finaalid võivad olla varajase kukekiremise ajal, siis k2 jm kavatses näidata salvestust.

Kümnevõistluses ka väheke reaalsus siiski kohal, tuleb loota pigem ühele tervemale, kuigi ka Ermi kaugus vähe tagasihoidlikum.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Tüdrukud ei peaks üldse poksima. Seega äkki hea!
    Meie palju armastatud jalkat veelgi vähem mängima... kui tervis teemaks.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Teema keskmes on küll konkreetne inimene, kuid teema pole vast konkreetsest inimesest?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust

paras bardakk jah. see on üks koht kus olen max biggot. imege kara kuked.
    make it make sense pls
    Jah, ta ei peaks seal poksima, aga ega see nüüd nii must valge ka pole. Sündida moslemi riiki naissuguelunditega ja elada terve elu naisena ei ole päris sama, mis mehest lasta end ümber lõigata.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    kuna vutt on aniwai üks mõttetu mäng, kus 22 tölli ei suuda pallile pihta saada, siis vahelduseks on tegelt päris põnev vahtida uusi alasi. rula oli päris cool, noorena oli see mingi emode jura. nüüd lähemalt vaadata siis tundub päris skill neid flippe ja asju uhada ja täitsa jäin vahtima. 3×3 koss ka päris põnev.

ja noo tra, tee mis tahad aga mina ei suuda libet, esset ja seda kolmandat tsikki tõsiselt võtta. see pöidlad pihku ja nii tubli ja nii uhke ja nii nummi vibe ka veits ujumises ei keri.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma ootan JuriM kaitsekõnet sellele wokenessile. Ma olen 100% veendunud, et ta toetab seda mental illnessi ja kraaksub fakti, et transnaine on täielikult reaalne naine.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Tüdrukud ei peaks üldse poksima. Seega äkki hea!

Leave a comment:

• taku*
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Homme saame siis vaadata kuidas teine kena noormees, vabandust, tüdruk, Usbekistani tüdruku kiirelt ära taob.

image.png

Tõeline olümpiavaim oma eheduses
    paras bardakk jah. see on üks koht kus olen max biggot. imege kara kuked.
    make it make sense pls

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Keegi siinsetest olümpia gurudest äkki teab, kas surfi finaale näidatakse murumütsidele ka kuskilt? K2 kava sobrasin, seal sportronimine täitsa olemas, aga surfi ei suutnud tuvastada. Kas tavaline Eurosport Telias on olümpiasurfi näidanud, ajaliselt peaks ju muude aladega mitte kattuma? Ei ole suutnud sellele leida ühtegi usaldusväärset kava.
    eurosport või eurosport2 on igal õhtul-öösel näidanud, vahepeal jäi ilma pärast mingi sessioon ära.

Leave a comment:

Working...
X