Algselt postitas budu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
+Doping
Collapse
X
-
Algselt postitas budu Vaata postitustNu kas nüüd siis Björgeni kord? http://olympia.postimees.ee/2706848/...d-ainete-jalgiInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMilles on Björgeni kord?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAga tundub, et tänavuse hooaja Tour de ski üllataja Dürr on küll vahele jäänud. Polnud teda ka täna stardis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Die Welt twiitis, et Patrick Sinkewitz sai täna CASilt 8 aastase võistluskeelu kehavälise kasvuhormooni manustamise eest. Tundub, et uued piirnormid on kohtus vettpidavad.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Several medal winners returned high haemoglobin counts at the Salt Lake City Olympics
saab filmi kuskil näha ka? samal lehel üleval muidugi
Kommentaar
-
Sama siin. Otsisin huvi pärast enda hemoglobiini näidud välja, mis sai spordiarsti juures omal ajal mõõdetud. Viie aasta jooksul kaks korda aastas. Rida oli selline: 168, 169, 167, 169, 170, 170, 169, 168, 169, 172.
Seega ainult selle põhjal on küll veider midagi väita või kedagi kahtlustada. Ise pole teinud mitte kõige vähematki, et näit nii kõrge oleks; hematogeeni, peeti ja maksa pole kordagi elus näiteks söönud Et miks ei peaks siis tippsportlasel, kes treenib kõrgmäestikus/istub alpimajas ja teeb suurte koormustega trenni hemoglobiini näit nii kõrge olema? Minu meelest on see isegi loogiline, et tippsportlase veri on parem, kui minu oma, kes ma toona max 10h nädalas oma lõbuks treenisin.
Kommentaar
-
Wikipedia ütleb sedasi keskmise hemoglobiini taseme kohta. Teil siis ilmselt tulemused grammi liitri kohta, tabelis ilmselt millimooli liitri kohta.
Men: 13.8 to 18.0 g/dL (138 to 180 g/L, or 8.56 to 11.17 mmol/L)
Women: 12.1 to 15.1 g/dL (121 to 151 g/L, or 7.51 to 9.37 mmol/L)Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSama siin. Otsisin huvi pärast enda hemoglobiini näidud välja, mis sai spordiarsti juures omal ajal mõõdetud. Viie aasta jooksul kaks korda aastas. Rida oli selline: 168, 169, 167, 169, 170, 170, 169, 168, 169, 172.
Seega ainult selle põhjal on küll veider midagi väita või kedagi kahtlustada. Ise pole teinud mitte kõige vähematki, et näit nii kõrge oleks; hematogeeni, peeti ja maksa pole kordagi elus näiteks söönud Et miks ei peaks siis tippsportlasel, kes treenib kõrgmäestikus/istub alpimajas ja teeb suurte koormustega trenni hemoglobiini näit nii kõrge olema? Minu meelest on see isegi loogiline, et tippsportlase veri on parem, kui minu oma, kes ma toona max 10h nädalas oma lõbuks treenisin.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar