Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
+Doping
Collapse
X
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustOnu Bella oli politseinik?
Tegelikult pole Bellal kunagi nii debiilset sonksi olnud.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustAlgo Kärp siis järgmine...On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Artikkel ka siis juurde. Põhjalik intervjuu, mida mul millegipärast laseb lauaarvutis algusest lõpuni lugeda, telefonis mitte. Enda teada ei ole kuhugi sisse loginud, ega pole kunagi ka Õhtulehe pääset soetanud ega ka selle peale mõelnud.
ÕHTULEHT: PIHTIMUS! Algo Kärp kasutas veredopingut: ma lihtsalt poleks suutnud selle valega edasi elada
Kohalike Õhtulehe meeste rõõmuks soetasin väiksest süümekast digilehe tellimuse. Annan võimaluse. Spordi osa teil päris tubli, muu ei huvita. Nii et, kui see suunatud turundustrikk oli, siis minu peal toimis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustArtikkel ka siis juurde. Põhjalik intervjuu, mida mul millegipärast laseb lauaarvutis algusest lõpuni lugeda, telefonis mitte. Enda teada ei ole kuhugi sisse loginud, ega pole kunagi ka Õhtulehe pääset soetanud.
ÕHTULEHT: PIHTIMUS! Algo Kärp kasutas veredopingut: ma lihtsalt poleks suutnud selle valega edasi elada
Kohalike Õhtulehe meeste rõõmuks soetasin väiksest süümekast digilehe tellimuse. Annan võimaluse. Spordi osa teil päris tubli, muu ei huvita. Nii et, kui see suunatud turundustrikk oli, siis minu peal toimis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOle nüüd, mees. Me teeme Martiniga seal ikka päris head tööd.
#vilepuhuja?
-e- OT: Mingit raha lubate ka loosida, kui kontaktandmeid (uuesti? veel?) sisestaks, kuigi kampaania läbi. 1.01.2019–28.02.2019
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustPikemat aega mõlenud juba võimaliku biopic filmi peale, mis kestaks korralikud 3h. Veerpaluks Avandi, Mati Karlovitšina möllaks Juhan Ulfsak?
INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Erki Noolega intervjuu
vaadatav kogu intekas, aga 5:54 algavale küsimusele vastus on küll selline päris humoorikas ja siiras Erki Noole enda arvamus kogu olukorrale
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar