Algselt postitas eika
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNeid vabatreeningu tulemusi ei tasu kuigivõrd tõsiselt võtta- eriti arvestades asjaolu, et tänavu on meeskondadel testikilomeetrite arv miinimumi viidud. Nii on vabatreeningud lihtsalt üks suur testimine.
Kommentaar
-
Vormel-1 juhi Bernie Ecclestone’i sõnul soovib järgmisel aastal sarjaga liituda kaks USA võistkonda. Barcelonas Hispaania GP etapil viibiv Ecclestone teatas, et lisaks varem teada olevale USF1 võistkonnale on veel üks USA tiim avaldanud soovi vormel-1 sarjaga liituda, kirjutab f1-live. «Hetkel on kaks USA tiimi soovi avaldanud,» rääkis Ecclestone enne Hispaania GP kvalifikatsiooni. «Hea on sarjas uusi võistkondi näha.» Spekulatsioonide kohaselt võivad vormel-1 projektiga tegelema hakata Penske või Andretti Green võistkonnad.
No peale nende on veel mainitud Super Agurit,Aston Martinit ja LolatMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVähemalt oli Massa neljas koht palsam haavadele.
olen aus, ka minu lemmik on üli sitt
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustferraari on üks parimaid tiime praegu. seda etappi eriti vaadates.
olen aus, ka minu lemmik on üli sitt
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKammoon, Ferrari möödalaskmised olid ainuke põnev asi tänase võistluse juures. Noh, Webberi taktika oli ka põnev, aga üldiselt oli ikka überigav sõit.
Selles mõttes on F1 eelmise hooajaga võrreldes täieliku taandaregu teinud. Eelmine hooaeg käis ikka kõva andmine viimase etapini. Kuigi autod on suht võrdsed, siis möödasõite näeb veel harvemini, kui Ferrari katkestamist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSelles mõttes on F1 eelmise hooajaga võrreldes täieliku taandaregu teinud. Eelmine hooaeg käis ikka kõva andmine viimase etapini. Kuigi autod on suht võrdsed, siis möödasõite näeb veel harvemini, kui Ferrari katkestamist.
Karm reaalsus on see, et eelmise hooaja lõpuks oli 4 tipptiimi (Bemari, Ferrari, McLaren ja Renault), siis tänavu on poolteist meeskonda, kes võidule sõidavad- Brawn GP ja Red Bull. FIA võiks reeglitega n*ssimise nüüd mitmeks hooajaks ära lõpetada!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJa kui ma sama jutu peale esimest või teist etappi siia kirjutasin, siis sain ma sõimata, et ma olen imbetsill ja tänavune hooaeg on superpõnev.
Karm reaalsus on see, et eelmise hooaja lõpuks oli 4 tipptiimi (Bemari, Ferrari, McLaren ja Renault), siis tänavu on poolteist meeskonda, kes võidule sõidavad- Brawn GP ja Red Bull. FIA võiks reeglitega n*ssimise nüüd mitmeks hooajaks ära lõpetada!
Kommentaar
-
No mina kui Brawn GP poolehoidja olen hooaja algusega väga rahul ja ei ütleks ,et nüüd hullult igavad sõidud oleks.Paljud virisevad ,et puudub põnevus aga miks siis keegi ei virisenud kui Fiatid koguaeg võitsid??
Aga selle etapiga saime tõestust,et parimad matemaatikud on Ferrari meeskonnas.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustFerrarisi on siin kirutud ju juba teema algusest saati.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar