Replying to Topic \'F1 karussell\'
Sa võiks juba ära teha kuna küll need osalejad tulevad . Kui ma nüüd õigesti aru saiin siis 4 sõitjat tuleb pakkuda? Kui nii see on lähevad need neli meest suht ühte auku, ilmselt näeks välja selline: Schumi, Button, Barrichello ja Montoya või sain ma mõttest aru. Võiks ikka panna 8 sõitjat järjestusse. Raskem variant näeks muidugi välja selline paned täppi mehe koha saad 2 punna paned mööda +1 või -1 kohta saad 1 punni. Ehk:
Ennustus:
1.M.Schumacher
2.Alonso
3.Barrichello
4.Button
5.Montoya
6.Trulli
7.R.Schumacher
8.Räikkonen
Sõidu lõppseis:
1.M.schumacher
2.Button
3.Montoya
4.Barrichello
5.Räikkonen
6.Trulli
7.Alonso
8.R.Schumacher
Punktid:
2+0+1+0+0+2+1+0=6 punkti
Võtsin need ennustusest. Ehk 2 punni Schumi eest, 0 Alonso eest, 1 Barrichello eest jne
See oleks minu arvates kõige sobivam variant, kuigi natuke raskem oleks kokku arvutada.
Originally posted by mazz
kas rohkem huvitatuid tõesti ei olegi või ei viitsita lihtsalt postitusi teha?
anyway-kui saaks nüüd paar-kolmgi osalejat juurde, siis võiks asja käima lükata.
minu arvates võiks süsteemi teha üsnagi lihtsa - igaks etapiks võiks pakkuda näiteks 4 sõitjat, kelle saadavad punktid saaks kirja ka ennustaja. järjekord ei omaks tähtsust. peale selle võiks olla ka mingid boonusevõimalused. mis arvate?
kas rohkem huvitatuid tõesti ei olegi või ei viitsita lihtsalt postitusi teha?
anyway-kui saaks nüüd paar-kolmgi osalejat juurde, siis võiks asja käima lükata.
minu arvates võiks süsteemi teha üsnagi lihtsa - igaks etapiks võiks pakkuda näiteks 4 sõitjat, kelle saadavad punktid saaks kirja ka ennustaja. järjekord ei omaks tähtsust. peale selle võiks olla ka mingid boonusevõimalused. mis arvate?
Ennustus:
1.M.Schumacher
2.Alonso
3.Barrichello
4.Button
5.Montoya
6.Trulli
7.R.Schumacher
8.Räikkonen
Sõidu lõppseis:
1.M.schumacher
2.Button
3.Montoya
4.Barrichello
5.Räikkonen
6.Trulli
7.Alonso
8.R.Schumacher
Punktid:
2+0+1+0+0+2+1+0=6 punkti
Võtsin need ennustusest. Ehk 2 punni Schumi eest, 0 Alonso eest, 1 Barrichello eest jne
See oleks minu arvates kõige sobivam variant, kuigi natuke raskem oleks kokku arvutada.
Kommentaar