Hamilton oli seni vinge käsi, kuni ette jäi Bottas, kelle tehnika ei ole umbes sekund ringi peale aeglasem. Raske on Rosbergi selles süüdistada, et ta nii kaugelt pole sel hooajal startinud nagu Hamiltilon eile. Hamiltoni jaoks oleks see agressiivsus võinud hullemal juhul kätte maksta või noh, eks ta natuke maksisgi, kui ta oma kõvemad rehvid üsna kiirelt pastaldeks sõitis. Ma arvan, et esialgne plaan oli etapp kahe peatusega läbida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Hamilton on nagu väike jõmpsikas emaga poes. "Emme osta mulle kommi", "Emme ma tahan kommi!", "Emme ma ikka tahan kommi" jne kuniks ema enam ei jõu väikse vääniku mangumist ära kuulata ja ostab talle kommi.
Aga Ricciardo on ikka tegija. Ma pakun, et Vetteli pidu on läbi ja varsti läheb saba jalge vahel Red Bullist minema. Ferrarisse näiteks.
Rosberg on nagu ta papa. Pole sarja kiirem piloot, kuid omab kiire(ma)t tehnikat ja korjab stabiilselt punkte ning tuleb aasta lõpus Maaimameistriks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHamilton on nagu väike jõmpsikas emaga poes. "Emme osta mulle kommi", "Emme ma tahan kommi!", "Emme ma ikka tahan kommi" jne kuniks ema enam ei jõu väikse vääniku mangumist ära kuulata ja ostab talle kommi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMillest see kriitika? Täiesti normaalne põhjendatud soov ju. Üsna arusaamatuks jäi, miks tal seal tiirutada lasti. Või ei tohi sõitja enam oma arvamust avaldada?
Kusjuures mullu oli Hamilton mulle veel isegi sümpaatne sõitja aga kohe, kui ta sel hooajal tiitlikonkurentsi tõusis hakkas see vigin pihta. Sarnast joont olen tegelikult ka mitmete teiste staarsõitjate puhul täheldanud (Alonso ja Vettel eelkõige).
Olgu, see vingumine vingumiseks sõidu ajal aga sinna juurde ka see igas asjas tondi nägemine. Rosberg sõidab meelega otsa, pargib autot ja üldsegi terve meeskond ja maailm on minu vastu ja Nico poolt, kuna ta on sakslane.
Et jah, minu jaoks on ta oma käitumise ja välja ütlemistega poole hooajaga ebameeldivaks sõitjaks transformeerinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAsi on vist selle oma arvamuse avaldamise tiheduses. Minu arvates ei oleks olnud põhjendatud sõidu katki jätmine poole sõidu peal, kui ta seda juba teha tahtis. Tiim põhjendas ka ilusti jätkamist. Et kõike võib juhtuda. Avariid, turvaauto võib tulla jne. On seda eelnevaltki sel hooajal juhtunud, et päris lõpus turvaauto tuleb ja kaardid laiali lööb.
Kusjuures mullu oli Hamilton mulle veel isegi sümpaatne sõitja aga kohe, kui ta sel hooajal tiitlikonkurentsi tõusis hakkas see vigin pihta. Sarnast joont olen tegelikult ka mitmete teiste staarsõitjate puhul täheldanud (Alonso ja Vettel eelkõige).
Olgu, see vingumine vingumiseks sõidu ajal aga sinna juurde ka see igas asjas tondi nägemine. Rosberg sõidab meelega otsa, pargib autot ja üldsegi terve meeskond ja maailm on minu vastu ja Nico poolt, kuna ta on sakslane.
Et jah, minu jaoks on ta oma käitumise ja välja ütlemistega poole hooajaga ebameeldivaks sõitjaks transformeerinud.
Teiseks ma ei usu, et HAM arvab, et maailm on tema vastu. Meeskonna baas asub Inglismaal, suurem osa insenere/mehaanikuid on britid, mõlemal garaaži poole peal tahavad, et nende pool võidaks. Rosbergil on ka tehnilisi viperdusi olnud, lihtsalt Hamiltonil rohkem. Tehnikasport on paraku selline.
Tänases kontaktolukorras oli kindel süüdlane Rosberg, pole midagi vaielda. Sky F1-s korralikult analüüsiti seda olukorda ja Rosbergi kogemustega sõitja oleks pidanud teadma, et sellises olukorras ei ole võimalik mööduda. Meeskonnapead olid ka samal arvamusel. Isegi Toto Wolff, kes on üldiselt suht rahulik, oli päris vihane peale võistlust.
Sõidujärgsest meeskonnakoosolekust on tulnud kuulujutud, kus Rosberg olevat väitnud "See oli minu viga, ma oleksin saanud seda olukorda vältida, aga ma ei teinud seda"
Kommentaar
-
Algselt postitas Eff10 Vaata postitustSky F1-s korralikult analüüsiti seda olukorda...
Üldiselt Hamilton sai ära selle mis Bahrainis saamata jäi. Arusaam, et ta võib kõiki trügida, aga teised peavad talle kilomeetrites ruumi andma, maksis taas kätte (meelde tulevad paari aasta tagused Massaga jagelemised, Spa 2012 (?) Kobayashile peale keeramine ja võimalik, et midagi veel).
Kommentaar
-
Algselt postitas Revolucion Vaata postitustSkyF1 pole küll mingi näitaja. Neil on arusaadavatel põhjustel pea teadagi mis rahvusest sõitjate tagumikus.
Üldiselt Hamilton sai ära selle mis Bahrainis saamata jäi. Arusaam, et ta võib kõiki trügida, aga teised peavad talle kilomeetrites ruumi andma, maksis taas kätte (meelde tulevad paari aasta tagused Massaga jagelemised, Spa 2012 (?) Kobayashile peale keeramine ja võimalik, et midagi veel).
Hamiltoni poolt oli idee sõit katkestada täiesti mõistetav. Mitmed eksperdid on andnud mõista, et hooaja viimases osas ei jää arvatavasti ükski meeskond sõiduki osade reegliteväliste vahetamisega kaasnevatest karistustest puutumata. Mott oli ka päris nullis arvatavasti.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Minu point polnud selles, et Rosberg on parem kui Hamilton. Juba paar etappi tagasi kirjutasin (eelmisel lehel) siin teemas, et nad on paras paar. Lihtsalt selgitasin juurde, miks mulle isiklikult Hamiltoni ei istu. Kas ma sellepärast nüüd purjus olen... ? Jäägu see igaühe enda otsustada.
Selles suhtes olen Revolucioniga nõus, et Hamiltoni enda "mina ja maailm" agressiivse sõidustiil on ju tuntud. Eilse intsidendi kohta pada sõimab katelt. Endal tuleb sellest hooajast veel meelde Saksamaa GP, kus ta end jõuga Ricciardost ja Räikkönenist mööda pressis, mille tagajärel soomlane tüki esitiivast kaotas. Või siis see paari aasta tagune Kanada GP, kus ta tollase meeskonnakaaslase Buttoni vastu üritas boksiseina ja Jensoni vahelt läbi pugeda, kust ilmselelt läbi ei mahtunud ning mis halvimal juhul palju hullema kokkupõrkega oleks võinud lõppeda kui lõpuks läks.
Ja selle boksi keeramise suhtes jään jätkuvalt oma arvamuse juurde, kui tohib. Ok kuus ringi enne lõppu veel aga mitte siis, kui ta seda esmakordselt juba soovis. F1-s on palju kummalisemaid asju juhtunud, kui see, et kaks sekundit Rosbergist aeglasem Hamilton punktidele jõudmine eelviimaselt kohalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSelles suhtes olen Revolucioniga nõus, et Hamiltoni enda "mina ja maailm" agressiivse sõidustiil on ju tuntud. Eilse intsidendi kohta pada sõimab katelt. Endal tuleb sellest hooajast veel meelde Saksamaa GP, kus ta end jõuga Ricciardost ja Räikkönenist mööda pressis, mille tagajärel soomlane tüki esitiivast kaotas. Või siis see paari aasta tagune Kanada GP, kus ta tollase meeskonnakaaslase Buttoni vastu üritas boksiseina ja Jensoni vahelt läbi pugeda, kust ilmselelt läbi ei mahtunud ning mis halvimal juhul palju hullema kokkupõrkega oleks võinud lõppeda kui lõpuks läks.
Ja selle boksi keeramise suhtes jään jätkuvalt oma arvamuse juurde, kui tohib. Ok kuus ringi enne lõppu veel aga mitte siis, kui ta seda esmakordselt juba soovis. F1-s on palju kummalisemaid asju juhtunud, kui see, et kaks sekundit Rosbergist aeglasem Hamilton punktidele jõudmine eelviimaselt kohalt.
Mis puutub raadio teel vingumisse siis huvitav kas see on tänavu moodi tulnud (sisuliselt kõikide esimese otsa sõitjate poolt) või lihtsalt režii laseb neid rohkem eetrisse nüüd? Selles osas on Hamilton, Rosberg, Alonso, Vettel kõik "mina ja maailm" suhtumisega ja seda on päris naljakas kuulataAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMis puutub raadio teel vingumisse siis huvitav kas see on tänavu moodi tulnud (sisuliselt kõikide esimese otsa sõitjate poolt) või lihtsalt re˛ii laseb neid rohkem eetrisse nüüd?
Selles mõttes Hamilton on imelik tüüp, et ühelt poolt ta sõidab agressiivselt ja mulle isiklikult see meeldib. Just nimelt eespool mainitud "mina ja maailm" suhtumine peabki võidusõitjal olema, ilma selleta võid Tallinna-Tartu vahel porgandeid vedada. Aga teiselt poolt jutt ei lähe üldse selle hoiakuga kokku, vaid on samasugune ohkimine nagu teistelgi. Kui ise pressid, siis võiks nagu selleks valmis olla, et satud vahel olukordadesse, kus sulle tehakse sama stiiliga vastu.
Konkreetselt Spa intsident muidugi ei lähe selle viimase alla, lihtsalt Rosberg hindas olukorda mõne sentimeetriga valesti ja eksis. Meelega tagarattasse? Bullshit, keegi ei lähe meelega oma autot lõhkuma ja katkestamisega riskima.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
DELIBERATE? I JUST MADE A MISTAKE, SAYS ROSBERG
Mercedes have moved to rubbish talk of a conspiracy at the Italian Grand Prix.
Tiba kahtlane tundus küll..aga muidu oli tore ja huvitav sõit...eriti need hetked mida button ja perez meile pakkusid..Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar