Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
seekord oli ikka schumi ise ka syydi ja yldse mul on ferraride yle siiralt heameel.täna siis saavutas barrichello tubli 10 koha.krt miks selline mees bar hondasse vöeti.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Minu arvamus Türgi rajast endast on väga hea, piisavalt sõitja oskusi nõudev, mööda sõidu võimalused ja ka lai! Igatahes oli täiesti õige otsus tuua F1 kalendrisse juurde see GP.
Minu arvamus Türgi rajast endast on väga hea, piisavalt sõitja oskusi nõudev, mööda sõidu võimalused ja ka lai! Igatahes oli täiesti õige otsus tuua F1 kalendrisse juurde see GP.
Möh?
Minu arvates oli kingsepp ikka ise süüdi.Webber oli ju sisekurvis ja Shumi keeras ennast ise liiga vara ette.Tðello oleks loomulikult suure ja tugeva ees kas seina või muidu rajalt välja sõit,et suurele teed anda.
Minule tundus ikka et Webber oli süüdi. Aga mulle meeldis Türgi rada ikka eriti, hea lai, palju möödumiskohti. Ainult vist ümberkaudsed teed pole veel valmis selliseid autodevoore vastu võtma.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Algselt postitas PraS
Mitte et ma pahane oleks aga ma sooviks asjalikke poste. Kunagi pakkus mulle see teema suht huvi aga see MSN vestlus hakkab mind vihastama. Ühesõnaga edu liidsile. Kas Seth mängib veel teil? Ahjaa mulle meeldis kiilaspea Mills ka
Krt kahju on see et Montoyaga nii juhtus. Raikonen oleks mõned punktid veel lähemale Alonsole jõudnud. Loodan et hooaja lõpus on meeste punktide vahe minimaalne !
Kommentaar