Vastus teemale \'F1 karussell\'
eks igaühel pea fänne olema, aga kunagise vormelihuvilisena julgen siiski väita, et Hill nüüd F1 kõrgaegu küll ei esinda. tollal oli ühe võistkonna tehniline ülekaal aastaid järjest suurem, kui punastel mullu. säärastel aegadel tuli väikeste vahedega samas tiimis maailmameistriks 2 inglast, kes pole kunagi sõita osanud ja 1 kanadalane, kes oskas seda natukene. seejuures tundus mulle veel, et Hill oli isegi natuke kehvem kui Mansell!!!, aga kui siis õite natuke.
kui f1 surmast rääkida, siis üks hea tärmin selleks oleks 94 aasta kevad ja teine siis, kui võeti kasutusele automaatkäigukast.
edit: kuna mu u2 piletid on sw käes, siis tahaksin vabandada ja vaatata ümber oma seisukoha võrdluses hill-mansell. minu uus seisukoht asetab hilli mansellist kõrgemale pulgale tänu tema arrowsiga sõidetud ungari gp\'le.
Algselt postitas SleepWalking
Algselt postitas skint
Ja kes ütles, et f1 on nüüd surnud, siis see eksis... f1 on juba tükk aega surnud. Umbes alates sellest, kui Hill lõpetas. Kõik.
Ja kes ütles, et f1 on nüüd surnud, siis see eksis... f1 on juba tükk aega surnud. Umbes alates sellest, kui Hill lõpetas. Kõik.
kui f1 surmast rääkida, siis üks hea tärmin selleks oleks 94 aasta kevad ja teine siis, kui võeti kasutusele automaatkäigukast.
edit: kuna mu u2 piletid on sw käes, siis tahaksin vabandada ja vaatata ümber oma seisukoha võrdluses hill-mansell. minu uus seisukoht asetab hilli mansellist kõrgemale pulgale tänu tema arrowsiga sõidetud ungari gp\'le.
Kommentaar