Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Urkabaarid
Collapse
X
-
midagi veteranidele.
Kohvik Vikerkaare
Asub Vikerkaare tänava ja Taara puiestee nurgal, Juridicumi lähedal.
millal see puhvet viimati töötas?
ise 8 aastat jurjevis veetnud, aga seda kohta raudselt pole nii kaua olnud.
p.s. tartlase jaoks ei ole see koht juriidikumi lähedal.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
stfu sitamunn. baarifoorumlased hoidsid ära maailmalõpu ja sa oled kadedusest lilla, sest keegi ei bumpi superstaarisaate teemasid.Algselt postitas Iceman Vaata postitustJätkuvalt ma ei saa aru miks kõik kiidavad vanderselli jutustust nagu see oleks ma ei tea...aasta sündmus vms.
Kommentaar
-
Nalja peab saama. Keppi ka.Algselt postitas Iceman Vaata postitustJätkuvalt ma ei saa aru miks kõik kiidavad vanderselli jutustust nagu see oleks ma ei tea...aasta sündmus vms.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
No ma ei tea... Sellise asja eest lolliks tembeldada on ehk pisut liiast? Arusaam ju ikka subjektiivne, mullegi imponeerib näiteks Fitti stiil rohkem kui Vanderselli oma ja Fitti legendaarse postituse valguses on VS stoori klass nõrgem (kuid mitte tingimata kehv). Arvamusi on erinevaid ju. Ses mõttes on Ice küsimus ju siiras või eksin ma?Algselt postitas ericbana Vaata postitustIceman, nagu ka Peeter Volkonski aastavahetusel ütles, siis vahel on targem olla vait ja näida loll, kui teha suu lahti ja hajutada igasugused kahtlused.
Kommentaar
-
See oligi aasta sündmus, ainus kord kui nägin stringides oksendavat vanaema!Algselt postitas Iceman Vaata postitustJätkuvalt ma ei saa aru miks kõik kiidavad vanderselli jutustust nagu see oleks ma ei tea...aasta sündmus vms.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar