Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Urkabaarid
Collapse
X
-
Kuule, Retrograadis maksis Coca-Cola viieka.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Jube kallis on ka. Kui ma õigesti mäletan, saab tavalise pudelis õlu viie euroga. Eks Juku-Kalle oskab täpsustada.
Leave a comment:
-
Jube kallis on ka. Kui ma õigesti mäletan, saab tavalise pudelis õlu viie euroga. Eks Juku-Kalle oskab täpsustada.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustRiigikogu kohvik. Ainukene miinus, et keegi peab su ennem listi panema.
Leave a comment:
-
Riigikogu kohvik. Ainukene miinus, et keegi peab su ennem listi panema.
Leave a comment:
-
Tundub nagu ühe ajastu lõpp. Kuigi no nüüd saab endale täiesti oma urkabaari ka osta:
Leave a comment:
-
Zavood sulges väidetavalt lõplikult uksed. Kahju muidugi, polnud kunagi esimene koht, kuhu samm seati, aga jätkukohana oli ideaalne paik. Praetud pelmeenid hapukoorega, õlle kõrvale, täis kritseldatud seinad, vanamees väljas ukse juures raha küsimas ning topside ja pudelite lõppe tühjaks joomas. Ja kui ikka täismängu tahtsid, siis tulid hoovist välja, astusid tänavapool treppidest alla stripikasse. Z jääb mälestustesse igaveseks.
Leave a comment:
-
Sitsimäe kelder, vana hea koht, kust saab enne lubatud aega kätte. Mul on vaba päev, aga nii mõnelgi härral jäigi tööle minemata ja jõudmata.
Leave a comment:
-
See ikka oleneb palju stripikast ka. Tartus on üks koht, kahjuks nime ei mäleta, aga saab paugu ka soliidse summa eest ikka lahti.
Sõber rääkis.
Leave a comment:
-
Hea soe koht kus 6 am minna kui pikale läinud õhtu sõpradega veel pikemaks venitada koos väikse silmailuga. Kui soov, saab tiksuda mullivannis ja saunas jne. Et kui soov laste emale mingit alternatiivi leida või viimasel minutil viimase kopika eest keegi küljesoojendaks meelitada, siis ilmselt vale koht, aga tavalise meelelahutusena valuet piisavalt.
naised saunas rääkinud...
Leave a comment:
-
Suhteliselt mõttetu jaa. Süvakepinäljaga pole mõtet minna, teed asja veel hullemaks
Leave a comment:
-
Ma käisin korra enda kunagise naisega. Lihtsalt kõndisime mööda ja mõtlesime, et miks mitte.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMiks üldse stripibaaris käia Eestis? Taodki meeletu summa jookidele, lükkad koguaeg veel mõnusalt raha tüdrukutele stringidevahele ja koju lähed full boneriga? Miks lihtsalt mitte võtta kuskilt saidilt mõne ilusa tüdruku number, kes full servicet pakub või minna natukene riskipeale ja mõnele ilusale miisule kuskil baaris rahaga kõvat meest mängida ja hiljem külla kutsuda vms.
Või on tegu kaunite kunstide nautimisega ja ma olengi liiga mats ja ühekülgne?
Leave a comment:
-
Miks üldse stripibaaris käia Eestis? Taodki meeletu summa jookidele, lükkad koguaeg veel mõnusalt raha tüdrukutele stringidevahele ja koju lähed full boneriga? Miks lihtsalt mitte võtta kuskilt saidilt mõne ilusa tüdruku number, kes full servicet pakub või minna natukene riskipeale ja mõnele ilusale miisule kuskil baaris rahaga kõvat meest mängida ja hiljem külla kutsuda vms.
Või on tegu kaunite kunstide nautimisega ja ma olengi liiga mats ja ühekülgne?
Leave a comment:
-
Sissepääs peaks 5-10 Euri piiridesse jääma, baarist saad lahjema alkoholi sarnasest hinnaklassist, kangemal pole mõtet peatuda, seal lähevad summad juba mitu korda normist üle. Niisama vaatamist väga ei tolereerita vast, kuna tantsijad tulevad ikka peale etteastet tipiringile.
Leave a comment:
-
Imo oli ka sissepääsu eest pilet.Algselt postitas Iceman Vaata postitustPole kunagi stripibaaris käinud aga nii puht huvist küsin, et mingit eraldi makset sissepääsul pole, peab lihtsalt baarist hirmkalli joogi ostma, niisama vaatama jääda sinna ei saa? Mitte, et tahaks nüüd räigelt minna ja raha pole....
Leave a comment:
-
Pole kunagi stripibaaris käinud aga nii puht huvist küsin, et mingit eraldi makset sissepääsul pole, peab lihtsalt baarist hirmkalli joogi ostma, niisama vaatama jääda sinna ei saa? Mitte, et tahaks nüüd räigelt minna ja raha pole....
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: