Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

vabariiklased

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas malagar Vaata postitust
    Noh ja praegune konservatiivsuse esiletõus ongi ju seotud liberaalide ekstreemse kisaga konservatiivsemate vaadete aadressil ja nende poolt poliitkorrektsuse lipu all ette võetud käikudega. Praegu toimuv on tagasilöök sellelele lihtsalt. Kuna hetkel võib öelda et ongi teatava keemispunktini jõutud.
    Ma olen täiesti nõus et võiks jääda viisakaks aga paraku pole seda kumbki pool teinud.
    Ja kogu küsimus käib maailmavaadete ümber siiski ja poliitkorrektsuse seos on ka otsene.
    Ehk siis sinu loogika järgi ühel hetkel lihtsalt liberaalid kargasid eriti jõhkralt ilma igusuguse põhjuseta "konservatiividele" kaela? Vaidleks vastu, vähemalt Eesti kontekstis oli kogu selle jauramise alguspunktiks EKRE jõuline esile tõus, mis sai siis jõulise vastasseisu ja edasine on juba ajalugu.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
      Ehk siis sinu loogika järgi ühel hetkel lihtsalt liberaalid kargasid eriti jõhkralt ilma igusuguse põhjuseta "konservatiividele" kaela? Vaidleks vastu, vähemalt Eesti kontekstis oli kogu selle jauramise alguspunktiks EKRE jõuline esile tõus, mis sai siis jõulise vastasseisu ja edasine on juba ajalugu.
      EKRE jõuline tõus tuli selle pealt, et liberaalid üritasid tagaukse kaudu läbi suruda kooseluseadust.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
        EKRE jõuline tõus tuli selle pealt, et liberaalid üritasid tagaukse kaudu läbi suruda kooseluseadust.
        Ei olnud ka päris see. Pigem oli seal retoorika error, et sõimata teist poolt lolliks. Ise tegin ka seda siin foorumis ja saan aru, et see oli täiesti ebavajalik. Elik kooseluseadus on normaalne ja vajalik asi, aga retoorika "vastaspool on jobu" töötab ikka väga-väga valesti.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Ei olnud ka päris see. Pigem oli seal retoorika error, et sõimata teist poolt lolliks. Ise tegin ka seda siin foorumis ja saan aru, et see oli täiesti ebavajalik. Elik kooseluseadus on normaalne ja vajalik asi, aga retoorika "vastaspool on jobu" töötab ikka väga-väga valesti.
          Kas sa eitad EKRE populaarsuse kasvu seost kooseluseadusega?

Kommentaar

Näh EKRE tõus on reaktsioon sellele, kuidas hakkati teerulliga läbi suruma mõningaid asju. Nad siiamaani purjetavad selle õnnetu kooseleuseaduse lainel ja on sellele nüüd lisanud immigratsiooni teema. Seda jah et kui EKRE esile tõusis siis tuli vastaspoolelt väga tugev reaktsioon kohe retoorikaga et nemad on normaalsus ja EKRE fasismus ja edasi on jah tulemus käes - mõlemad pooled paugutavad sajaga praegu. Päris nunnu oleks kui saaks rahva jälle miskile kesktee variandile kokku suunata.

Kommentaar

Liidri valimine on reaktsioon. Kui su riik pole omamoodi putsis, siis sa ei vali ekstreemsust. Lenin tuli võimule revolutsiooniga, mis on teine asi. Hitler sai võimule osalt rahulolematusega, aga siis ka nö. põhiseadusliku revolutsiooniga. Ma usun, et USAs puudub selleks Hitleri variandiks võimalus, kuna nö. varuvõrke on nii palju üles pandud. Lihtsalt tema valimine on märk, et midagi on seal riigis ikka kapitaalselt valesti.
              Ma ei suuda mälust meelde tuletada, aga lugesin mingi aeg tagasi analüüsi, kus oli suhteliselt selgelt välja toodud, et kui statistikat vaadata, siis tegelikult on USA läbi aegade parimas majandusseisus, samas kui vaadata kuidas see edukus on regionaalselt ja demograafiliselt jagunenud peale masu, on tulemused päris dramaatilised. Usun et sama teema on tegelikult ka Eestis ja igal pool sarnane. Kogu suurlinnade (Eestis siis Tallinn ja äkki Tartu) elanikkond, Silicon Valley, IT-valdkond jne õitsevad, raha muudkui voolab, palgad kasvavad jne. Samas on on väga suur hulk elanikkonda, enamik maapiirkondadest ja väikelinnadest, kelle elatustase on endiselt masu tasemel või ka hullem ja kelle jaoks on viimased 6-7 aastat olnud väga rasked. Lisa sinna siis sõda Süürias ja pagulaskriis ja terroristid ning piisav kompott ongi koos kus Trump saab võimule. Niiet ma olen täitsa nõus, ega asjad ei juhtu niisama ja olen ka sellega päri, et suurem osa Trumpi valijatest ei ole rassistid ja muidu rõvedad inimesed vaid lihtsalt tüdinenud ootamast millal elujärg ainult lubamise asemel reaalselt ka paremaks läheb.

Kommentaar

Kas sa eitad EKRE populaarsuse kasvu seost kooseluseadusega?
                Aa, okei, kooseluseaduse oleks võinud tegelikult söödavaks teha. Kui kumbki pool oleks tahtnud. Selles on mul endal ka error, et ma tegelikult tean, et EKRE tüüpidel on kooseluseadusest jummala savi. Lihtsalt kasutati seda enda populaarsuse suurendamiseks. Aga, jah, surumine andis neile selle võimaluse, tõsi.

Kommentaar

Ehk ma olen siiani kooseluseaduse poolt. Siiralt olen. Aga seda kommunikeeriti valesti, mina samamoodi, aga hakata seejärel teisi süüdistama, aga mitte endas vigu otsima, on ikka väga tänaste protestijate tase.

Kommentaar

Hea sõnadevalik :P

Kommentaar

Ehk ma olen siiani kooseluseaduse poolt. Siiralt olen. Aga seda kommunikeeriti valesti, mina samamoodi, aga hakata seejärel teisi süüdistama, aga mitte endas vigu otsima, on ikka väga tänaste protestijate tase.
                      Just. Ma olen suht ükskõikne ise selle konkreetse seaduse suhtes, aga see kuidas seda läbi suruti ja kuidas vastaseid kohe sõimama asuti oli ikka üsna metsa poole.

Kommentaar

Just. Ma olen suht ükskõikne ise selle konkreetse seaduse suhtes, aga see kuidas seda läbi suruti ja kuidas vastaseid kohe sõimama asuti oli ikka üsna metsa poole.
                        Ma pole ka siin sada prossa nõus. Ehk vastased alustasid enne sitaloopimist, aga siis mindi kaasa ja lõpuks oligi totaalne äärmustes kisamine paigas. Kehtib vanasõna targemast ja värkidest. Ehk ma ei tea ka, et kuidas õigeim käik oleks olnud, aga ilmselt oleks võinud võtta lühiajaliselt hoo maha, lasta jobudel end tühjaks karjuda ja siis pagulaste tuleku ajal selle uuesti letti visata. Võit oleks käes.

Kommentaar

Näh EKRE tõus on reaktsioon sellele, kuidas hakkati teerulliga läbi suruma mõningaid asju. Nad siiamaani purjetavad selle õnnetu kooseleuseaduse lainel ja on sellele nüüd lisanud immigratsiooni teema. Seda jah et kui EKRE esile tõusis siis tuli vastaspoolelt väga tugev reaktsioon kohe retoorikaga et nemad on normaalsus ja EKRE fasismus ja edasi on jah tulemus käes - mõlemad pooled paugutavad sajaga praegu. Päris nunnu oleks kui saaks rahva jälle miskile kesktee variandile kokku suunata.
                          Jah ja minu point ikkagi on see, et see EKRE reaktsioon oli äärmuslik enne kui liberaalide vastureaktsioon. Kooseluseaduse arutelu ei hakanud ka pihta argumendiga, et kõik kes selle vastu on, on rassistid ja rõvedad vaid lihtsalt selle idee läbiviimisega

Kommentaar

Jah ja minu point ikkagi on see, et see EKRE reaktsioon oli äärmuslik enne kui liberaalide vastureaktsioon. Kooseluseaduse arutelu ei hakanud ka pihta argumendiga, et kõik kes selle vastu on, on rassistid ja rõvedad vaid lihtsalt selle idee läbiviimisega
                            Me irdume siin teemast. Ekre sai suvalise väiketoetuse. Siin sai Trump võidu.

Kommentaar

Lubadusi seinast seina läbi aegade. Juba Perikles lubas maad ja ilmad kokku
                              Showd oli lihtsalt seekord rohkem, sest Trump tegi asjast show.
                              EKRE kippub kuidagi olema pidama jäänud sinna 10-15 prossu vahelise toetuse alasse. Ja teised ei taha nendega koos väga mängida, sest miskipärast tundub nagu peavad ülejäänud meie parteid kõik ennast liberaalideks. Millest on kahju kuna mõistlik annus konservatiivsust kululs ära. Samas EKRE läheb oma soovide, tegude ja retoorikaga sageli liialt üle võlli. Alguses see tõi edu aga nüüd oleks ennast vaja natuke kohandada, et edasi ehitada sellele baasile.
                              Praegu pole valimis ka! Nad ei pea rapsima tühja. Kohalikel ole näha, kellel oli õigus.

Ehk ma kirjutasin mingisse lehte väikelinnade üksikutest naistest loo. Ja siis lendas sisse mingi tellija Kaido, kes tühistas tellimuse, kuna ma olevat naisi alandanud ja Trumpi ning EKRE misogüünia ajastul olla see rõve. Okei, jah, hea küll. Kes on seda lugu lugendu, siis näevad seal minupoolset naiste alandamist. See on umbes selline soovitus, et kui te teatud vagiinadega mehed seal Virginia Woolfi kommuunis tahate olla nii naistega ühtekad, siis äkki võiksite hakata ka viis päeva kuus tampoone või hügieenisidemeid kandma, kuna naised ju seda teevad ja miks mitte siis teie ka? Ma siinkohal ei ütle muidugi, et te peaksite endale tampooni tagumikku panema, kuna see oleks labane. Pange see parem nööripidi endale hamba külge ja siis natuke kurgust allapoole, siis saate väga naistega ühtekad olla.

Ehk istugu VW ja kogu ülejäänud poliitkorrektlased ka endale midagi sisse. Teie ja teie ülekeeratud jauramine on kogu selles asjas ju lõppeks süüdi. Et ei saadud aru, et Clinton on täiesti übersitt presidendikandidaat, kuna kõik jaurasid pussygrabbingust jne. Mida te mäletate üldse Clintoni platvormist? Ei midagi. Kõik lihtsalt kiunusid mingitel pisiasjadel.
                              Mulle see artikkel meeldis. Pruudipõuast rääkimine maal ei tekita probleeme?

Et kõikidest asjadest mis Eestis valesti oli, siis see oli viimane piisk? Et kuhu jäävad siis protestid selle üle, et president kirikusse ei lähe, kui me nii usklikud olema. I call bull shit, ma pigem usun Mõnu, kes väidab, et selles nähti lihtsalt võimalust masse üles keerata. Poliitika vahendeid ei vali.
                              Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
                                Praegu pole valimis ka! Nad ei pea rapsima tühja. Kohalikel ole näha, kellel oli õigus.

Mulle see artikkel meeldis. Pruudipõuast rääkimine maal ei tekita probleeme?
                                Sorry, ühelgi normaalsel mehel pole pruudipõuda.

Kommentaar

Working...
                                X