Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

vabariiklased

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Hillary Clintoni odds on 1.50

free moneyz?
    Ma olen paremat koefi näinud.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
      See, daamid ja härrad, on tõenäoliselt kõige halvem poliitikaanalüüs poliitikaanalüüside ajaloos. Õnnitlen.
      kogu austuse juures - ma ei oleks ise osanud pidada seda 3 lauset analüüsiks aga jo siis nähakse ka teistmoodi.

võibolla mõni sisulisem väide tuleb ka?
      Trump'i "hääled" pole kindlasti veel koos ja pole selge kas need tema nö "hääled" ikka kindlasti hääletavad tema poolt lõplikult (vabariiklaste kongressil või kus see lõplik otsus tehakse)

demokraatide kohta samamoodi - ütlesin mida ütlesin ja jään esialgu selle juurde.
      FBI Clintoni asju parajasti uurib, ja Sandersi seisukohad on nagu nad on.
      Seisan üksi mere ääres
      jalas kollased sandaalid
      valged, merevahust sääred
      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
        kogu austuse juures - ma ei oleks ise osanud pidada seda 3 lauset analüüsiks aga jo siis nähakse ka teistmoodi.

võibolla mõni sisulisem väide tuleb ka?
        Trump'i "hääled" pole kindlasti veel koos ja pole selge kas need tema nö "hääled" ikka kindlasti hääletavad tema poolt lõplikult (vabariiklaste kongressil või kus see lõplik otsus tehakse)

demokraatide kohta samamoodi - ütlesin mida ütlesin ja jään esialgu selle juurde.
        FBI clintonit uurib, ja Sandersi seisukohad on nagu nad on.
        Ma võin sinuga kihlveo teha, et Trump ei saa presidendiks. Selliseid poliitikuid on ka varem olnud, kes saavad üsna okei tulemuse, aga on niivõrd vastuolulised, et ka inimesed, kes muidu tema vastast ei toetaks, hüppavad tema vastase poole üle. Vaata seda blondi Hollandi djüüdi, Le Peni või meie Savisaart.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Ma võin sinuga kihlveo teha, et Trump ei saa presidendiks. Selliseid poliitikuid on ka varem olnud, kes saavad üsna okei tulemuse, aga on niivõrd vastuolulised, et ka inimesed, kes muidu tema vastast ei toetaks, hüppavad tema vastase poole üle. Vaata seda blondi Hollandi djüüdi, Le Peni või meie Savisaart.
          mis teemal me kihla peaksime vedama? ma ei usu ka eriti trump'i võimalusi. ja häda ongi et ma ei näegi täna kedagi kellel oleks selge eelis. või isegi kedagi kellele tahaks pöialt hoida. Bloomberg ehk võiks olla (pöidlahoidmise mõttes), kui ta lõpuks otsustaks kandideerida.
          Seisan üksi mere ääres
          jalas kollased sandaalid

Kommentaar

mis teemal me kihla peaksime vedama? ma ei usu ka eriti trump'i võimalusi. ja häda ongi et ma ei näegi täna kedagi kellel oleks selge eelis.
            Clinton võidab - sina mulle kast õlut, Trump võidab, mina sulle näiteks, ee, kolm?

Kommentaar

Clinton võidab - sina mulle kast õlut, Trump võidab, mina sulle näiteks, ee, kolm?
              ja selle tehingu mõte minu jaoks oleks....?
              Seisan üksi mere ääres
              jalas kollased sandaalid

Kommentaar

ja selle tehingu mõte minu jaoks oleks....?
                Kolm kasti õlut...

Kommentaar

Kolm kasti õlut...
                  ehk panustaksin sellesse millesse ma ei usu - selleks et võita midagi, mida ma ei vaja?
                  Seisan üksi mere ääres
                  jalas kollased sandaalid

Kommentaar

ehk panustaksin sellesse millesse ma ei usu - selleks et võita midagi, mida ma ei vaja?
                    Just. See on see kuidas kapitalism töötab põhimõtteliselt.

Kommentaar

Last Week Tonight with John Oliver: Donald Trump (HBO)
                      Seisan üksi mere ääres
                      jalas kollased sandaalid

Kommentaar

Natukene nalja Hillary kulul ka

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

twitter lit af #CruzSexScandal
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

demokraatidel pole oma teemat? pole vist vaja ka? teeme sellest USA presidendi valimiste teema?

ma tooks selle välja

nalju on muidugi paremaid tehtud, aga see oli eriline. Colbert killing it!

-e-
                            Samantha Bee on ka tubli Daily Show graduate.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

seda artiklit tasuks lugeda, kuigi on ilgelt pikk
                              "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X