320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ehk lollidest nagadest kanepimüüjaid on lihtne vahele võtta. Statistika on hea ja üleüldse.
    Absoluutselt. siin (https://www.youtube.com/watch?v=8af0QPhJ22s) ehe näide, kuidas meelitatakse mingi väetikene kuskilt koolist undercover mendile kübekest savu müüma, et saaks talle korraliku süüdistuse väänata, mis omakorda näitab kenat statistikat, mis omakorda täidab politsei eelarves augud. Tundub, et sellist rõvedat ameerika poliitikat aetakse siingi. Näiliselt tegeletakse probleemiga, aga tegelikkuses näidatakse näpuga poolsüütukeste poole ise samal ajal vaadates tegelikku probleemi läbi sõrmede või siis ollakse lausa konkreetselt seotud.

    veelkord link: https://www.youtube.com/watch?v=8af0QPhJ22s
    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

    Kommentaar


      Kuidas Eestis era- ja avaliku sektori sulatust läbi viia? Teatud tasemetel on seda ju üritatudki ja hoolimata statistiliselt suhteliselt korralikust kohast tajutava korruptsiooni edetabelis olen ma kaunis skeptiline säärase asja võimalikkuse osas täna ja siin. Ligadilogadi seadused mugavate hiireaukudega ei taga piisavat läbipaistvust ja kui siia lisada veel kasvõi riigihangete seaduse muutmist tänaseni pidurdav raevukas lobi, siis tundub asi ausalt öeldes päris lootusetu. Kui jälle Soome kallale minna, siis just korruptsiooni ülimadal tase on ju nende üks nn kaubamärke. Neil on selle kaubamärgi ülalhoidmiseks muidugi ka tugi olemas mitteeksisteeriva sovjetitaaga näol, milles meie siiani sipleme...

      Mis puutub kõikvõimalikesse -ismidesse majandusteoorias, siis on paraku igaühte neist ju sinusoid sisse joonistatud, kas pole? Laar rakendas friidmanni kogu südamest ja suures pildis üliedukalt, aga ometi on osal populatsioonist tema peale veel oma surivoodilgi rusikas rullis...

      Kommentaar


        reform ja edgari erakonnad võivad minu häälest vaid unistada. Üks senikaua kuni see lapspeaminister,kes vist reaalselt pole kunagi tööd teinud ja teine seltsimees edagri ja tema jüngrite pärast
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

        Kommentaar


          Miks me suhtume vaenulikult Rõivasesse? Vähemalt suur osa siit foorumist. Pole sellest aru saanud, et ta mingeid jõhkraid ämbreid oleks teinud, v.a see gaasiterminali värk.
          Inter - ausaim klubi Itaalias.

          Kommentaar


            Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
            Miks me suhtume vaenulikult Rõivasesse? Vähemalt suur osa siit foorumist. Pole sellest aru saanud, et ta mingeid jõhkraid ämbreid oleks teinud, v.a see gaasiterminali värk.
            Zaz tõi punktid välja. Objektiivselt midagi muud polegi. Vanameeste kiun ainult. Aga eks ma ju olen ka noorreformar ja noorpoliitik ja tõmban niite ja juhtmeid ja olen muidu eraeliitkooli Tartu Ülikooli paberiga tarkur ninatark.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

            Kommentaar


              Kui jälle Soome kallale minna, siis just korruptsiooni ülimadal tase on ju nende üks nn kaubamärke. Neil on selle kaubamärgi ülalhoidmiseks muidugi ka tugi olemas mitteeksisteeriva sovjetitaaga näol, milles meie siiani sipleme.
              ..

              Minu arust on korruptsioon üks neid asju mis on meil enam-vähem OK. Enam-vähem samal tasemel Soomega ja eristudes selgelt Lätist-Leedust. Keegi annab raamatu vahel kinkekaardi, keegi torkab silohoidlas peidikusse mupo asjapulgale mõeldud 10000 euri... Pahad lood kahtlemata aga mõnigi EU lõunapoolsema riigi kodanik küsiks, et kas te sellistes naljaasjades näete tõesti korruptsiooni?

              Kommentaar


                Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
                Miks me suhtume vaenulikult Rõivasesse? Vähemalt suur osa siit foorumist. Pole sellest aru saanud, et ta mingeid jõhkraid ämbreid oleks teinud, v.a see gaasiterminali värk.
                See on kiiduväärt, et ta poole aastaga pole suuremaid ämbreid teinud aga isegi tattninal võiks ju ka mingid ideed olla, mida ta näiteks tahaks ära teha. Mtte ainult, et "kahtlemata tuleb tõhustada" jne.

                Kommentaar


                  Minuarust on reform võtnud Rõiva ajal hoiaku, et midagi tähtsat ei otsustata kuna valimised on tulemas ning võim on vaja säilitada. Erandiks kooseluseaduse läbiminek.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                    Kui jälle Soome kallale minna, siis just korruptsiooni ülimadal tase on ju nende üks nn kaubamärke. Neil on selle kaubamärgi ülalhoidmiseks muidugi ka tugi olemas mitteeksisteeriva sovjetitaaga näol, milles meie siiani sipleme...
                    Mu soomlasest sõber küll alati muigab kui tehakse juttu madalast korruptsioonitasemest sealmail, aga see selleks...

                    Aga nõus, et Soome pole meile kõige parem eeskuju, sealt on küll palju õppida, aga on ka palju õppida, millest tuleks hoiduda. Soomes on palgad eurotsoonis tõusnud kõige kiiremini ja paraku just see on pärssivalt mõjunud Soome tööjõu eksportimisele, see on lihtsalt liiga kallis. Palgad on saavutanud mõnes valdkonnas juba olukorra, kus see inimene, kes seda palka teenib, ei anna selle raha eest väärtust tagasi. Seda enam, et ta kasumlik oleks.

                    Rääkimata siin Soome enda riigivõlast, mis on juba kriitilist 60% SKT-st ületamas. Seda püüti leevendada küll maksutõusuga ja kärbiti lastetoetusi, kuid edutult. 2015. aasta prognoosid pole ka sugugi roosilised. Eesti suur-suur pluss võrreldes ükskõik millise teise riigiga, on sisuliselt olematu riigivõlg.
                    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

                    Kommentaar


                      Algselt postitas zelee Vaata postitust
                      Minuarust on reform võtnud Rõiva ajal hoiaku, et midagi tähtsat ei otsustata kuna valimised on tulemas ning võim on vaja säilitada. Erandiks kooseluseaduse läbiminek.
                      Kas pole kõik see mitte jube eos osa poliitika etiketist?
                      Inter - ausaim klubi Itaalias.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                        Kui mina avarii tegin ja ei tahtnud enda süüd tunnistada, sest teise osapoole tegevus paistis olevat tahtlik, siis soovisin kohale kutsuda avariigrupi, aga sain vastuseks, et neil on Tallinnas 1 avariigrupp ja ei maksa eriti lootma jääda, sest kriitilised juhtumid on alati prioriteet, jne. Otsustasime ikka mõnda aega oodata, et äkki härrad leiavad momendi ja klaariks selle olukorra siin ära. Mõned hetked hiljem peatus täiesti suvaline politseipatrull. Loomulikult tekkis kohe väike lootus, et saab asja lahendatud, aga tulemus oli see, et sellid mainisid nagu muuseas, et pole mõtet avariigruppi oodata kuna neil liiga palju tegemist ja kui me jonni ei jäta, siis teevad meile liiklusõnnetuse põhjustamise eest boonuseks ka trahvi.
                        Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                        "Ei tunnistanud end süüdi, sest teise osapoole tegevus paistis olevat tahtlik..."

                        Sinusuguste pärast ongi avariigrupi järjekord nii pikk.

                        Kuidas asi lõpuks lõppes?
                        Minusuguste?
                        Ma ei olnudki mingis järjekorras, sest neil oli lihtsalt pohhui. Andsid nagu muuseas teada, et tulevad vaid juhul kui neil mitte sittagi teha pole ehk nende saabumist tegelikult oodata mõttetu. Kui see peatunud patrull mulle selgeks tegi, et ma tõenäoliselt ei suuda selle taksojuhi tahtlikkust tõestada ja tagatipuks trahviga ähvardama hakkas, siis ei jäänudki muud üle kui olukorraga leppida. Õnneks oli varurehviga auto sõiduvõimeline ehk kogu rahaline kulu sellest õhtust oli kasko omavastutus.

                        Kas sinu arust on see siis normaalne, et terve Tallinna peale on üks avariigrupp? Iga päev on Tallinnas kümneid autovariisid ja võimalikke vaidlusi lahendab mingi krdi 1 avariigrupp, kelle arust vist peaks olema normaalne oodata a'la 6 tundi (loe Gallagheri postitust, mida tsiteerisin), sest neil on ju nii palju tegemist
                        Kogu see politseisüsteem meil ju mädaneb. Varguse puhul pole mõtet avaldust tegema minnagi, sest uurijatel on paarsada avatud faili ja keegi isegi ei suuda süveneda.
                        Hoolimata populaarse Waze appi aktiivsest kasutamisest tabatakse iga nädal kümneid roolijoodikuid, kes on ohtlikud eelkõige kaasliiklejatele.
                        Ja need pole ainsad asjad, mis mind sind riigis mõnda aega on häirinud ja kurvaks teeb see, et ma ei näe hetkel mingitki märki paranemisest.
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                          Eesti suur-suur pluss võrreldes ükskõik millise teise riigiga, on sisuliselt olematu riigivõlg.
                          Üks põhjuseid, miks valida reformi.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                            Kuidas Eestis era- ja avaliku sektori sulatust läbi viia? Teatud tasemetel on seda ju üritatudki ja hoolimata statistiliselt suhteliselt korralikust kohast tajutava korruptsiooni edetabelis olen ma kaunis skeptiline säärase asja võimalikkuse osas täna ja siin. Ligadilogadi seadused mugavate hiireaukudega ei taga piisavat läbipaistvust ja kui siia lisada veel kasvõi riigihangete seaduse muutmist tänaseni pidurdav raevukas lobi, siis tundub asi ausalt öeldes päris lootusetu. Kui jälle Soome kallale minna, siis just korruptsiooni ülimadal tase on ju nende üks nn kaubamärke. Neil on selle kaubamärgi ülalhoidmiseks muidugi ka tugi olemas mitteeksisteeriva sovjetitaaga näol, milles meie siiani sipleme...

                            Mis puutub kõikvõimalikesse -ismidesse majandusteoorias, siis on paraku igaühte neist ju sinusoid sisse joonistatud, kas pole? Laar rakendas friidmanni kogu südamest ja suures pildis üliedukalt, aga ometi on osal populatsioonist tema peale veel oma surivoodilgi rusikas rullis...
                            No eks mingeid märke ole juba praegu näha, kuidas riik üritab oma tahet peale suruda, niiet tundub, et päris puhas friidmanni usk on juba ammu möödas (vt ka laevaühendus saartega, elron jne). Rääkimata sellest, et mingil täiesti arusaamatul põhjusel hakkasid Rootsi suurpangad äkitselt mingit tulumaksu maksma. Jah summad olid muidugi mitte täies ulatuses kasumilt, aga ikkagi kordades suuremad kui kunagi varem. Usun, et niisama lambist nad seda ei teinud ja kindlasti oli seal ka riigi osa mängus.
                            Võibolla näiteks praegune sõda kiirlaenufirmade vastu, mis vähemalt tarbimislaenude osas hakkasid küll juba pankade varvastele astuma.

                            Ühesõnaga teoreetiliselt ja originaalselt oli Reform muidugi paduliberaalne erakond ja Eesti ka paduliberaalne, aga viimased tubli 10 aastat juba on ikkagi riigi mõju järk-järgult suurenenud ning samuti on suurenud koostöö erafirmadega. Kõige viimase näitena näiteks Estonian Airi müük Tallinkile. Eks omal ajal sai Nokia ka ikka Soomelt päris palju abi lihtsa võrdlusmomendina, rääkimata majandust vedanud metsatööstusele näiteks 80ndatel.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                              Üks põhjuseid, miks valida reformi.
                              Ei ütleks nii, seda rada on kõik käinud, ka KE. Muidugi minevik ei anna tulevikuks garantiid. Seda eriti arvestades praeguse koalitsiooni flirti võrgu elamisega.. Ja kes on pukis?
                              BVB - Vaprus

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                                Eesti suur-suur pluss võrreldes ükskõik millise teise riigiga, on sisuliselt olematu riigivõlg.
                                Jah, Rõivase enda pangavõlg on riigi võlast veidi suurem.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X