Algselt postitas count
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas pot headid rohelisi ei peaks valima?
Kanepi legaliseerimine on lihtsalt mõttetu ja läbinähtav valimislubadus ja loodetakse noorte hääli saada, mitte ei nähta reaalselt seda kasu mis selle legaliseerimises peituks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitust
Mikser pani hea lõpp-paugu eile debati lõpus selle Eesti keele õppega. Kindlasti paarsada häält juures.
Inimesed kes valivad sotsid, ei hooli inimeste hakkama saamisest (või õigemini progressist), vaid soovivad, et inimesed ei areneks, sest täpselt seda sotsialism soodustab.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustMa enam küll ei tee, kuid kui tegin oli mul täiesti savi kas see on legaalne või ei. Ainuke asi mis muutuks oleks hind. Kvaliteet jääb enam vähem samaks kui tead kust võtad. Ja üleüldse, kui pops tehakse legaalseks siis vanus peaks MIINIMUM 21 eluaastat olema.
Kanepi legaliseerimine on lihtsalt mõttetu ja läbinähtav valimislubadus ja loodetakse noorte hääli saada, mitte ei nähta reaalselt seda kasu mis selle legaliseerimises peituks.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMina oleks saanud täna kaks häält anda kui oleks soovinud. Anti kogemata kaks sedelit. Aga ma siiski aus kodanik.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustNad panevad ju templi peale, enne kasti viskamist. Teine oleks kehtetu sel juhul ju
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustSiia teemasse keegi küsitlust ei saa teha? Või uut teemat - näeks ka ära mis soccerneti rahvas valib
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustÜks (90% ajast) teeb mis tahab ja otsustab ise, teine kaagutab talle ette öeldud asju.
Karjäär? Noh jah. Tehniliselt küll.
mõtle natuke mida inimesed mäletavad näiteks 50 aasta pärast.
kes on olnud savisaar?
5 kuud peaministri ametit, kusjuures võeti umbusaldusega maha täpselt päev enne kui ta plaanis kehtestada riigis eriolukorra, mis oleks talle andnud absoluutse võimu.
ja pärast seda? ca 15 aastat linnapea. keda huvitab 50 aasta pärast kes olid kunagi tallinna, tartu, narva või pärnu linnapead? või mis 50, kas keegi mäletab kes oli näiteks 1995 (või 1975) tallinna linnapea? ilma googeldamata mina küll ei mäleta.
peaministri ameteid aga on pidanud temast kauem oma kümmekond inimest vähemalt. mõned ka mitu korda.
ühesõnaga - siin pole mitte midagi võrrelda ju.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Korra siis veel nendele, kes kogu mõistuse peast on joonud ja EKREsuguse karjäräristidest viha õhutavate imbetsillide poolt plaanivad hääletada - midagi teile http://nihilist.fm/kui-ekre-oleks-fi...-ta-petuskeem/
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKorra siis veel nendele, kes kogu mõistuse peast on joonud ja EKREsuguse karjäräristidest viha õhutavate imbetsillide poolt plaanivad hääletada - midagi teile http://nihilist.fm/kui-ekre-oleks-fi...-ta-petuskeem/
Pedeparaad on ka äge asi, kuid siiski mine tagasi oma urgu Rõivase pildi peale pihku taguma. Võid ka dildo omale pärakusse pressida ilma, kui tahad ma annan sulle RE rinnamärgi ka, BD.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKorra siis veel nendele, kes kogu mõistuse peast on joonud ja EKREsuguse karjäräristidest viha õhutavate imbetsillide poolt plaanivad hääletada - midagi teile http://nihilist.fm/kui-ekre-oleks-fi...-ta-petuskeem/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar