Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas count Vaata postitust
    http://nihilist.fm/reformierakond-tuleb-peatada/

“Olen näinud uuringuid, mis kinnitavad, et laste saamisega tekib peredel täiendavaid väljaminekuid.” – Taavi Rõivas 09.01.2015 Vikerraadios.

Kui peale selle tüki lugemist suudab veel keegi rehve valima minna, siis peaks arstlikusse kontrolli kiirustama! Võtke palun mõistus pähe!
    ei vali küll ref'e aga aru ka ei saanud mis selles nii erakordsat või tähelepanu väärivat on?
    mille pärast peaks mingi >20% rahvast arstlikku kontrolli minema sinuarust?

peaministri töö ongi teada ju konkreetseid uuringuid, konkreetseid numbreid eurodes kui suured on laste puhul pere ühekordsed kulud (a la lapsevanker jne) ja kui suured püsikulud (a al mähkmed jne), kuidas kujunevad kulud teise, kolmanda jne lapse puhul (selge et vähenevad, lapsevanker, osa riideid on juba olemas jne). mind või muud tavalist inimest tõenäoliselt ei huvita need täpsed numberid aga mis selles nii erakordset on et peaminister neid teab?
    Seisan üksi mere ääres
    jalas kollased sandaalid
    valged, merevahust sääred
    hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Sinu postitusest kõlas see välja.
      Sina tõlgendasid seda nii.

Ja chac... Mis selles imelikku? See, et nahhui selliseid asju mainima peab? See umbes sama, et "inimene vajab elamiseks hapnikku".
      A huij?

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
        Sina tõlgendasid seda nii.

Ja chac... Mis selles imelikku? See, et nahhui selliseid asju mainima peab? See umbes sama, et "inimene vajab elamiseks hapnikku".
        A huij?
        Kõik teised ongi Keskerakonnast paremad. Kahjuks.

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
          Kurb, et Kender Keski poolt ära osteti.
          Kuulsin nädalavahetusel Kenderit juttu puhumas - tema ainuke idee Keski poolt kaagutamiseks on see, et hallipassimehed ja venelased saaksid lihtsustatult Eesti kodakondsuse. Ütles välja, et tema meelest ei peakski Riigikogu enne muid seaduseid vastu võtma ja tunnistas, et muust ongi tal pohhui.

Lisaks saatis Aaviksoo face-to-face ​puci.

Kommentaar

Kommentaar

Täna kuuldud raadioreklaamis viis reform valimislubadused uuele tasemele, ehk lubati oravaparteid valides šveitsi elatustaset.
              Beats üleriigilise tasuta transpordi anytime
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                http://nihilist.fm/reformierakond-tuleb-peatada/

“Olen näinud uuringuid, mis kinnitavad, et laste saamisega tekib peredel täiendavaid väljaminekuid.” – Taavi Rõivas 09.01.2015 Vikerraadios.

Kui peale selle tüki lugemist suudab veel keegi rehve valima minna, siis peaks arstlikusse kontrolli kiirustama! Võtke palun mõistus pähe!
                Oh issand jumal... olete ilmselt tähele pannud siin foorumis, et Reformierakonna pooldaja ma just pole, aga see jutt on emotsionaalne rant moonutatud tõdede ja numbritega. Mingid alusmõtted on asised, aga siis keerab pärast ka need alused üle võlli ja kaotab igasuguse tõsiseltvõetavuse.

Mõned näited - Eesti EI MUUTU 2017. ELi eelarvesse netopanustajaks (ehk ei hakka rohkem ära maksma kui sisse tuleb), sellest olen rääkinud ühe väga pädeva fiskaalpoliitika uurijaga (kes seejuures pole üldse nii-väga-pro-EL).

Põllumajandus jms toetuse saajad (väiksed vs suured) - no tule taevas appi, põhimõtteliselt saab iga tegelane, kes üle kolme peenra peab raha küsida toetuse näol (minu meelest need pindalad on absurdselt väiksed lausa), olen viimasel ajal näiteks uurinud Eesti metsaomanikke, kes toetust on saanud. Mõnel on 6ha metsa, mis kuradi pursuid nemad siis on ???

... jne. Seal oli veel kõvasti selliseid punkte, mille juures autor ilmselgelt aru ei saanud, millest ta parasjagu rantib.

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
                  A huij?
                  uuringud = seal on konkreetsed numbrid kirjas.
                  no mina näiteks ei tea mitu liitrit hapnikku ma iga päev tarvitan... kui sinu jaoks on see teadmine loomulik ja iseenesestmõistetav siis jah.
                  Seisan üksi mere ääres
                  jalas kollased sandaalid

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                    uuringud = seal on konkreetsed numbrid kirjas.
                    no mina näiteks ei tea mitu liitrit hapnikku ma iga päev tarvitan... kui sinu jaoks on see teadmine loomulik ja iseenesestmõistetav siis jah.
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

Kommentaar

Kodanik Sirilin Niliris jagab FB-s sellist asja. Kas count on EKRE ametliku postkasti juurde lastud?
                      Mu postkast on kaetud kleepekatega, mis teatavad, et ainult tellitud post! Eile oli mu postkast täis topitud EKRE kampaaniapabereid. Ükski teine erakond mu soovi eiranud ei ole ja on viisakalt mu postkasti puutumata jätnud ning oma jura mujale poetanud (nt. pahnakasti esiku nurgas). Kirjutasin siis EKRE peakontorisse ja ütlesin, et väga ebaviisakas on eirata inimese nõuet mitte toppida tema postkasti reklaami. Selle palvega saavad hakkama kõik Rimid ja Handymanid jne, et miks oli vaja erirata otsest nõuet?

Sain täna vastuse:

Re: Ajaleht
                      Konservatiivne Rahvaerakond (info@ekre.ee) Add to contacts 2/19/2015 Keep this message at the top of your inbox

Täname tagasiside eest, kojukanne toimib...
                      Meie erakond ei peagi meelima homodele ja nende sõpradele kes soosivad
                      laste andmist väärakasse keskkonda.
                      Viha ei ole hea abimees et millegi üle arutleda.
                      Edu ja õnne!

EKRE
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                        Kodanik Sirilin Niliris jagab FB-s sellist asja. Kas count on EKRE ametliku postkasti juurde lastud?
                        minu hääl on tagatud.
                        Algselt postitas Iceman
                        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Kurat, ma tahaks nii hullult teada, kes on koos minuga Iseseisvuspartei hääletanud ning mitmel nendest pole AS Roma või FC Flora avatari.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Valisin ise 2011. aasta Taavi Rõivast. Veel siis kui ta peaministriks sai suhtusin ma ka asjasse suhteliselt neutraalselt, aga praegu on ikka häbi küll oma valiku pärast. Täiesti iseloomutu ja tühi koht. Ainult valetada ja kaagutada oskab, et kui reformi ei vali saab Savisaar peaministriks ja Eesti läheb sisuliselt venemaa alla. Kõik tema vastused on täielikult robotlikult pähe õpitud stampvastused mille suhtekorraldajad on talle tundide kaupa pähe tagunud. Süda läheb pahaks iga kord kui kuulama pean. Selle valiku pärast on tõsiselt häbi.
                            Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Saladuskatte all võin öelda, et valisin sotsid

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                                Valisin ise 2011. aasta Taavi Rõivast. Veel siis kui ta peaministriks sai suhtusin ma ka asjasse suhteliselt neutraalselt, aga praegu on ikka häbi küll oma valiku pärast. Täiesti iseloomutu ja tühi koht. Ainult valetada ja kaagutada oskab, et kui reformi ei vali saab Savisaar peaministriks ja Eesti läheb sisuliselt venemaa alla. Kõik tema vastused on täielikult robotlikult pähe õpitud stampvastused mille suhtekorraldajad on talle tundide kaupa pähe tagunud. Süda läheb pahaks iga kord kui kuulama pean. Selle valiku pärast on tõsiselt häbi.
                                rõivas'e personaalia osas võib isegi nõustuda.

aga keskerakond see pole ju kaugeltki mitte ainult savisaar.
                                reaalselt te ikka kujutate ette mis juttu hakkab rääkima EL välisministrite nõupidamisel näiteks jana toom, näiteks küsimuses kas maikuus sanktsioone venemaa vastu on vaja pikendada või ei ole. või kas tunnustada krimmi venemaa osana või ei.

või siis mingi kõlvarti-sugune kaitseminister, kas ja kellelt ta hakkab eesti kaitseväele raskerelvastust ja lahingumoona ostma, mismoodi ja kellega planeeritakse ühisõppusi jne, või mis on eestis paiknevate usa ja hollandi väeüksuste saatus, kas nende kohalolu pikendatakse või mitte.
                                Seisan üksi mere ääres
                                jalas kollased sandaalid

Kommentaar

Working...
                                X