Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas elx Vaata postitust
    Kuhu me küll jõudnud oleme, SN foorumis on ühel lehel kolm delfi kommentaari tsitaadina välja toodud.
    Kuskohast võetakse see aeg neid lugeda?
    Ma pole veel jõudnud enda poolt väljanõutud top 10 vandenõuteooria läbilugemiseni

Kommentaar

Algselt postitas shefield
      Samast kommentaariumist.
      Svipper Svips
      03.03.2015 10:39
      Mis on ühe anonüümse räuskava kommentaari ja selle viha õhutava anonüümse juhtkirja vahe?
      Väga lihtne - üks õhutab vihkamist ja teine vihkab vihkamise õhutamist. Päris essential vahe ju. Näiteks ütlus, et ainus asi mida mida mitte tolereerida on tolereerimatus. Ehk noh see mis on ka läänerike riikide juristiktsiooni sisse kirjutatud, rahvusvahelises terminoloogias hate speech. Kuigi jah, selle piir on hall.

Algselt postitas shefield
      Mati Alasi
      03.03.2015 12:43
      Ainult üks küsimus autorile!
      Kas haugimälu on juba unustanud, kes alles hiljuti oma kooselu seaduse jõuga läbi surudes viha ja vaenu külvas??? On näha, et mõnel isikul on see mälu ikka jube lühike. Ja näe, autor ei mäleta enam oma nimegi!
      Jah, sest noh... see kes hakkas inimestele koju õhutavaid kirju / materjale saatma, meeleavaldusi korraldama oli ju erakond eksole... nemad külvasid viha ju sellega... muidugi, mis teist võimalust siin üldse on, eksole.

Kommentaar

EKRE toetus delfi ja postimehe kommentaariumites tundus olevat ja tundub siiani olevat 70-80%, riigis oli EKRE toetus 8.1%. Näitab vast ära, et netikommentaatorid pole just pädev lõige ühiskonnast.

Jutu kohta, kuidas ajakirjanikel mingit vaba tahet pole... lubage naerda. Pole kordagi enda tuttavatelt ajakirjanikelt sellist tendentsi kuulnud ning ise pole oma töös/praktikal/vabakutseliselt/õpingutel samuti seda täheldanud.

Tõesti, on teemasid, mida peetakse viletsateks ja vähemüüvateks, aga see pole kuidagi seotud toimetuse ettekirjutuste või tsensuuriga. Igat mõttetut häma tõesti ei lubata kirjutada.

See, et näiteks EPLi toimetusel on juhuslikult valdavalt liberaalne suhtumine, pole ka just mingi kokkuleppelise kallutatuse märk. Mul palju tuttavaid ajakirjanikke ja ajakirjandustudengid, kes kõik suuremalt jaolt sellise maailmavaatega ongi. Pigem on asi selles, et ajakirjanik kipub näiteks olema kindel inimtüüp kindla intelligentsustasemega.

Eks on ka Priit Pulleritse jt muidugi palju...

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
          Mina ei osalenud seal rongkäigus, aga ma ei näe ka absoluutselt midagi provokatiivset selles. Minuarust on üsna rumal mingit võrdusmärki natsidega seal tõmmata. Venemaaga seoses, siis Venemaa leiab alati selle tondi, kas sa teed midagi või ei tee. Kui midagi poleks, siis midagi nad ikka leiaks. Venemaa on siin küll täiesti tühine mure.

Lääne-Euroopat see rongkäik küll kuidagi ei morjendanud, pole vaja asju üles puhuda.
          Nagu ma olen aru saanud, siis siin foorumis tembeldatakse need natsiks või hitlerjugendiks, kes natukenegi rohkem enda kodumaa või Eesti tuleviku pärast muretsevad, kes ei taha seda Lääne-Euroopalikku multikultuursusust siia väiksesse Eestisse? Mis selles siis halba on? Peabki kogu aeg hirmu tundma, kui lähed tänavale Eesti lipuga ja näitad, et oled Eestlane? See on vaenu õhutamine, et näitad üle patriootlikust? Kummaline on see, elu siin maal..

Kommentaar

See, et näiteks EPLi toimetusel on juhuslikult valdavalt liberaalne suhtumine, pole ka just mingi kokkuleppelise kallutatuse märk.
            Eh jah, täitsa juhuslikult Hakkad justkui kaine peaga juhtkirja treima aga välja kukub, täitsa juhuslikult muidugi, punakasroosa möla.

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
              Nagu ma olen aru saanud, siis siin foorumis tembeldatakse need natsiks või hitlerjugendiks, kes natukenegi rohkem enda kodumaa või Eesti tuleviku pärast muretsevad, kes ei taha seda Lääne-Euroopalikku multikultuursusust siia väiksesse Eestisse? Mis selles siis halba on? Peabki kogu aeg hirmu tundma, kui lähed tänavale Eesti lipuga ja näitad, et oled Eestlane? See on vaenu õhutamine, et näitad üle patriootlikust? Kummaline on see, elu siin maal..
              Siin on vastuolu, millest nn rahvuslased kunagi aru ei saa. Võid kasvõi permanentselt rahvusvärvides ringi kõndida ja omas natsionalistlikus mullis elada - keegi sind ei puutu ja keegi pahaks ei pane. Aga niipea kui sa hakkad "väikese Eesti" ja kõigi õigete eestlaste nimel rääkima ja teistele kodanikele oma meelsust peale suruma, saad teenitult hukkamõistu osaliseks. Täpselt nagu pole mulle tarvis usupropagandat, pole mul tarvis ka rahvuslikke jutlustajaid. Tahan ja naudin multikultuursust. Siin Eestis ja igal pool mujal.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                Nagu ma olen aru saanud, siis siin foorumis tembeldatakse need natsiks või hitlerjugendiks, kes natukenegi rohkem enda kodumaa või Eesti tuleviku pärast muretsevad, kes ei taha seda Lääne-Euroopalikku multikultuursusust siia
                Selleks, et siin natsiks või hitlerjugendiks tembeldataks ei peagi midagi tegema. Tofoa jaoks olen mina ka hitlerjugend.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                  Selleks, et siin natsiks või hitlerjugendiks tembeldataks ei peagi midagi tegema. Tofoa jaoks olen mina ka hitlerjugend.
                  Tofoa on lambi lohh.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                    Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                    Tofoa on lambi lohh.
                    Poistel ikka hingevalu. Meeldiv.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                      Poistel ikka hingevalu. Meeldiv.
                      Konstanteeris fakti lihtsalt.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                        Kas sa oled ka feminist, et naist saada?
                        Tuli täna miskipärast tahtmine vastata. Ei. Naist on väga meeldiv saada, aga sellepärast pole küll tarvis feminist olla. Feminist olen ma mitmel põhjusel. Üks asi on põhimõtteline arusaam inimeste võrdõiguslikkusest, aga teine lihtsalt see, et naised on enamasti (kuigi muidugi mitte alati) meeldivamad inimesed kui ma ise olen. Või teised mehed, keda ma tunnen. Mul on hea meel kui naistel läheb ühiskonnas hästi ja püüan sellele kaasa aidata.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                          Mul on hea meel kui naistel läheb ühiskonnas hästi
                          Aga kes sellele vastu vaidleb?
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Tuli täna miskipärast tahtmine vastata. Ei. Naist on väga meeldiv saada, aga sellepärast pole küll tarvis feminist olla. Feminist olen ma mitmel põhjusel. Üks asi on põhimõtteline arusaam inimeste võrdõiguslikkusest, aga teine lihtsalt see, et naised on enamasti (kuigi muidugi mitte alati) meeldivamad inimesed kui ma ise olen. Või teised mehed, keda ma tunnen. Mul on hea meel kui naistel läheb ühiskonnas hästi ja püüan sellele kaasa aidata.
                            Sellise jutuga saab palju sõbrannasid!

Kommentaar

Ei, noh, naised ongi toredad. Aga mulle jäi omal ajal Vagina Woolfi teemas silma mingi kogus mehi, kes üritasid seal olla nii feministid, et olid seda isegi naistest hullemini. Näiteks Kranaadis oli ühel nädalal neli meestegelast, siis oli vaikus. Järgmisel oli neljast kolm naised ja hakkas kohe naiste stereotüpiseerimise jutt pihta. Eesotsas mingid feministnaised.

P.S. Läksin mingi kell viis ära, kuhuni oli Nahkpea, Gallagheri ja selliste oponentidega päris tore arutelu, aga mis siis juhtus?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                P.S. Läksin mingi kell viis ära, kuhuni oli Nahkpea, Gallagheri ja selliste oponentidega päris tore arutelu, aga mis siis juhtus?
                                Tehasevennad tulid töölt koju.
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Working...
                                X