Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Hea üks Vincent.
Ja Balti jaama sektorist Vana-Narva maanteele tööle sõita bussiga oleks ikka tra ma ei tea kui piin ettevõtmine.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Automaks peaks olema ikkagi selgelt keskkonnameede. Kes rohkem saastab, see ka rohkem maksab. Rikkurite pitsitamiseks sobiksid paremini luksusmaks ja kinnisvaramaks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
see on täiesti väär loogika.
kas sa lõppkokkuvõttes tahad a) säilitada puhast loodust või b) puhta looduse pealt rohkem valitsusele kulutamiseks raha teenida??
sinu meelest bill gatesil on tohutult palju rohkem õigust loodust saastada (sest ta jaksab selle kinni maksta) kui miskil järvajaani jaanil, kes veab vaevu otsad kokku?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"Kommentaar
-
Mina ei teeni üldse midagi. Minu jaoks on oluline, et keskkond oleks vähem saastatud, seega tuleks saastamist vähendada. Saastab rikas, maksab. Saastab vaene, maksab. Ja automaks on lihtsalt üks võimalik meede. Märksa tähtsam oleks Eesti kontekstis muidugi põlevkivitööstusele kriips peale tõmmata.see on täiesti väär loogika.
kas sa lõppkokkuvõttes tahad a) säilitada puhast loodust või b) puhta looduse pealt rohkem valitsusele kulutamiseks raha teenida??
sinu meelest bill gatesil on tohutult palju rohkem õigust loodust saastada (sest ta jaksab selle kinni maksta) kui miskil järvajaani jaanil, kes veab vaevu otsad kokku?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
No siis peaks kõik elektrivõrrid räigelt maksustama või üldse ära keelama. Ainuüksi nende tootmisega reostatakse keskonda kaks korda rohkem kui keskmine Passat oma elueas suudab.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Kas mcnamara on mingisugune paberitega idioot või? Kui jah, siis muidugi, arusaadav."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
vähem saastamist tahaks ma arvan enamus meist.Mina ei teeni üldse midagi. Minu jaoks on oluline, et keskkond oleks vähem saastatud, seega tuleks saastamist vähendada. Saastab rikas, maksab. Saastab vaene, maksab. Ja automaks on lihtsalt üks võimalik meede. Märksa tähtsam oleks Eesti kontekstis muidugi põlevkivitööstusele kriips peale tõmmata.
samas, päris vältida seda vist ei saa, me oleme harjunud juba teatud elustandarditega, nagu näiteks elektriga.
muide, kui põlevkivi eestis enam mitte toota, kas sina isiklikult oled siis valmis loobuma, kasvõi osaliselt, näiteks elektrist? või kasutades ainult tuule-energiat, seda ilma riigipoolse dotatsioonita, ja maksta selle eest ca 3 korda rohkem kui täna põlevkivi elektri eest? kust üldse eesti peaks omale tarviliku elektri saama?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
-
Oot, kuidas elada mitte midagi teenimata? Ma sooviks ka seda kunsti õppida. Kus ülikoolis seda õppida saab?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ilmselt oleksin valmis maksma küll. Realistlik muidugi pole otsekohe põlevkivist loobuda, aga riigi eemärk peaks olema võimalikult kiiresti ja suures mahus soodustada alternatiivsete energiaallikate arendamist.muide, kui põlevkivi eestis enam mitte toota, kas sina isiklikult oled siis valmis loobuma, kasvõi osaliselt, näiteks elektrist? või kasutades ainult tuule-energiat, seda ilma riigipoolse dotatsioonita, ja maksta selle eest ca 3 korda rohkem kui täna põlevkivi elektri eest? kust üldse eesti peaks omale tarviliku elektri saama?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
kust sa võtad öelda et raiskab?
kas näiteks tööle sõites inime raiskab või siiski kasutab energiaressurssi sihipäraselt - loomaks uusi väärtusi?
kas näiteks mööblitsehhis sinu meelest raisatakse ka loodusressurssi - puitu?
pealegi energiaressursil on täitsa konkreetne hind, ja LISAKS sellele aktsiis, millest laekuvad summad meil eestis peaks minema teede ehitusse aga ei lähe.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
sest seal on odavam?
Kommentaar