Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti telekanalid/seriaalid ja muu möla
Collapse
X
-
-
Tuleb meelde kuidas U.E.L. pani Mart Sanderi Sotši olümpia iluuisutamist kommenteerima. Kui Kalev Kruusilt selle kohta küsiti, siis ta lihtsalt muigas kaamerasse ja ütles, et "See oli Urmas Eero Liivi otsus ja Urmas Eero Liiv on geenius, kelle otsustes ei kahelda."Kommentaar
-
Tra suht haige ikka kuhu see mindki on viinud. Olen slaidinud nii tv3duubli, kui ka marta ja nele liisi DM´idesse.
Aga no see on ikka väga haige kuidas nüüd niimoodi Seidi ja Adaga on käitutud. Alles oli suur kampaania, et ütle koolikiusule ei vms aga nüüd nagu avalik kanal niimoodi bullyb inimesi ja põhjendavad seda, et kuna nad on avalikud inimesed (kiusatavad) siis sellega peabki arvestama ja kõik on okei ja selline ongi elu.
Haige.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Kes see Seidi ja Ada on?Tra suht haige ikka kuhu see mindki on viinud. Olen slaidinud nii tv3duubli, kui ka marta ja nele liisi DM´idesse.
Aga no see on ikka väga haige kuidas nüüd niimoodi Seidi ja Adaga on käitutud. Alles oli suur kampaania, et ütle koolikiusule ei vms aga nüüd nagu avalik kanal niimoodi bullyb inimesi ja põhjendavad seda, et kuna nad on avalikud inimesed (kiusatavad) siis sellega peabki arvestama ja kõik on okei ja selline ongi elu.
Haige.Kommentaar
-
leveldad w
e: spetsjomm otsisin ülesse, et mis keiss on, veic nõme küllKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
see ei tundu üldse imelik, täitsa eluterve. lihtsalt enamasti lugu selline, et kuskil seltskonnas räägitakse a la liis lassist ja siis keegi paneb snoobi ja ütleb, et "aa kes see liis lass on, pole kuulnudki sellisest!", endal 2006 a FHM lehed kokku kleepunud. ehk siis - neid on liiga palju igal pool, et neid mitte teada. ja kui ikka kordagi ei ole kuulnud, siis küsimus, kas hetke pandeemiast nt teadlikud ollakse või mitte vms. no utreerides.Kommentaar
-
vanasti lipsasid tütarlapsele püksa vahele, on nüüd sama asi kui instas tibensit nendes samades pükstes vaatad, aga siis privaatsönumi saadad
slaidid - lipsad
DM- direct message - privaatsönum. junöu“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Liis Lassi ma tean.see ei tundu üldse imelik, täitsa eluterve. lihtsalt enamasti lugu selline, et kuskil seltskonnas räägitakse a la liis lassist ja siis keegi paneb snoobi ja ütleb, et "aa kes see liis lass on, pole kuulnudki sellisest!", endal 2006 a FHM lehed kokku kleepunud. ehk siis - neid on liiga palju igal pool, et neid mitte teada. ja kui ikka kordagi ei ole kuulnud, siis küsimus, kas hetke pandeemiast nt teadlikud ollakse või mitte vms. no utreerides.Kommentaar
-
Ära uhkusta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar