Algselt postitas El President
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti telekanalid/seriaalid ja muu möla
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
kes teab see teab?"Hea seks ei ole patt," ütleb Brigitte Susanne Hunt ning viib vaataja video vahendusel naistepäeva eel Baltikumi suurmasse erootikapoodi Hotlips. Mida Brigitte endale leidis, saad vaadata juba videost!
Seda kedrati teles päris palju mõne aasta eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKui palju teenid ja kui möjukas oled? Köigepealt tuleb Saaremaa top ärika vösukest biitida, kellega ta kokku-lahku suhtes on
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
Ron on Leedo poeg?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitusthmm... nii et birgitta susanna unt tahab meest? Mulle tundub, et nii mõnigi foorumlane võiks talle sobida. JuriM näiteks? Tundub selline hooliv poiss ja jagab sotsiaalmeedia asja ka. Või plastic, sest kellele ei meeldiks öösiti vaielda? Või äkki nasfal, sest sellel mehel on eestlasele mitteomane sisemine põlemine ja kirg nii jurakas, et kompenseerib kõik muud võimalikud puudujäägid. Samas, huumorimees raudidas paneks kindlasti naerma või hoopis mõnuagent, kes ise on ka kuulus ja saaksid oma kuulsused kombineerida nagu homelander ja see blond piff, kes kaalust alla võttis ja vist botoxit tegi. Või oot.. Mis ma räägin. pilvedes hõljuvale naisele on vaja jalad maas mees, kes sellist liberaalset tiivaripsutamist karmi käega tasakaalustaks: boobek, lähed lööd korra majja?
Kommentaar
-
Sa tahad öelda, et alla ei neela siis või?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuni BSH Silvia Ilvesega ei asendata, seni pole sellest saatest mingit kasu.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Stranger Thingsi viimased kaks neljanda hooaja ülipikka (kokku neli tundi) osa oli võrreldes ülejäänud hooajaga veidi kesisem. Hästi palju juttu, pizza-hipi hakkas veits liiga comic reliefieks minema ja üleüldse, kuid ikkagi väga hea hooaeg kokkuvõttes. El ja Papa on sisuliselt samasugune kooslus kui Elvis ja Colonel Parker Elvise filmis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustStranger Thingsi viimased kaks neljanda hooaja ülipikka (kokku neli tundi) osa oli võrreldes ülejäänud hooajaga veidi kesisem. Hästi palju juttu, pizza-hipi hakkas veits liiga comic reliefieks minema ja üleüldse, kuid ikkagi väga hea hooaeg kokkuvõttes. El ja Papa on sisuliselt samasugune kooslus kui Elvis ja Colonel Parker Elvise filmis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Kurat, vale teema sai vist...
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitusthmm... nii et birgitta susanna unt tahab meest? Mulle tundub, et nii mõnigi foorumlane võiks talle sobida. JuriM näiteks? Tundub selline hooliv poiss ja jagab sotsiaalmeedia asja ka. Või plastic, sest kellele ei meeldiks öösiti vaielda? Või äkki nasfal, sest sellel mehel on eestlasele mitteomane sisemine põlemine ja kirg nii jurakas, et kompenseerib kõik muud võimalikud puudujäägid. Samas, huumorimees raudidas paneks kindlasti naerma või hoopis mõnuagent, kes ise on ka kuulus ja saaksid oma kuulsused kombineerida nagu homelander ja see blond piff, kes kaalust alla võttis ja vist botoxit tegi. Või oot.. Mis ma räägin. pilvedes hõljuvale naisele on vaja jalad maas mees, kes sellist liberaalset tiivaripsutamist karmi käega tasakaalustaks: boobek, lähed lööd korra majja?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar