Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Eesti telekanalid/seriaalid ja muu möla

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • futbolidipaul
    U21
    • Aug 2003
    • 4404

Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Siin on küsimus pigem formaadis vist. Näiteks, kui küsida, et ainus kolmekordne maailmameister mängijana on Pele, Maradona, di Stefano või Garrincha, siis jalkahuvilisi paneks see muigama, teisi ehk kanalit vahetama. Aga sama küsimust saaks esitada ju ka oluliselt huvitavamalt. Et esimest korda 17-aastaselt... jne.
    Ma ei saa sinuga siin nõustuda. Minu meelest on Tarkade klubi juba praegu huvitav, ise saadan ka sinna küsimusi ja isegi saates osalenud. Muidugi saaks kõike paremaks teha, aga selle massidesse viimiseks tuleks see saada nö "maha müüa". Ma arvan, et kui me vaatame millised saated on populaarsed ja müüvad, siis see kahjuks ei saaks popiks. Igasugused selgeltnägijate saated ja "lihtsad" mälumängud nagu see ringreis ja me armastame Eestist on pigem väga lihtsaks tehtud. Ent samas siiski natukene nõuab kaasa mõtlemist. Samas TK nõuab ikka veidi süvendatud teadmisi.

Täpsustaks siin kohal, et ma oleks väga rahul, kui see telesse jõuaks, aga ma arvan, et see jääbki unistuseks. Endiselt pushiks Pointless mängu, mida BBC teeb. See on äge. QI-d on vist palju oodata.
    Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

• Gallacher
      Eesti koondislane
      • Dec 2008
      • 3277

Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
      Ma ei saa sinuga siin nõustuda. Minu meelest on Tarkade klubi juba praegu huvitav, ise saadan ka sinna küsimusi ja isegi saates osalenud. Muidugi saaks kõike paremaks teha, aga selle massidesse viimiseks tuleks see saada nö "maha müüa". Ma arvan, et kui me vaatame millised saated on populaarsed ja müüvad, siis see kahjuks ei saaks popiks. Igasugused selgeltnägijate saated ja "lihtsad" mälumängud nagu see ringreis ja me armastame Eestist on pigem väga lihtsaks tehtud. Ent samas siiski natukene nõuab kaasa mõtlemist. Samas TK nõuab ikka veidi süvendatud teadmisi.

Täpsustaks siin kohal, et ma oleks väga rahul, kui see telesse jõuaks, aga ma arvan, et see jääbki unistuseks. Endiselt pushiks Pointless mängu, mida BBC teeb. See on äge. QI-d on vist palju oodata.
      Jah, Tarkade Klubi on huvitav, üks mu lemmiksaateid. Aga ma oma eelmises postituses pidasingi silmas nö Kuldvillaku tüüpi saateid, kus mänguga nö kaasa minna ei saa. Sest küsitakse, kas X või Y? Ja nõustun ka sellega, et nö klassikalise mälumänguga Kättemaksukontoriga või näosaatega ilmselt ei konkureeriks. Aga ETV puhul polekski see põhiülesanne, nemad ei pea ju hiommikust õhtuni reitingule mõtlema.

Kommentaar

• futbolidipaul
        U21
        • Aug 2003
        • 4404

Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
        Jah, Tarkade Klubi on huvitav, üks mu lemmiksaateid. Aga ma oma eelmises postituses pidasingi silmas nö Kuldvillaku tüüpi saateid, kus mänguga nö kaasa minna ei saa. Sest küsitakse, kas X või Y? Ja nõustun ka sellega, et nö klassikalise mälumänguga Kättemaksukontoriga või näosaatega ilmselt ei konkureeriks. Aga ETV puhul polekski see põhiülesanne, nemad ei pea ju hiommikust õhtuni reitingule mõtlema.
        Kuidas Neeme Raud ütleski, et ta on väsinud väidetest, et raha pole kunagi. Kuigi ma ei kujuta ette, et selle televersioon nüüd väga kallis oleks.
        Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

• Epic
          Eesti koondislane
          • May 2002
          • 11948

"Seda filmi toetab STV," oli eile korduvalt Kanal 2 õhtuse filmi ajal ekraanil, enne kui 00:01 läks STV klientidel pilt pimedaks ja filmi lõpp jäi nägemata, sest lepingu läbirääkimised kahe osapoole vahel jooksid liiva. Hea huumor.

Kommentaar

• Malfoy
            Kosmopoliitne silgutünn
            • Feb 2002
            • 1038

Pank.
            Mäletab keegi, mis projektid kõrvale lükati ja eelistati Panka rahastada?
            Üks oli vist Arabella mereröövli tütar eellugu, aga miskit oli nagu veel...
            Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30426

Kommentaar

• Malfoy
                Kosmopoliitne silgutünn
                • Feb 2002
                • 1038

Tänud agendile.
                Pank on pask.
                Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

• Daz Booob
                  naughty by nature
                  • Sep 2003
                  • 11839

Üllatav
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Nasfal
                    Eesti koondislane
                    • Aug 2011
                    • 6995

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                    Ōnne 13 ongi üks parimaid seriaale Eestis. Ainukene, mis on suutnud jääda oma liistude juurde ja mida ei ole peale paari hooaega perse keeratud. Alati hea, humoorikas ning omas südamlikus vōtmes.

Kommentaar

• Daz Booob
                      naughty by nature
                      • Sep 2003
                      • 11839

Üllatav, et Pank puid alla ei saa.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30426

Üllatav, et Pank puid alla ei saa.
                        Pank on hea sari

Mõnu jättis sarja pooleli, kui tuli esimene Ulfsaki tehtud osa.

Kommentaar

• Daz Booob
                          naughty by nature
                          • Sep 2003
                          • 11839

Ongi hea, kuid üllatav siiski, et taoline sürr kraam nii vaadatav on.

Ma olen pettunud seksi vähesusest.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                            Bradolf Pitler
                            • Jan 2004
                            • 30426

Ma olen pettunud seksi vähesusest.
                            Sama.

Kommentaar

• Peeter I
                              Eesti koondislane
                              • Jul 2009
                              • 3107

Palja Porgandi ringi kondamise saadet on küll raske üle trumbata ##############

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30426

Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt
                                Palja Porgandi ringikondamise saadet on küll raske üle trumbata ##############
                                Ülihea oli. Jälle sõid nad burksi! Aga on marutervislikud.

Kommentaar

Töötlen...