Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti telekanalid/seriaalid ja muu möla
Collapse
X
-
-
Rasmus Värki Jalgpallikool!
Kae, kae, ma ei teadnudki, et Tofu hammastega tegelenud ja sellega nii mõndagi saavutanud on!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
sattusin etv pealt kordusena vaatama mingit populaarteaduslikku saadet kus räägit vandenõuteooriatest ja oli päris julm wtf kas see ongi etv tase tunne terve saate ajal.
kui muidu oleks selleks imala teksti veel välja kannatanud, siis see maintsev hääletoon millega seda ette kanti tegi selle suht võimatuks. Õnneks järelvaatamises hunnikus maahommikuid vaatamata millega ära siluda seda kogemustKommentaar
-
+1 Maahommikule, ka minu üks suuri lemmikuid kohvi kõrvale.sattusin etv pealt kordusena vaatama mingit populaarteaduslikku saadet kus räägit vandenõuteooriatest ja oli päris julm wtf kas see ongi etv tase tunne terve saate ajal.
kui muidu oleks selleks imala teksti veel välja kannatanud, siis see maintsev hääletoon millega seda ette kanti tegi selle suht võimatuks. Õnneks järelvaatamises hunnikus maahommikuid vaatamata millega ära siluda seda kogemustKommentaar
-
Küll mcn väidab, et sa oled erameedia agent.sattusin etv pealt kordusena vaatama mingit populaarteaduslikku saadet kus räägit vandenõuteooriatest ja oli päris julm wtf kas see ongi etv tase tunne terve saate ajal.
-
Kommentaar
-
Esimene osa jälle uutest "Eesti lugude" seeriast väljas, peaosaline muidugi iga dokumentalisti unistus ning vaevalt, et nii palju huvitavaid filme veel tuleb ka. Aga laitust ETVle ka, top jubedadest saadetest "Värvimuusika" tagasi ekraanil, kust ikka saab teada, mis spordiga tegeles Mati Nuude ja millisest linnast on pärit ans Paradoks.Kommentaar
-
hehhhe. Kanal2-s on mingi uus saade. Rööparalli. Esimene saade, mingi kolm minutit on kestnud. Casting.
Saatejuht 1: „Palun ütle meile oma nimi, vanus, kust sa tuled ja kuidas sa siia sattusid."
Tüüp: „Elvis Brauer on minu uus nimi, 27. Ja kuidas ma siia sattusin...."
Saatejuht 2: „Uus nimi?"
Tüüp: „Uus nimi jah. Jaanuaris vahetasin nime. Siiamaani harjun sellega veel."
Saatejuht 1: „Kas sa oled kriminaal?"
Ritsikad.
Väike hint ka. https://sport.delfi.ee/news/jalgpall...lu?id=66659201Kommentaar
-
Tegelikult võiks need kõik kuskil ETV kodukal juba üleval olla, saaks selle making-of "Õigluse" ära vaadata.Esimene osa jälle uutest "Eesti lugude" seeriast väljas, peaosaline muidugi iga dokumentalisti unistus ning vaevalt, et nii palju huvitavaid filme veel tuleb ka. Aga laitust ETVle ka, top jubedadest saadetest "Värvimuusika" tagasi ekraanil, kust ikka saab teada, mis spordiga tegeles Mati Nuude ja millisest linnast on pärit ans Paradoks.Kommentaar
-
Kes seal nime vahetas üldse, ma pole seda saadet muidugi vaadanud.hehhhe. Kanal2-s on mingi uus saade. Rööparalli. Esimene saade, mingi kolm minutit on kestnud. Casting.
Saatejuht 1: „Palun ütle meile oma nimi, vanus, kust sa tuled ja kuidas sa siia sattusid."
Tüüp: „Elvis Brauer on minu uus nimi, 27. Ja kuidas ma siia sattusin...."
Saatejuht 2: „Uus nimi?"
Tüüp: „Uus nimi jah. Jaanuaris vahetasin nime. Siiamaani harjun sellega veel."
Saatejuht 1: „Kas sa oled kriminaal?"
Ritsikad.
Väike hint ka. https://sport.delfi.ee/news/jalgpall...lu?id=66659201
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar