Käed eemale kiriku kinnisvarast. Pappidel on pappi vaja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)
Collapse
X
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustEi ma ei räägi aia august, kui sa vaatad mis postitust ma tsiteerisin siis saad aru millest jutt käib.
Jutt käib sellest, et Skandinaavia on Eestile igasugustes otsuste tegijatest kõige halvem riik, kust eeskuju võtta, pole vahet kas see on immigratsioon, homo teema või miski muu, sest nemad on kõik otsused oma ülepea kaela ja läbimõtlematu tegutsemisega sõna otses mõttes pekki keeranud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKui nüüd äärmusesse langeda, siis võiks ka pedofiilidel olla juba omad õigused. suuremad õigused kui neil enne on olnud. Sest nad on ka ju inimesed.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKui nüüd äärmusesse langeda, siis võiks ka pedofiilidel olla juba omad õigused. suuremad õigused kui neil enne on olnud. Sest nad on ka ju inimesed.
Kõik, kes hakkavad samasooliste varajagamisi ja muid õigusi võrdlema pedofiilide, zoofiilide ja muu taolisega, ei saa ilmselgelt aru, miks on üks täiesti legaalne ja okei, teised aga mitte. Soovitaksin enne see endale selgeks teha.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustAga miks langeda äärmusesse? See seadus ei ole ju äärmuslik? Pedofiilia on äärmuslik, sest see on kaitsetu lapse ärakasutamine, ehk siis ühiskonnavaenulik tegevus.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKes räägib siin Skandinaaviast eeskuju võtmisest? Euroopast on samasooliste inimeste kooselu riiklikult reguleeritud ka näiteks Hollandis, Saksamaal, UNgaris, Hispaanias, Portugalis, Sloveenias , Austrias jne. See, mis tee valib Eesti on täiesti Eesti enda teha. Kui me praegu vaidleks immigratsiooni teemadel, siis oleks mul hoopis teised argumendid, aga me ei tee seda, sest see ei ole päevakohane!
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustSee ei ole äärmus. Väärastunud on need mõlemad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustTra kas sa kasutad mõtlemiseks Neymari aju v, mina pole mingitel immigratsiooni teemadel vaielnud, ma tõin ühe näite mida sa ei suuda ära unustada
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustOn ikka küll suhteliselt äärmus ja kurb kuulda, et sinu jaoks on homod väärastunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustMina küll kurb ei ole sellepärast.
Kommentaar
-
Kuulge poisid aga lõpetaks selle pulli ära ja kes iganes see mode siin teemas on võiks lisada teemasse küsitluse, kes on poolt ja kes on vastu. Siis saame teada mis on foorumi valdava enamuse arvamus ja paneme punkti ära.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Kui seda Euroopalikku väärtushinnangut nii aluseks võtta, siis tark mees võtab omaks vaid selle osa, millest kasu tõuseb, mitte ülepeakaela kõik, mis on "euroopalik". Analüüsimatagi, kas seda on vaja ja kas sellest tõuseb kasu või kahju.
Kas see seadus on tegelikult ka meil hetkel nii põletava tähtsusega riiklik küsimus, et rahva enamuse arvamusest ülbelt üle sõites see vastu võtta tahetakse? Euroopa inimõiguste ja väärtuste hulka kuulub ka see, et iga inimene peab saama oma töö eest väärilist palka. Äkki tegeleks rohkem nende probleemidega, mis meid kõiki puudutavad (kaasa arvatud ka siis homod) kui nendega, mis vaid käputäiele suunatud on?
Milleks on vaja antud hetkel ühiskonnas sellist lõhet tekitada? Ega meil ju muid probleeme pole üldse, millega tegeleda. Ja kui kellegil on selline vajadus selle vastuvõtmise järele, siis rakendagu see valimiste ajal oma propagandavankri ette ja las siis valija teeb selle valiku."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustOleks väga veider kui sa oleks. Loodan, et sa ei pea kunagi silmitsi seisma faktiga, et keegi su headest tuttavatest või näiteks enda järeltulijad kunagi tulevad "kapist väljas", siis on mõtlemisainet kui palju.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustOleks väga veider kui sa oleks. Loodan, et sa ei pea kunagi silmitsi seisma faktiga, et keegi su headest tuttavatest või näiteks enda järeltulijad kunagi tulevad "kapist väljas", siis on mõtlemisainet kui palju.
Sinul on asjast oma nägemus minul on oma, meil on lihtsalt erinevad maailmavaated. Sest ei muuda minu vaadet ei sina, ei tofoa oma võimsate argumentidega ega keegi teine. Samamoodi ega ka minu eesmärgiks pole kedagi panna oma mõtteid muutma, lihtsalt tore arvamust avaldada.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustet paljud Felipe-taoliste vaadetega inimesed arvavad, et homoseksuaalsus on justkui mingisugune trend, moeasi või ühiskonna väärareng. (Vihje: ei ole)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar